• Anonym (Lever på hoppet)

    Nån som nyligen separerat och hoppas på att få tillbaka sitt ex? Ska vi följas åt?

    Hej fina ni.

    Jag och min kille gjorde slut för två dagar sedan. Vi älskar varandra, men kan inte ha en relation just nu. Träffades vid fel tidpunkt i livet, helt enkelt. Han måste hitta sig själv och få ordning på sitt liv. Det enda jag vill är att det ska bli vi i framtiden. Jag vill så gärna att han ska höra av sig och vilja försöka igen. Inte idag eller imorgon, men om ett tag, när allt lugnat ned sig. Just nu är allt bara ett mörker.

    Jag har bestämt mig för att inte ha nån kontakt med honom på minst en månad, med start idag. Det kommer att bli svårt, men jag har raderat honom från alla sociala medier och även hans nummer. Min förhoppning är ju att han kommer att sakna mig och komma till insikt att vi inte kan leva utan varandra.

    Någon där ute som vill följas åt? Så kan vi peppa varandra och dela lite tankar och komma med tips. Känns som om den här resan kommer att bli en smula enklare då...

  • Svar på tråden Nån som nyligen separerat och hoppas på att få tillbaka sitt ex? Ska vi följas åt?
  • Anonym (Saknar och hoppas också.)
    Anonym (Lever på hoppet) skrev 2016-04-25 12:39:17 följande:
    Okej. Hur ser hans kontakt ut med barnen? Har de sagt något om hans nya kvinna?

    Tack!
    Dom har träffat kvinnan men vill inte göra det igen för tydligen var hon inte alls trevlig, barnen är stora så dom har bildat sig denna bild själva.
    Annans är det något mejl, sms till barnen från honom.
  • Anonym (Saknar och hoppas också.)
    Anonym (Saknar) skrev 2016-04-25 12:49:08 följande:
    Lider med dig, vad hemskt att veta att det finns någon annan i bilden. Brukar ni träffas något eller är det bara telefonkontakt? Vad tror du han skulle säga om du föreslog en fika?
    Vi träffades för någon månad sen, ska träffa honom kanske redan denna vecka o då fråga om han inte vill ta en fika.
  • Anonym (Saknar och hoppas också.)
    Anonym (Tess) skrev 2016-04-25 13:13:48 följande:

    Jag blev tillsammans med en kille när jag var 19år och han 21år

    Han var omogen och tog inget ansvar för sig själv

    Ju mer jag fick veta om honom ju mindre älskade jag honom..

    Jag gjorde slut och hade inte en tanke på att bli ihop med honom igen.

    Jag hörde inte av mig till honom på 1år men han skickade meddelande då och då

    Sen hände lite grejer och jag började tänka på och sakna honom

    Jag hörde av mig och vi träffades

    Vi flyttade ihop 2 månader efter och har sen dess varit tillsammans i 6år, har ett barn på 2år och väntar våran andra till hösten :)

    Det där året isär var det bästa för oss, han skärpte till sig och ordnade upp sitt liv och jag fick uppleva massa nytt innan ett förhållande

    Visst det blev inte perfekt på en gång och vi har gått igenom massor tillsammans, men de känns som att det var menat att bli vi till slut


    Ibland kanske det kan vara bra och inte ses för mycket och även kanske vara med andra för då märker man kanske att gräset inte är grönare på andra sidan (men jag vill inte ha någon annan)
  • Anonym (Lever på hoppet)
    Anonym (Saknar) skrev 2016-04-25 12:47:09 följande:

    Jag tittade också på telefonen hela tiden i början men det blev lättare efter en månad ungefär, däremot är det fortfarande svårt att inte titta på instagram hela tiden. Han har lagt upp två bilder där sen uppbrottet och jag hoppas och är samtidigt livrädd att få se någonting men kan inte sluta titta. Försöker tänka nu att jag bara ska titta varannan dag i alla fall...

    Jag hörde av kompisen! Han svarade väldigt fort för ovanlighetens skull. Han skrev att de setts tre ggr sen vi gjorde slut, en gång två veckor efter och då var mitt ex "väldigt svartsjuk" och jag vet inte riktigt vad han menar med det. Kompisen hade då sagt att han inte behövde vara det och att han inte trodde att jag skulle vilja vara med nån ny i första taget. Sen hade de setts två ggr förra veckan men tillsammans med ett kompisgäng och skulle göra det igen i helgen men då hade de inte pratat om nånting som hade med relationer att göra. Han sa också att om han får höra att exet börjar träffa nån annan så skulle han säga det men att han inte visste om han skulle säga det till honom. Så... inget direkt positivt men inget negativt heller då det är ju bra i alla fall!

    Ett tag kan verkligen vara hur länge som helst! Man skulle kanske sagt nåt mer specifikt... Fick du nån känsla om det? Jag tänker att det är kanske 4 mån eller så... då har man hunnit landa lite och han kanske ta tag i sig själv mer. Det är ju inte ett år i alla fall, det är alldeles för länge. Åh jag skulle bli så glad om han hörde av sig! Bara ett litet "tänker på dig" hade betytt så mycket! Har funderat på att skicka det själv men är rädd att få tystnad tillbaka så jag vågar inte.

    Är det i början eller slutet av juli som resan ska betalas? Om han skulle avboka, får du nån notis om det då? I så fall tänker jag att det är ett jättebra tecken så länge han inte gör det för det visar ju att han kanske tänker sig att ni hittat tillbaka tills dess :) Jag hade nog inte avbokat om jag var du men kanske inte heller betalat in mer innan jag visste att han också hade gjort det. Om inte annat har du ju en anledning att ta kontakt med honom senare för att bestämma hur ni ska göra med resan.

    Hans lägenhetskontrakt går ut i höst och jag har skrivit på kontrakt på en större lägenhet där det var tänkt att vi skulle bo tillsammans. Blir det inte så så kan jag nog hitta en inneboende på kort varsel så det känns inte så akut för min del men däremot måste ju han bestämma sig för om han ska söka annat eller inte. Känns skönt att det inte är nåt beslut jag måste ta i alla fall.

    Ja det är helt galet att man ska få en massa fysiska symptom samtidigt som man mår så dåligt dessutom, tycker att det borde räcka men oro sätter sig lätt i kroppen för mig. I början gick jag ner en massa i vikt för jag var så ledsen att jag inte kunde äta men nu har det nästan blivit tvärtom och jag tröstäter en del vilket inte är så bra kanske. Jag sover fortfarande ganska dåligt och drömmer mycket om honom som gör att jag vaknar om nätterna. Igår natt drömde jag att han skulle flytta in hos en tjejkompis till honom istället och de skulle sova i samma säng. Kändes jobbigt även fast jag aldrig varit svartsjuk på denna tjejkompis innan. Har du drömt något om din efter ert uppbrott?


    Jag vet att det där med telefonen kommer att bli bättre med tiden. Måste släppa det. För han kommer inte att höra av sig på bra länge. Har ju tagit bort honom från alla sociala medier och eftersom han har skyddade konton, kan jag inte snoka, vilket är superskönt. :)

    Vad bra att det faktiskt inte var något negativt från kompisen. Då var din oro obefogad! Också schysst att han meddelar dig om ditt ex börjar att träffa nån ny. Nu tror jag förvisso inte att han kommer att göra det, eftersom han måste ta tag i vissa problem själv. Tror inte mitt ex kommer träffa nån ny i första taget heller. Han grät och sa att jag var världens bästa tjej, att han älskar mig och att han kommer sakna mig så mycket under den här tiden. Så det vore ju heeeelt korkat av honom att inleda nåt med nån ny om han känner så. Men man vet ju aldrig....

    Ja man har ju inte en aning om vad de menar med ett tag. Men grejen är den, att de har nog inte själva en susning. Men precis som du skriver, man skulle ju bli så glad över ett "Jag saknar dig". Men det kommer nog ska du se. Jag fick biljetter av honom i present till en konsert som är i slutet på juni. Det sista han skrev till mig var: "Vi kan ju höras närmare det, men du kanske inte vill ha med mig att göra då... :( Puss" Så jag tror nog att han hör av sig ang det i alla fall. När det kommer till resan är det jag som har bokat den, den står i mitt namn och handpenningen betalades med mitt kort. Tror inte han kan avboka då. Men om han anser att resan är helt körd för oss, borde han ju höra av sig och vilja ha sin del av handpenningen tillbaka. Den ska betalas i början av juli.

    Jag kan inte heller äta just nu och det kliar över hela kroppen. Tecken på panik? Inte bra att tröst äta och inte bra att inte äta. När blir man normal igen? Kommer inte ihåg någon av mina drömmar senaste dagarna. Brukar vanligtvis göra det, men nu är det helt blankt när jag vaknar. Pressar tänderna på natten gör jag också pga stressen. Guuud vad jag längtar efter att det här ska vara över...

    Bor ni nära varandra? Finns det nån risk att du springer på honom? Panik!

    <3
  • Anonym (Lever på hoppet)
    Anonym (Saknar och hoppas också.) skrev 2016-04-25 13:16:40 följande:

    Dom har träffat kvinnan men vill inte göra det igen för tydligen var hon inte alls trevlig, barnen är stora så dom har bildat sig denna bild själva.

    Annans är det något mejl, sms till barnen från honom.


    Förstår att du vill ha honom över allt annat, men vet du, du borde inte svara när han hör av sig. Ignorera honom och kontakta inte honom. På så sätt kommer han att börja undra och sakna. Tror att du har störst chans att få tillbaka honom på det sättet. Nu vet han exakt var han har dig. Vet att detta är jättesvårt, eftersom jag håller på med exakt det just nu. Men testa i två veckor och se vad som händer! :)
  • Anonym (Lever på hoppet)
    Anonym (Tess) skrev 2016-04-25 13:13:48 följande:

    Jag blev tillsammans med en kille när jag var 19år och han 21år

    Han var omogen och tog inget ansvar för sig själv

    Ju mer jag fick veta om honom ju mindre älskade jag honom..

    Jag gjorde slut och hade inte en tanke på att bli ihop med honom igen.

    Jag hörde inte av mig till honom på 1år men han skickade meddelande då och då

    Sen hände lite grejer och jag började tänka på och sakna honom

    Jag hörde av mig och vi träffades

    Vi flyttade ihop 2 månader efter och har sen dess varit tillsammans i 6år, har ett barn på 2år och väntar våran andra till hösten :)

    Det där året isär var det bästa för oss, han skärpte till sig och ordnade upp sitt liv och jag fick uppleva massa nytt innan ett förhållande

    Visst det blev inte perfekt på en gång och vi har gått igenom massor tillsammans, men de känns som att det var menat att bli vi till slut


    Vad skönt med en solskenshistoria! Kul att läsa. Jag tror verkligen att ett uppehåll i relationen kan vara det bästa många gånger. Så jag håller tummarna för att det är det bästa för mig och mitt ex också.

    Grattis till kärleken och barnen! :)
  • Anonym (Saknar och hoppas också.)
    Anonym (Lever på hoppet) skrev 2016-04-25 14:19:22 följande:
    Förstår att du vill ha honom över allt annat, men vet du, du borde inte svara när han hör av sig. Ignorera honom och kontakta inte honom. På så sätt kommer han att börja undra och sakna. Tror att du har störst chans att få tillbaka honom på det sättet. Nu vet han exakt var han har dig. Vet att detta är jättesvårt, eftersom jag håller på med exakt det just nu. Men testa i två veckor och se vad som händer! :)
    Har tänkt tanken på att inte svara men ibland går det drygt 1 vecka mellan samtalen o då vill jag prata med honom, han är det sista jag tänker på innan jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar, sen tänker jag på annat också. Förstår ibland inte varför han vill ha kontakt med mej bakom den andra kvinnans rygg men han kanske är i medelålderskris och vill se om gräset är grönare. Han är 50+
  • Anonym (Lever på hoppet)
    Anonym (Saknar och hoppas också.) skrev 2016-04-25 15:49:39 följande:

    Har tänkt tanken på att inte svara men ibland går det drygt 1 vecka mellan samtalen o då vill jag prata med honom, han är det sista jag tänker på innan jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar, sen tänker jag på annat också. Förstår ibland inte varför han vill ha kontakt med mej bakom den andra kvinnans rygg men han kanske är i medelålderskris och vill se om gräset är grönare. Han är 50+


    Åhh. Jag förstår att det är väldigt svårt. Men om det som sagt är din största chans att få tillbaka honom, så kanske det är värt att försöka hålla sig borta ett par veckor. Sen är det som så, att har ni kontakt är det svårare för dig att gå vidare.

    Jag vet inte heller varför han hör av sig i smyg. Antagligen för att han saknar dig. Men så länge du alltid går honom till mötes, kan han fortsätta hålla på så här. Det blir liksom ingen konsekvens av hans handlande. :(

    Kan mycket möjligt vara så att han har nån typ av kris. Men låt honom verkligen sakna dig då, så att han förstår att inte gräset är grönare på andra sidan. :)

    Jag hejar på dig!
  • Anonym (Saknar och hoppas också.)
    Anonym (Lever på hoppet) skrev 2016-04-25 17:57:39 följande:
    Åhh. Jag förstår att det är väldigt svårt. Men om det som sagt är din största chans att få tillbaka honom, så kanske det är värt att försöka hålla sig borta ett par veckor. Sen är det som så, att har ni kontakt är det svårare för dig att gå vidare.

    Jag vet inte heller varför han hör av sig i smyg. Antagligen för att han saknar dig. Men så länge du alltid går honom till mötes, kan han fortsätta hålla på så här. Det blir liksom ingen konsekvens av hans handlande. :(

    Kan mycket möjligt vara så att han har nån typ av kris. Men låt honom verkligen sakna dig då, så att han förstår att inte gräset är grönare på andra sidan. :)

    Jag hejar på dig!

    Tack, hejar på dej också.
  • Anonym (det finns en gud)

    Jag är i samma sits. Jag och mitt ex gjorde slut för några månade sedan men har efter det setts/dejtat tills för någon vecka sedan och jag säger bara en sak. Det finns sätt att få tillbaka ex men det kostar. Jag själv har köpt ett "paket" från Matthew Hussey, han är GRYM. Så googla på "how to get your ex back matthew hussey". Önskar att jag själv hade vetat det tidigare.

Svar på tråden Nån som nyligen separerat och hoppas på att få tillbaka sitt ex? Ska vi följas åt?