• Ice Age

    Bim aug 2016

    Någon som är i planeringsstadiet? Vi har två flickor födda 12 och 15 och nu hoppas vi på en bebis senvår/början av sommaren 2017

    Med första var tanken att börja försöka efter att jag kommit igång att jobba efter studier, men första veckan på jobbet så plussade jag, det blev bra ändå. Med tvåan så hade vi tänkt köra igång på sommaren men blev nojiga av att flera i vår omgivning hade svårt att bli gravida så vi börja tidigare och plussade i slutet av maj istället. Nu väntar vi på nästa mens sen kör vi igång(för en till vinterbebis skippar vi gärna ????).

    Det var lite om mig, något mer i samma tankar?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2016-07-12 07:51
    Bimlista: www.familjeliv.se/forum/thread/76791085-bimlista-aug-2016

  • Svar på tråden Bim aug 2016
  • Anonym (Lexi)
    Deni81 skrev 2016-07-16 17:17:06 följande:

    Pratade lite med killen idag och vi är inne på samma spår. Det vill säga, inte tvångsmässigt ligga runt ÄL utan försöka slappna av och ha lite roligt nu framöver. Han vill inte känna pressen av att vi MÅSTE. Det vill inte jag heller och jag blir dessutom så himla besviken varje månad. Jag tror han blir det också utan att säga det och vårt förhållande mår inte alls bra av detta. Jag är lite så där i tanken att det kanske skulle kunna leda till att det tar slut mellan oss. Någon som känt så? Eller som varit med om det? Tråkigt läge men nu gäller det bara att fokusera på kärleken tror jag. Försöka ha roligt, leva som vanligt och sen hoppas på att mensen inte dyker upp inom närmsta året.


    Jag känner igen lite i det... Jag blir så negativt påverkad från mensen till ägglossningen, då vet jag ju säkert att jag INTE är gravid. Alla negativa test tär dessutom så fruktansvärt mycket! Jag har mått skit sen mensen kom i onsdags, och det har påverkat vår relation. Jag har gråtit, skrikit och varit arg. Vi har semester båda två nu, och det var inte så här det skulle bli... Blev plötsligt iskall av rädsla, tänk om det tar slut??? Tror att min sorg, ilska och panik grundar sig i att jag vill ha tillbaka barnet vi förlorade. För varje månad med negativt test och mens, känns hoppet om ett barn längre och längre bort... Jag ska försöka fokusera på vår kärlek nu! Och hoppas det inte är för sent
  • mariama
    josefinenyberg skrev 2016-07-16 08:52:17 följande:

    Äl-känningar som fasen men inget positivt test ännu. Denna väntan :P bara o ligga i haha..


    Väntar också!!! Har stegring på mina stickor i alla fall så gissar på fullt utslag imorgon eller måndag. Ligger som bara den :') Haha! Heja oss nu!
  • josefinenyberg
    mariama skrev 2016-07-16 23:12:46 följande:

    Väntar också!!! Har stegring på mina stickor i alla fall så gissar på fullt utslag imorgon eller måndag. Ligger som bara den :') Haha! Heja oss nu!


    Haha ååh me too!!



    Utifrån dagens så borde bli positivt imorn eller måndag här med :D äl på måndag/tisdag då förhoppningsvis! Förstår bara inte varför jag ska behöva känna så mycket så långt innan ;P jaa hejaheja!!
  • mariama
    josefinenyberg skrev 2016-07-16 23:38:05 följande:

    Haha ååh me too!!

    Utifrån dagens så borde bli positivt imorn eller måndag här med :D äl på måndag/tisdag då förhoppningsvis! Förstår bara inte varför jag ska behöva känna så mycket så långt innan ;P jaa hejaheja!!


    Men åh precis samma här, mitt test igår såg likadant ut som ditt! Kul att vi verkar ligga i stort sett lika, hoppas verkligen på plus för oss båda :) Jag har också haft känningar tidigt! Och så går dagarna sååå sakta nu när jag för en gångs skull bryr mig om var i cykeln jag är, haha
  • MadeleineD
    stellanocte skrev 2016-07-13 06:21:54 följande:

    Mannen och jag är i samma ålder som du och försöker också med första barnet. Vi ska börja med tredje försöket nu i augusti.Hittills har det varit mer spänd förväntan är nervositet men man hoppas just såklart att det inte ska dra ut allt för långt på tiden. 

    Vi har dessutom hållit tummarna för en vår/tidig sommar-bebis, kanske mest av praktiska skäl (skönt att slippa vara höggravid under de allra varmaste månaderna) men i slutändan spelar ju sådant verkligen ingen roll. 

    Hoppas på många plus i augusti

    /"Stella"


    Åååå va kul att hitta någon som är i samma ålder. Alla jag känner är yngre och har inga planer på barn. Kul att se hur det går får alla :)
  • Smlan

    Ok, nu har jag verkligen märkt hur mycket denna göra-barn-fasen har påverkat mig. Åkte bort igår och kommer vara hemifrån ca 1 vecka. Inser att jag glömde min termometer hemma och höll på att bryta ihop! Har ju ÄL vilken dag som helst och all statistik är förstörd för att jag glömde den jävla termometern hemma. Har googlat som sjutton och det finns ju inga så precisa termometrar att köpa på ett vanligt apotek. Mannen trodde att jag skojade när han såg min reaktion. Han kanske har rätt att det kan vara bra för mig att släppa det här en vecka.... Men inte just den HÄR veckan...

  • Smlan

    Här har ni en till 30+ som försöker med första barnet. Ska bli kul att följa er!


    MadeleineD skrev 2016-07-17 07:54:01 följande:

    Åååå va kul att hitta någon som är i samma ålder. Alla jag känner är yngre och har inga planer på barn. Kul att se hur det går får alla :)


  • FrökenJo

    Hejsan!

    Jag hoppar också gärna in i den här tråden. Fick mens igår så nytt BIM blir den 16/8. Detta blir försök nr 4 med barn nr 2. Blev egentligen gravid på första försöket men fick tidigt missfall i v.5. Denna månad tror jag inte ens att jag hade någon ägglossning. Hade aldrig några känningar och smygtestade mig lite men fick inte något positivt ägglossningstest. Denna gången ska jag inte äl-testa mig alls utan bara passa på att njuta av semestern så får vi se om det tar sig. Med sonen blev jag gravid på andra försöket så nu börjar jag faktiskt bli lite otålig...

  • Havregry
    BabyJ skrev 2016-07-15 02:01:22 följande:

    Ansluter mig gärna till denna grupp. Fick ett tidigt missfall i v.5 i april, nu hoppas vi på att det tar sig denna gång. Haft regelbunden mens efteråt och har bim 2/8. Sista mens var 5/7, såg att vi är fler med samma datum ????????

    Bara att kämpa!


    Yep, här är en till! Så jobbigt det måste vara med missfall... men som någon sade, då vet man ju i alla fall att man kan bli gravid.
  • SamsonS

    Nu börjar mensen ta slut så snart kan vi börja köra igen. Börjar dock jobba imorgon efter 4 veckors semester så lär ju vara tröttare än tröttast veckan som kommer. Har sörjt klart denna månaden så nu känner jag mig taggad inför kommande äl, och att vi snart kommer ringa gyn. Nästa sommar ska jag minsann inte jobba, då SKA jag vara hemma och gosa bebis!! Det har jag bestämt!

Svar på tråden Bim aug 2016