• Sessan2016

    Äggdonation i Ryssland, nån som har erfarenhet (2016)?

    Har ni kommit längre i planerna tjejer och bestämt när ni ska åka förresten?

  • Sessan2016

    Å va spännande Vickan, inte långt kvar till 1 dec! Håller alla timmar för dig. Är allt klart med visum och sånt? Vi bodde på ett hotell sim hette Petro palace som verkligen kan rekommenderas.

    Trixan: vad ska ni gå igenom på specialist-MVC? Är det nåt man går på automatiskt vid äggdonation? Tråkigt att du fick träffa en så negativ läkare! Undrar också över intyget du pratar om, är det nåt vi alla behöver ha?

    Jag fick precis som du en blödning i vecka 6 och va tvungen att använda nödpaketet, plan B som dom kallade det. Skrämmande, men det gick ju bra! Lycka till på UL, klart det går bra!!

  • Sessan2016

    Bra val Vickan12 :) jag tror det blir jättebra. Har ni själva valt donator eller matchar Dr Olga? Maria är nog van, vi har nog alla hållit på och krånglat hit och dit. Kram till dig

  • Sessan2016

    Va härligt Trixan, alla sådana resultat måste kännas toppen och såklart göra det mer verkligt som sagt. I v 10 känns det fortfarande sjukt overkligt och ibland tror man nästan att man hittat på allt :) Tack gör svaret om intyg och MVC!

  • Sessan2016

    Hej Astmatiker, välkommen hit! :) Va spännande att ni ska åka till St Petersburg. Jag tyckte att dom va helt fantastiska där. Man blir lite tagen av alla mediciner, det är rätt många i början men flera av dem är ju vitaminer också. Jag fick alla utskrivna av min gynekolog, helt utan problem och samarbetar de med en läkare här ordnar han säkert allt. Se till att hämta medicinerna någon vecka innan du ska börja för ibland kan vissa vara svåra att få tag på och restnoterade på Apoteket.

    Har ni fixat med visum? Det tar ca 2 v från att man lämnar in alla papper. Gör ni med färska ägg och spermier så att ni kommer vara i St Petersburg i 10 dagar eller kommer det gå fortare? Svarar gärna på frågor, lycka till så länge!

  • Sessan2016

    Astmatiker: jag håller med om att det känns som att det är en lång väg att gå men när bollen väl är i rullning går det ändå förvånansvärt fort! Jag har gått uppfattningen att ava-Peter är framstående och vår doktor där sa väldigt självsäkert; Det är klart det kommer gå bra! Falsk trygghet kanske men hur som helst kändes det som att det fanns en plan och skulle det inte lyckas på första så skulle vi lyckas på andra eller tredje försöket. Lycka till som sagt!

  • Sessan2016
    tarusa skrev 2016-12-22 19:33:54 följande:

    Åh, Vad spännande, Vickan! Grattis! Jag håller tummarna att det ska bara fortsätta så. Själv är jag i St.Petersburg just nu över jultiden och funderar om jag inte ska bara komma förbi dem på AVA och få mer information om hur det ska gå till med ÄD. Har också min mans spermaprov som jag tänkte att diskutera med läkaren. Vi får se om jag får tid hos dem.

    Läste att du fick två embryo vid transfern. Måste man betala för båda separat eller hur fungerar det? Är det läkaren som bestämmer eller kan man önska sig att återföra två embryo?


    Jag tycker självklart att du ska chansa och gå in och kolla om de har någon tid för dig! I så fall får du ju en känsla av hur kliniken är och har du tur får du träffa din doktor också. Om inte annat säkert en koordination. Min erfarenhet är också att man själv får välja om man vill ha tillbaka ett ellr två, dock ger dom en rekommendationer.

    Lycka till och god jul!
  • Sessan2016
    vickan12 skrev 2016-12-28 10:50:38 följande:

    Sessan: god fortsättning på dig och hoppas du mår bra. Kram


    Tack detsamma! Så roligt att det går bra för dig, har känt det på mig hela tiden, att du skulle lyckas :) jag tycker det låter som ett jättehögt och bra hcg-värde, på dag 12 hade jag 178 bara. Njut av att vara gravid nu och gott nytt år!
  • Sessan2016

    [quote=77253681][quote-nick]tarusa skrev 2016-12-27 21:30:13 följande:[/quote-nick]Hej tjejer!

    God fortsättning!

    Hur går det för er? Vickan, hur är det med dig? Hur gick det med testet? Hoppas att allt är som det ska! 

    Sesan, tack för ditt stöd!

    Imorgon ska jag till AVA, har bokat tid hos dr. Olga, det blir spännande...

    I St.Petersburg är det mycket grått och trist just nu, hoppas att snön kommer någon gång, jag ska vara här 10 dagar till...

    Hur gick besöket hos Dr Olga? Gick det som du hade förväntat dig? Visst är det spännande att vara på gång lite! Kram

  • Sessan2016
    Anonym (mammatill1) skrev 2017-02-19 14:52:37 följande:

    Hej på er!

    Har läst lite i tråden och är så glad för er som blivit gravid

    Jag har gjort 2 st äggdonationsbeh. i Finland/Helsingfors som tyvärr misslyckades...vi hade bestämt att det skulle vara vårat sista försök,men det är så svårt att släppa tanken på att göra ett nytt försök att bli gravid

    Jag har läst lite om AVA Peter i st Petersburg och är sugen på att testa där,tyvärr är inte min man riktigt med på noterna eftersom det är en stor kostnad och är orolig över ekonomin. Men jag kan inte låta bli att hoppas på att han ändrar sig och vill göra ett nytt försök

    Dom har ju ett fantasktiskt erbjudande om att få 70% av kostnadern tillbaka om det inte blir en levande födsel!

    Ha de gott alla där ute!


    Hej, roligt att du läst i tråden. Jag personligen kan inte annat än rekommendera ava Peter. Efter 8 ivf:er i Sverige lyckades vi på första försöket i Ryssland och har 9 blastocyster i frysen för ev syskonförsök längre fram. Jag är i v 26 och vi är supernöjda med både bemötande och resultat förstås. Kan inte sticks under stolen med att det va riktigt dyrt men så här i efterhand är det ju såklart värt varenda krona. Stort lycka till till er!
Svar på tråden Äggdonation i Ryssland, nån som har erfarenhet (2016)?