• Duckan

    Någon mer som vill börja äta nyttigare? Kom igen så peppar vi varandra!

    Jag är över 40 och har nedsatt förbränning pga klimakteriet så jag jobbar lite i motvind kan man säga. Jag borde ha tagit tag i min kropp för många år sen.

  • Duckan

    Stårschan, jag har samlat på mig detta fett under de 18 år jag absolut inte rörde på mig mer än nödvändigt. Var inte smällfet på utsidan, bara lite mullig typ, men det är väl de där depåerna som sitter som berget nu. Jag gick trots allt ner 6 kg med mycket träning och kosthållning så det är inte omöjligt, men det där sista ger sig inte.
    Du kommer säkert att gå ner utan problem!

  • Duckan

    Där kommer problemet Carabelli kusp. Jag vill inte leva ett liv med nolltolerans. Lite motsägelsefullt, men jag vill inte försaka allt det goda i livet.

    Mitt fett sitter kring rumpa, höfter och lår mestadels. Inte så illa som Kim K, men en bakdel det har jag

    Jag kommer att utöka grit till två dagar i veckan i den mån det går nu framöver.

  • Duckan

    Jag siktar på att hålla kosten på veckorna och äta lite av "det goda" på fredag och lördag, men med måtta. Måste jag absolut ha pommes, ta några stycken, men inte halva tallriken. Mjukt bröd unnar jag mig bara på helgerna. Sockret måste ju bort, hopplöst med ett barn som går på kalas och sen inte äter upp godiset.

    Om man vill trycka grönsaksstavar, finns det nån dipp man kan göra som är lite snällare mot kroppen?

  • Duckan

    Absolut kass helg. Är på mini-semester så allt möjligt har slunkit ner.

    Kakorna på jobbet måste bort. Kan inte stå emot dem.

  • Duckan

    Helgen var okej trots att vi var bortresta. God mat, men mindre portioner.
    Tränat tis och ons. Igår åt jag helt okej och inte något sött alls. Vaknade hungrig och nästan lite illamående idag, men det är bara att vänja sig vid det sa maken .

  • Duckan

    Jag trillade dit på några godisar igår. Var så trött och kände inte ens efter om jag kunde mostå, men kosten var bra hela dagen och en ganska liten kycklingsallad till middag så det får vara ok.

  • Duckan

    Carabellis kusp, ibland kan jag hejda mig lite grann

    Dottern har höstlov och vill köra lite Halloween på måndag (vi är på landet då), men läste precis nån vett och etikett-grej i en annan tråd och då är det fredag 4/11 här i Sverige som är dagen att köra på för de som inte vill gå ut på en måndag.

  • Duckan

    nyfiknatjejen, god frukost! Jag åt två knäcke med en skiva ost på. Lite trist. gav också bort en halv knäcke till en hund vi har på visit på kontoret idag. Springa av mig lite på lunchen.

Svar på tråden Någon mer som vill börja äta nyttigare? Kom igen så peppar vi varandra!