Inlägg från: Newbie84 |Visa alla inlägg
  • Newbie84
    KaffeOchHybris skrev 2017-01-01 19:23:29 följande:

    Har du något emot att berätta lite om dina resonemang för att teckna gravidförsäkring? Har du haft det även för tidigare barn? (om någon annan som gjort det vill svara är det förstås också OK).

    Jag väntar vårt första och jag har aldrig reflekterat tidigare kring gravidförsäkring, är lite förvirrad över vad den täcker i.om. att vi har gratis sjukvård. Planerar ett par resor innan födseln, då kanske det är bra att ha?


    Jag hade min förra som jag också fick ersättning pga att jag låg inne på sjukhus 2 veckor. Den tog kostnaden samt ersatte mig med några tusen. Kan göras om till barnförsäkring sen (iaf Trygg-Hansa).
  • Newbie84
    Karinni skrev 2017-01-01 20:42:50 följande:

    Hej alla!

    Har följt många av er i träden men inte skrivit. Idag gick vi ut med att vi väntar bebis nr 2 och har en son sedan innan född december 2015!

    Har egentligen BF 30 juni men räknar starkt med att gå över då jag gick över 16 dagar med sonen och blev igångsatt!

    Följ gärna oss nouw.com/karinni

    Om någon annan bloggar så följer jag gärna!


    Välkommen då har vi bf nästan samtidigt, jsg har 29 juni men gick över 11 dagar med min knodd 2013.

    Vad kul med blogg, superfina bilder också :) kul att få följa då jag är sjukskriven pga hyperemesis.
  • Newbie84
    sobrio88 skrev 2017-01-01 21:21:57 följande:

    Var det gratisförsäkringen? Skit också isåfall att jag inte kollade upp det :( låg på sjukhus i två omgångar (totalt 3 veckor).. Det har inte gått 2 år än så det kanske går att få ut nåt nu, har nån koll på det?


    Tror jag betalade för den. Ring och kolla om du kan få någon ersättning :)
  • Newbie84
    babydreams skrev 2017-01-02 19:29:50 följande:

    Har en fråga till er som lider av kraftigt illamående. Hur tar ni er till jobbet? Eller sjukskriver ni er? På mitt jobb finns knappt ersättare så kan aldrig vara hemma. Jag mår numera illa hela tiden, speciellt mellan måltiderna. På morgnarna kräks jag floder och det är så sjukt jobbigt för jobbar dagtid jämt. Åksjuketabletter mår jag ännu mer piss av, blir extremt trött och dåsig. What to do? :(


    Jag är sjukskriven men vill prova att jobba, finns mediciner som kan hjälpa, men man blir dåsig av dem. Boka upp en läkartid med mvc, kanske medicin kan hjälpa dig. Lycka till!
  • Newbie84
    Elliot0300 skrev 2017-01-03 07:30:31 följande:

    Blä, bara varit måttligt illamående tidigare men nu har jag spytt 3 dagar i rad, vill inte äta.

    Har nog brustit något kärl i halsen för det kommer lite blod och smakar blod i munnen.

    Ska se om jag kan bli sjukskriven hos läkaren i någon vecka. Orkar ingenting. Arbetar med små barn. Extremt uttröttande..

    Någon annan som redan är sjukskriven? :(

    Vill egentligen inte men detta funkar inte..


    Jag är pga extremt illamående och kräkningar. Tycker det är sjukt jobbigt att vara sjukskriven.
  • Newbie84
    GrönaDruvan skrev 2017-01-03 17:35:32 följande:

    Så glad att jag äntligen lyckats äta nåt ganska ordentligt. Fick i mig en hel laxfile! Inga tillbehör dock, men iaf fisk!


    Vad härligt! Hoppas att du kan fortsätta :)
  • Newbie84

    Lever på typ knäckebröd nu, innan var det toast, undrar vad som kommer näst? Verkar iaf som att jag har något slags kolhydratsug. Dricker också bubbelvatten, det enda som går ner typ.

    längtar så till sommaren och tills jag kan börja köpa lite bebissaker (har inte orkat kolla vad vi har), men köper nog ett set kläder efter RUL :)

  • Newbie84
    Summerchild skrev 2017-01-04 16:54:55 följande:

    Jag blir så besviken på mig själv när alltid sockret sticker iväg imorse 12.0 å det är riktigt dåligt.... jag är så avis på dom som får äta vad dom vill ....å dom som är kraftigt illamående känner jag mig i likhet till .... grrrr jag ska matvägra men hur länge vet jag inte ;(


    Måste vara jobbigt! Blir det bättre om du drar in på kolhydrater eller äter långsamma kolhydrater? :(
  • Newbie84
    Summerchild skrev 2017-01-04 17:13:34 följande:

    Exakt å det är ju det jag inte gör ändrade kost då jag ville ha fibrer och äter gröt ...den är en sjuklig bov... hade dessutom halv banan i.....nej bacon ägg var min tidigare basföda ;( går tillbaks även om jag blir beroende av laktulos för trög mage.... och ut å pölsa i snön istället. Pft :)


    Kan du ta i typ hallon blåbär eller nån annan frukt istället för banan i gröten? Tänker att banan har rätt mkt socker i sig :(
Svar på tråden BF Juli 2017 ny