Inlägg från: Seven Costanza |Visa alla inlägg
  • Seven Costanza

    Fel att inte vilja skaffa syskon?

    Har en son som just fyllt ett år. Är inte ett dugg sugen på att få ett till och det har jag sagt till min man och närmsta familjen isedan han föddes i stort sett, men jag är öppen för att jag kanske ändrar mig längre fram. Med andra utanför familjen har jag inte alls tänkt diskutera det. Om vi väljer att inte försöka få fler och folk sedan tror att det beror på att vi inte kan få fler så spelar det inte mig någon roll. Man har ingen skyldighet att förklara sig om varför man bara har ett barn. Frågar nån så bara svara något svävande.

  • Seven Costanza
    parentesen skrev 2017-02-11 07:53:24 följande:

    Fyra års åldersskillnad är bara det för mycket tror jag. Min syrra flyter ovanpå, gift mor med välbärgad man i villa. De känner att jag misslyckades som blev lämnad med två barn i radhuset och sålde det av oro och osäkerhet...

    (Jag vädur/eld, syrran våg/luft, eld och luft reagerar ju på varandra)...


    Vilket dravel. Hur är något av detta du beskriver ett resultat just av er åldersskillnad? Tror du att du varit mer som henne om ni haft mindre åldersskillnad eller hade hon varit mer lik dig? Hur hade era civilstånd och ekonomiska situation varit mer lika om åldersskillnaden varit mindre? Vad menar du med att systern "flyter ovanpå?
Svar på tråden Fel att inte vilja skaffa syskon?