Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2021-03-01 05:59:11 följande:

    Twitter-minister Strandhäll från bästa, smartaste tjejgänget var regeringens största spridare av fake news och lögner när hon satt i den och hon har inte tänkt ge upp den rollen utan en strid.

    Här sprider hon lögner om Ebba Busch

    twitter.com/hanifbali/status/1365962618830270466

    Smutskastning-Strandhäll borde skämmas. Det är det enda sossarna har kvar. Lögnaktig smutskastning.

    Vad som sant kring Ebba i detta har ju börjat läcka fram, til slut, i media. Som här:
    www.aftonbladet.se/nyheter/a/QmjpoQ/facebook-traden-om-planerna-mot-ebba-busch-ga-till-pressen

    Och här:
    www.tv4.se/artikel/3v7X0UpdipGQ6k15RD3Nni/marcus-daerfoer-aendrade-sig-esbjoern-om-affaeren-med-ebba-busch

    Men notera hur partiet jobbar enhetligt med en fråga. Samma måltavla. Samma vinkel. Samma budskap. Från partitoppen på twitter till partifolket som ansvarar för arbetet på sociala medier.

    Partiet är duktiga på att organisera sig, det får man ge dem.


    Vad kategoriserar du som lögn i denna tweet? Tror du inte att en 80 årig pensionär känner sig pressad av att bli stämd i domstol eller?


     


     


    Ebba Husch har tillsammans med sina vänner varav en är mäklare (som i denna affär inte har jobbar för att både säljare och köpare vilket en mäklare normalt ska) har fått en 80 årig pensionär att gå med på att sälja ett hus som är värderat till 4,7 miljoner kronor för 3,9 miljoner. Normalt sett brukar budgivning resultera i att slutpriset ökar med 10% mot värderingen och troligen har Ebba Busch lurat av den äldre mannen över en miljon kronor.  Kom inte och säg att Ebba och hennes vänner visste vad de gjorde. Hela affären stinker.






    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Finns det ingen som bryr sig längre i Moderaterna? Gör man vad som helst för att glädja Sverigedemokraterna? Genom att stoppa bidrag till etniska föreningar stoppar man bidrag till samiska och judiska föreningar. 


     




    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2021-03-06 15:31:39 följande:

    Bra början. Stoppa andra bidrag också.


    Varför tycker du att föreningar för judar och samer ska förlora sina bidrag? Vill du stoppa bidrag till ungdomsidrotten tex ungdomsfotboll också?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2021-03-07 08:55:53 följande:
    Varför tycker du att staten ska dela ut pengar till diverse föreningar som själva kan finansiera sin verksamhet? Pengar som de tagit från medborgarna med hot om våld? Varför vill du gräva i mina fickor?

    Idrott, föreningsverksamhet och folkbildningen stärker och utvecklar det svenska samhället och demokratin och är därför värt att stötta.  De flesta tycker nog som jag att detta är värt att stödja via skattsedeln. 

    Innebär ditt svar att du vill dra in allt statligt och kommunalt stöd till ungdomsidrotten?


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Bra ledare

    www.aftonbladet.se/ledare/a/0K33EM/jag-blev-hanford-av-de-tyska-fascisterna


    "I veckan beslutade det tyska författningsskyddet, Bundesamt für Verfassungsschutz att sätta AfD under övervakning. De har blivit så extrema att de hotar demokratin" 
    - - -
    "Jimmie Åkesson sa vid förra valet att "Det finns beröringspunkter" mellan SD och AfD och lyfte bland annat fram partiets kritik mot EU"
    - - -
    "Precis som AfD har Sverigedemokraterna radikaliserats på senare år. Det var Björn Söder, inte Björn Höcke, som sa att judar inte är svenskar. Det är Jimmie Åkesson som i höstas hyllade de högerextrema hatsajterna och nu kallar svenskar med rötter utomlands "kulturell belastning"


    Den stora skillnaden går inte mellan AfD och SD utan mellan Angela Merkel och Ulf Kristersson. Dagens konservativa i Tyskland är nämligen inte naiva"


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2021-03-08 05:30:17 följande:
    Alla ska ha rätt att starta en förening, men det betyder inte att den ska finansieras med skattepengar som ju inte är oändliga. Kan man plocka bort så många föreningar som möjligt från syltburken så gärna för mig.

    Du går som katten kring het gröt. Vill du dra in bidragen även till den svenska ungdomsidrotten eller vill du bara dra in bidragen till etniska föreningar t.ex. samiska och judiska?


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2021-03-08 05:40:21 följande:
    Lindbergs koppling till SD haltar betänkligt. AfS har redan ett systerparti i Sverige, AfS. Bildat av uteslutna SDare med foliehattar.

    Jo Anders Lindberg slår huvudet på spiken. SD startades av nazister (vilket inte ens AFD gjorde) och Jimmie Åkesson betraktar AFD som systerparti.  Dessa faktum är dock inget som hindrar Moderaterna från att se SD som sitt  regeringsunderlag.


    www.svt.se/nyheter/utrikes/afd-vi-ska-aterta-vart-land-och-vart-folk

    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    RebeckaZ70 skrev 2021-04-01 19:06:01 följande:
    Är Norge en totalitär stat? Breivik är på goda grunder dömd till förvaring och lär aldrig mer vistas i frihet.

    Läste du ens Oisín Cantwell krönika?

    Sverige har redan en svensk variant av det norska och danska systemet med förvaring och det är livstidsstraff. Livstidsstraff kan i Sverige utdömas för de värsta typerna av brott. Om man tittar på hur länge i genomsnitt brottslingar som dömts till förvaring i Norge och Danmark faktiskt får sitta i fängelse så är den tiden kortare än den tid som en livstidsdömd fånge får sitta i fängelse i Sverige. 


    Jag är inte emot förvaring eller livstidsstraff som det heter i Sverige för den värsta typen av brott men Moderaterna vill utreda om förvaring ska vara ett alternativ för brott där livstidsstraff inte ingår i straffskalan och där pekar Oisín på att det är Moderaterna som en gång i tiden avskaffade förvaringsstraffet (för andra typer av brott än de värsta) eftersom det visade systemet med förvaring var orättvist. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten