Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    JTA skrev 2017-02-17 22:53:04 följande:
    Du får gärna kommentera sakfrågan. Förstår inte vad spillrorna av Nordamerikas urbefolkning har med saken att göra. Är de ett exempel på lyckad eller misslyckad mångkultur? Motivera.

    Det har varit konflikter i Singapore också. Därför införde man begränsningar i vad man får säga, så att den ena folkgruppen inte skall kunna känna sig förolämpad av den andra.
    Svårt att avgöra under fullt inbördeskrig.

    Jaha. Inbördeskrig i shoppingcentrat också. Skicka in SD så löser de de säkert med sin assimileringspolitik.
  • nihka
    JTA skrev 2017-02-17 23:23:37 följande:
    Men nu måste du väl förstå att du inte håller dig till sakfrågan utan bara tramsar.
    Det finns ju ingenstans där olika kulturella influenser bygger upp samhället utan det är antingen likriktning eller krig. Förutom i Mauritius då. Singapore gjorde du ju en brasklapp på.

    Var och en blir ju salig på sin sanning
  • nihka
    JTA skrev 2017-02-18 09:45:52 följande:
    Så du vill inte diskutera saken?
    Vad finns det att diskutera? Du har ju talat om hur det ser ut: Det finns ju ingenstans där olika kulturella influenser bygger upp samhället utan det är antingen likriktning eller krig. Förutom i Mauritius då
  • nihka
    Flash Gordon skrev 2017-02-18 21:03:52 följande:
    .

    Oavsett om det handlar om en analfabet från Somalia ellr en ingenjör från västeuropa så är en invandrare till ett välfärdsland en minuspost. Så länge han/hon erbjuds samhällets förmåner. Man plockar helt enkelt ut mer ur systemet än man bidrar med. Det var resultatet i den norska undersökningen.

    Det går säkert att räkna på vad som händer om vi bara har ren arbetskraftsinvandring som bor här en kort tid och som inte har rätt till några förmåner.
    Nej, det var inte resultatet i den norska undersökningen.

    Den norska undersökningen kom fram till att ALLA, såväl invandrare och infödda norrmän är en förlustaffär för Norge. Har att göra med Norges oljepengar och hur landet inte investerar dem utan de används löpande. Det mest ekonomiska för Norge verkar vara att pumpa upp olja utan att ha en befolkning överhuvudtaget
  • nihka
    FDFMGA skrev 2017-02-19 09:50:34 följande:
    Haha, då kan ju Sverige överta de norska oljetillgångarna och hela oljefonden.

    Här är det i stort bara vissa förvirrade existenser som ser på människor endast i lönsamhetstermer.

    Men nog skulle det vara lönsamt att lägga en del av dessa oljepengar på riktade utbildningsinsatser högerutSkrattande
    Finns inte en nation på planeten där det är lönsamt för ekonomin och miljön att ha invånare. Den allra minst resurskrävande sjukvården är att låta alla dö. En död människa kostar samhället mycket mindre än en levande människa.
  • nihka
    JTA skrev 2017-02-19 15:00:19 följande:

    Du har bemött mina inlägg med något som måste betraktas som trams, vilket också korroberas av att du nu skriver att inget finns att diskutera. Ändå lär du inte hålla med. Eftersom det här ett diskussionsforum måste din attityd betraktas som absurd. Antingen diskuterar du eller låter bli.
    Diskussion?  Med dig? Hahahaha! Visst. Jag korrobborobborererar vidare. Allt du säger är rätt. Det är bara i Mauritius som det råder fred mellan människor med olika kulturella bakgrunder. I övriga världen är det antingen likriktning eller konflikter och krig.

    Du ville ju att alla skulle hålla med dig. Hade du något mer du ville att jag skulle tillägga där?
  • nihka
    JTA skrev 2017-02-19 15:17:48 följande:

    nihka och fdfmga: Den ekonomiska vinkeln på inandringen blir vanligtvis aktuell först när invandringsförespråkare påstår att invandring är en vinstaffär för Sverige. Att så inte är fallet är enkelt att visa, vilket man alltså gör. Sedan vidtar ofta diverse absurda krumsprång för att rädda situationen, varav en av de mest absurda jag sett nog är att det bästa vore att låta alla dö för då skulle vårdkostnaderna minimeras. För min del handlar den ekonomiska argumentationen bara om att snabbt döda dessa ogrundade fantasier. Även om invandring skulle vara en ekonomisk fördel anser jag att den skall kontrolleras noga. Om det skulle flytta in tio miljoner personer skulle det göra detsamma för mig om de vore skötsamma och hårt arbetande, för svenskarnas land skulle förvandlas till någonting annat än Sverige. Vi har samma rättigheter som alla andra folk att bevara och utveckla vår särart och suveränt behärska det geografiska område som vi av hävd bebor.


    Jag har iaf aldrig påstått att invandring skulle vara lönsam. Måste vara något du har fantiserat ihop.
  • nihka
    JTA skrev 2017-02-19 18:11:02 följande:

    Skrev jag det? Nä.
    Jaha. Du måste ha menat någon ANNAN nihka som du vände dig till efter påståenden om vinster med invandring med "Sedan vidtar ofta diverse absurda krumsprång för att rädda situationen, varav en av de mest absurda jag sett nog är att det bästa vore att låta alla dö för då skulle vårdkostnaderna minimeras."

    Nu är ju det där med att det billigaste är att låta alla dö något JAG har sagt men uppenbarligen hör dina påstående varken ihop med varandra eller mig.

    Gott så. 

  • nihka
    JTA skrev 2017-02-19 18:11:30 följande:

    Tramsa på du.
    Det är du som vill att jag ska hålla med dig och när jag gör det tycker du det är tramsigt. OK Berätta vad jag ska skriva istället så gör jag det.

    Eller så framstår dina påståenden som tramsiga när de kommer från någon annan.
  • nihka
    FDFMGA skrev 2017-02-19 19:02:58 följande:
    Men, vi tar inte emot asylsökande för att tjäna pengar på dem 
    Att man ska behöva påpeka det...
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten