• AndreaBD

    Varför vill dom flesta ha en yngre partner?

    Det märkte jag också när jag nätdejtade. Det är dumt, eftersom dessa ofta knappt orkar med en kvinna i sin egen ålder. Och då menar jag både sexuellt och när det gäller fritiden.

    När jag nätdejtade var jag drygt 40 och fick meddelanden av 60-åringar, och av 20-åringar. Bara männen i "rätt" ålder verkade inte så intresserade. Men... några finns ändå kvar som är vettiga och kan tänka sig en ungefär jämnårig kvinna. Och så får du väl försöka öka chanserna genom att träffa folk IRL också. Ofta tänker männen inte lika mycket på ålder då. Eller tror att kvinnorna är yngre än vad de är.

  • AndreaBD
    Anonym skrev 2017-03-01 23:12:29 följande:
    De unga killarna är snyggare, ungdomligare, har spänstigare fastare kropp och muskler, lenare hy, tjockare hårväxt, är allmänt friskare, vigare, mer vitala och uthålliga och har mer testosteron så att de väcker kvinnans åtrå och lust. Dessutom har de charm som äldre män saknar.

    Män över 50 år är inte bara ointressanta utan för många kvinnor rent av motbjudande när det kommer till fysisk kontakt.
    Tssssss... jag skulle inte byta min man, som är 51, mot nån ungdom. Dels förstås för att jag vill PRATA med människan också. Men jag skulle inte heller vilja ha sex med en mycket ung kille. Jag är själv 52.
Svar på tråden Varför vill dom flesta ha en yngre partner?