• Anonym (Jag)

    Vad tror ni händer efter döden?

    Jag är väldigt sjuk och vet att jag kommer dö inom de närmsta dagarna, det finns ingen vård att sätta in i det här läget, så jag tänker självklart mycket på döden och vad som händer efteråt. Jag tror inte det händer någonting. Jag tror det är som när man sover och inte drömmer. Men jag hoppas man lever vidare och är lycklig. Alltid lycklig och tillsammans med de nära som redan gått bort. Vad tror ni händer? Återfödelse? Helvetet/himlen? Ingenting? Eller kanske nåt helt annat? Berätta gärna.

  • Svar på tråden Vad tror ni händer efter döden?
  • Pentra
    Anonym (LaserDude) skrev 2019-03-27 16:02:03 följande:
    Livet är något man tvingas att vara med om. Jag personligen bad aldrig om det och det har jag gjort mina föräldrar medvetna om så de aldrig glömmer den "tjänst" de gjort mig när de för sin egen skull satte mig här. Jag spelar med i denna charad, men aldrig av egen vilja. Instinkten som naturen förbannat oss är så stark att den hindrar oss från att enket avsluta skiten. Kanske vaknar jag inte inatt, det är iaf vad jag ber om varje kväll. Förmodligen så blir jag dock tvungen att dras med denna jävla "gåva" rätt länge.

    Jo, ditt inre och sanna jag bad faktiskt om att få uppleva och lära sig nya kunskaper, och det innan Du föddes som just Du. Men, däremot så är det möjligt att du inte fått den vila innan, som du behövt, och därför kom till denna värld tidigare än vad du borde gjort, men det gäller i stort sett alla nu levande människor. Att klandra, anklaga, håna och/eller vanhelga sina föräldrar, för att man själv lever och finns till, är inte bara grovt respektlöst utan även en skymf mot sin inre livsgnista och det sanna livet självt. ... Med vänlig hälsning, Pentra
  • Anonym (LaserDude)

    Det finns en speciell plats för de som sätter barn till världen utan att de blev ombedda. Mina föräldrar har fått höra vad jag anser om deras misslyckade projekt. Hade jag haft modet nog, hade jag tagit livet av mig så de hinner uppleva det för att visa de att åtm DET är mitt val och det är något jag har makt över. Den makten har jag inte. Än. Det kommer en dag då jag kommer at ha modet att visa denna förbannelse ett finger.

    Du blandar ihop instinkt och vilja. Jag har existerat i 53 år. Än har det fantastiska undret jag tvingades hit för att uppleva inte inträfdat. En dag efter anna än. Alla likadana går och går och slutar aldrig komma. Varje morgon, samma besvika uppgivenhet och ännu en dag att kryssa för.

  • Anonym (Man fyllda 50)

    Kanske har jag önskat mig detta liv trots att jag inte minns det men det känns inte som att den här inkarnationen är något jag längtat till. Livet har varit svårt och jobbigt och inte fått mig motiverad att ens försöka få egna barn t.ex.
    Jag har sedan jag var barn tyckt att det var ett dåligt val av mina föräldrar att skaffa barn. Tidigare har jag varit ganska arg på mina föräldrar för att dom tvingat hit mig men jag har senare börjat tänka på ett annat sätt att hade dom inte tagit hit mig så hade ett annat par gjort det och mitt liv kanske inte skulle ha blivit bättre för det.
    Jag försöker göra det bästa av mitt liv trots allt.
    Man kan ju undra också vem som bestämmer när det är dags att inkarnera.
    En annan sak som jag brukar fundera över är hur många själar/andar det finns "på andra sidan" och om det kan ta slut någon gång??? Det är i min åsikt redan för många människor på den här planeten. 
    Nåväl, jag fortsätter att fundera över vad som händer efter döden samtidigt som jag funderar över vad livet egentligen är för någonting.

  • Anonym (Åsa)

    Det va ju klart att den där skulle komma och förstöra ännu en Livet efter dödentråd. Jag hade tänkt att skriva och berätta vad jag tror men lusten försvann när jag såg den där komma och sabba igen. Han kan tydligen inte låta en tråd i detta ämne, vara ifred från hans evinnerliga svammel.....

  • Anonym (Åsa)
    TwoThousand skrev 2020-01-11 02:14:19 följande:

    Rädda vår själ från ondskan.

    Bli renad i elden vart straffet.

    Vi går igen bland människor.


    Kan du inte bara försvinna och låta normala människor få ha tråden ifred från dig? Sluta!
  • Anonym (J)
    Anonym (Åsa) skrev 2020-01-11 02:23:31 följande:

    Kan du inte bara försvinna och låta normala människor få ha tråden ifred från dig? Sluta!


    Vad spelar det för roll? Ts är ju död ändå
  • Anonym (Jo)
    Anonym (Åsa) skrev 2020-01-11 02:23:31 följande:
    Kan du inte bara försvinna och låta normala människor få ha tråden ifred från dig? Sluta!
    Håller med
  • FDFMGA
    Anonym (Åsa) skrev 2020-01-11 02:09:33 följande:

    Det va ju klart att den där skulle komma och förstöra ännu en Livet efter dödentråd. Jag hade tänkt att skriva och berätta vad jag tror men lusten försvann när jag såg den där komma och sabba igen. Han kan tydligen inte låta en tråd i detta ämne, vara ifred från hans evinnerliga svammel.....


    Testa att anmäla - personen är bannad från FL under ett annat nick, Gudasänd.

    Själv har jag redan varit död i åtskilliga miljarder år - alltså all tid som hade gått innan jag föddes.

    Det stör mig inte att jag om ett okänt antal år kommer att vara död igen och att inget annat hände än att jag lämnade små spår efter mig, mina barn och de människor jag mött och påverkat.

    Däremot kan jag känna oro inför själva döden, smärtor och/eller att man slutar som ett vårdpaket. Jag skulle vilja ha en liten knapp att trycka på som kunde ha etiketten "Punkt slut".
  • Anonym (Man hamnar på IKEA)

    Jag tror att är man som människor är som mest, varken ond eller god, syndar ibland men inte alltför allvarliga grejer, gör goda gärningar ibland men inget spektakulärt så hamnar man varken i himlen eller helvetet. Man förtjänar inte himlen, men man förtjänar inte heller att brinna i en evighet.

    Jag föreställer mig då efterlivet som på IKEA. Man åker dit, det är alldeles för mycket folk, frugan är sur, man grälar om vilken soffa man vill ha, hon vill ha en alldeles för dyr. Sedan äter man trista köttbullar och dricker lingonsaft. Sedan trängs man ett tag till med fler folk på "Tag själv-lagret" sedan kassakö, sur över att det blev alldeles för dyrt. Krånglar in kartonger i bilen. Sedan kommer man hem och skruvar ihop möblerna och det tar alldeles för lång tid.

    Sedan är det dags att sova, man har inte sex, nästa dag börjar cykeln om igen, tillbaks till IKEA. Repetera i evighet.

Svar på tråden Vad tror ni händer efter döden?