• Anonym (så skönt)

    Ligger med en en 20 år äldre man

    Jag ligger med en äldre man. Jag är 28, han 48 och jag tänder verkligen på vår åldersskillnad. Jag känner mig lite "pervers" för att jag känner så och ibland känns det fel men det är helt underbart! När han sprutar i mig stönar han högt och jag tänker alltid att han nog tänder på att jag är en ung fertil kvinna. Någon mer här som ligger med en äldre man? Eller finns det någon äldre man som ligger med en yngre kvinna? Det skulle vara härligt att höra från fler så man inte känner sig så onormal... hehe

  • Svar på tråden Ligger med en en 20 år äldre man
  • Anonym (sexgudinna)

    Härligt med stora åldersskillnader:) Det är väldigt spännande med kontrasterna och vad man kan ge varandra på olika plan. Inte bara sexet som jag ser det utan en slags ultimat bekräftelse, samtidigt en frizon där man kan leva ut och experimentera hämningslöst för att man inte behöver bevisa något och inte ska ha en framtid ihop.
    Jag är en 51 årig kvinna som älskar ligga med yngre män och har gjort en längre tid .Just nu har jag en 29 årig otroligt vacker man som jag träffar för passionerat sex när vi får lust. Han stönar också otroligt mycket medan vi har sex och det är så otroligt eggande att han njuter så mycket och aldrig kan få nog av mig heller. Hans kropp och närvaro är berusande och jag känner mig så lyckligt lottad som får äran att ta för mig av hans magnifika utrustning;)

  • Anonym (37)

    Jag har en tjej som är 20 som jag ligger med, hon bor hemma fortfarande.. Hon stönar som satan när vi ligger ;)

    Hennes morsa är 39 och det är jävligt upphetsande att veta att hon hör hela akten ;) Extra upphetsande att hon hör ;)

  • Anonym (härligt)

    jag är 50 o haft sista relationen med en 27 år tjej och det var  underbart för båda .. och när var 25 haft bästa sex i mitt live med en 44 år !! 

  • Man 78
    MammAmma skrev 2017-07-10 20:05:17 följande:

    Jag ligger med en 12 år yngre kille. Han kanske tänder på att han har mindre åldersskillnad till mina barn än till mig. Eller på att han knullar en milf. Eller på att jag kan min sak i sänghalmen. Sexet är awesome, so who cares, jag tänker aldrig på 'varför'.


    Vad föreställer din profilbild by the way?
  • MammAmma
    Man 78 skrev 2017-07-10 23:41:35 följande:

    Vad föreställer din profilbild by the way?


    En Deadpool meme.
  • Man 78
    MammAmma skrev 2017-07-11 01:54:42 följande:

    En Deadpool meme.


    Är du intresserad av serier?
  • Anonym (F)
    Anonym (44 / 15.) skrev 2017-07-10 21:59:35 följande:

    Jag är 44 år och ligger med en 15 åring. Går hur bra som helst.


    Hoppas någon kommer och Tar dig.
  • Anonym (123)

    Jag låg med en 40+ (man) när jag var 19-20 nånting och mitt bonusbarns mamma är 15 år äldre än min man.

  • Anonym (Också)

    Min fru har också haft stora åldersskillnader till de två partners hon har haft före mig. Han som tog hennes oskuld var nästan 20 år äldre, hon 25, han 44. När hon var 30 hade hon en 20-årig kille. Båda relationer var ganska korta och mera av typen "hemlig älskare" så hon fick inte mycket kommentarer från omgivningen. Hon hade kunnat tänka sig fast relation  i båda fall, men de var bara intresserade av en sexuell förbindelse och inte något mera beständigt.

Svar på tråden Ligger med en en 20 år äldre man