• Anonym (Majsan)

    HJÄLP!! Sexleksaken sögs upp i analen!!!

    Jag och min man skulle se om vi kunde hitta hans g punkt med hjälp av min dildo i hans anal.. men det hela slutade i att den lixom "sögs upp" i hans anal!!! ????

    Nu får vi inte ut den!! Snälla någon som varit med om något liknande och kan ge konkreta tipps på hur vi ska göra för att få ut den?

    Mannen är helt förkrossad.. ????

  • Svar på tråden HJÄLP!! Sexleksaken sögs upp i analen!!!
  • Anonym (Anonym)

    Hej! Men slappna av!!!! Ingen fara. Sluta panika nu. Lägg er ner och slappna av och vila och sätt på någon relax music. Den kommer ut av sig självt. Men SLAPPNA AV för guds skull.

  • Danielp

    Ring 112 och prata med dom, skit i integriteten å allt som alla kommer gnälla om när du har gjort det. Tänk på hur han mår. Ring och prata med dom bara.

  • Anonym (Majsan)

    Nu har båda barnen vaknat!!! Äldsta undrar vad det är med pappa.. :(:(

    Har fått säga att pappa har jätte ont i magen men det är inte farligt :(

    JAG FÖRSTÅR ATT MAN BARA RINGER 112 NÄR DET ÄR AKUT:( MEN JAG KÄNNER ATT DETTA ÄR AKUT.. STÄNGT IN MIG I SONENS RUM MED HONOM OCH PAPPA ÄR PANIKSLAGEN PÅ TOAN!! JAG KAN INTE LÖSA SITUATIONEN SPECIELLT INTE MED BARNEN HEMMA SOM VAKNAR.. DET STÅR MELLAN DET ALTENATIV RINGA EN VÄNINNA SOM BOR I NÄRHETEN MEN DÅ BLIR HAN BARA ÄN MER FÖRÖDMJUKAD OCH VAD KAN HON HJÄLPA TILL MED? + PINSAMT FÖR OSS BÅDA..

  • Hanna30

    Som Heb skrev ring 1177. De borde kunna ge råd om vad man bör testa o vad man inte bör testa. Som andra har skrivit med, ni får åka till akuten om det inte släpper inom några timmar. Visa honom tråden så han får se själv att det ä3 enda lösningen. Pinsamt, visst, men absolut inte ovanligt! Jag menar det, har en vän som jobbat på akut3n som sagt att det kommer in personer med det problemet då o då.

  • Batte

    Du stannar hemma med barnen. Han tar taxi till akuten.

    Enkelt.

    Ni kommer skratta åt det när väl över.

    Men nu några djupa andetag och hantera situationen.

  • Anonym (Gunhild)

    Säg till honom att du ringer hans föräldrar nu om han inte tar och sansar sig. Har han dessutom väckt barnen nu så måste han skärpa till sig. Det stora barnet blir åtminstone orolig över hur illa det är med pappa även om du sagt att han har ont i magen. Det är inte okej som vuxen och förälder att bete sig sådär.

  • Meriall

    Kanske ringa psykakuten? För detta är ju akut och de kan hantera panikslagna människor. Det är nog isf bättre att deras mobila team får komma ut och prata med honom och ta över situationen och få honom till akuten. Om inte annat så kan de prata med dig och lugna ner dig. Förstår att det är fruktansvärt just nu! Men ring psykakuten.

  • Anonym (Läkare)

    Hej.

    Åk till kirurgakuten. Risken för att tarmen ska ta skada ökar ju längre ni väntar. Dildon kommer inte att komma ut av sig själv. Den åker för högt upp i tarmen.

    Packa med en övernattningsväska och något att läsa.

    Ta egen bil eller taxi om han inte är för stressad eller har för ont för att köra. Alt skjutsar du om din väninna kan passa barnen.

    Gör inget mer själva. Åk

    //någon som har träffat flera med flaskor, dildos, pennor i rumpan

Svar på tråden HJÄLP!! Sexleksaken sögs upp i analen!!!