• Anonym (tvåsam)

    Är det värst att leva utan sex eller närhet som singel?

    Skiljer detta sig mellan män och kvinnor t ex?

  • Svar på tråden Är det värst att leva utan sex eller närhet som singel?
  • hännrick
    MammAmma skrev 2017-08-03 11:38:12 följande:
    Det är väl inget givet att man 'måste' vara utan varken eller, bara för att man är singel?
    Nej, det är klart. Vissa verkar ha mer sex och närhet som singlar men det finns människor som av en eller annan anledning inte har tillgång till var sig det ena eller andra och jag utgår i från att det är dessa frågan ställts till.
    I wish you blue birds in the spring, to give your heart a song to sing
  • Anonym (Ehh)

    När jag var singel fick jag både närhet och sex o det bästa var att man inte var bunden till den andra känslomässigt.

  • Pumakvinna

    Skulle säga närheten och omsorgen man får av en exklusiv partner som också blir din närmsta och självvklara vän. Samtalen och spontansexet när andan faller på. Att man vet så mycket om varandra och tilliten det skapar som jag aldrig nånsin skulle kunna uppnå med ytliga och tillfäliga sexpartners. Saknar inte sexet alls som singel bara romantiken!

  • Mullvaden

    Närhet definitivt! Sex kan du få av random främling om det skulle vara så eller så får du fixa det på egen hand. Närhet är svårt att få från någon en inte har förtroende för, det krävs något helt annat för att få närhet anser jag. Kan inte säga om det skulle vara skillnad för män och kvinnor.

  • Mannschaft

    Så vitt jag vet utesluter inte exempelvis en parrelation ett frånvarande sexliv och närhet, ett singelliv inte ett närvarande sexliv och närhet. För att svara på frågan tror jag generellt sex.


    "Karikatyren är en hyllning som medelmåttan bringar geniet."
  • Anonym (värre som sambo)

    När jag var i en samborelation saknade jag både sex och närhet. Som singel får jag bägge två eftersom jag träffar en annan singel med samma behov som jag. Skulle jag inte få sex kan kan jag alltid ta en tur till Danmark och betala för det. Däremot skulle jag sakna närhet.
    Kvinnor kanske inte saknar sex lika mycket som män och de kan samtidigt fixa sexkompisar betydligt lättare än män. Män saknar helt klart sex om det uteblir, men kan betala för det vid behov. Så jag tror att både män oc kvinnor saknar närhet mer än sex.

  • Anonym (tvåsam)
    Mannschaft skrev 2017-08-04 08:02:24 följande:

    Så vitt jag vet utesluter inte exempelvis en parrelation ett frånvarande sexliv och närhet, ett singelliv inte ett närvarande sexliv och närhet. För att svara på frågan tror jag generellt sex.


    Nej ett singelliv utesluter inte närhet som i att två kroppar ligger och trycker sig mot varandra. Men definitivt den känslomässiga, någon som bryr sig om dig helhjärtat, den du ringer till om du blir sjuk mitt i natten, den som ställer upp för dig i alla lägen , som håller om dig på nätterna och väcker dig med en intim och varm kyss för att den saknat dig när ni varit ifrån varandra i drömmarna!

    Det där kan man aldrig få av en kk eller köpa sig till. För sånt krävs det kärlek och sånt tar år att bygga upp.
Svar på tråden Är det värst att leva utan sex eller närhet som singel?