• Snufflan

    Följas åt till ett plus!

    Bemsan skrev 2017-11-09 15:56:51 följande:

    Hej!

    Hakar mig på här. Jag och mannen har bestämt oss för att skaffa en liten till (min första biologiska). Tänkte ta det lugnt och låta naturen ha sin gång, med lite koll i Life-appen bara. Första ÄL efter att jag slutat med mini-piller kände jag definitivt, precis som jag gjort vid andra tillfällen jag slutat upp med dem. Så efter första mensen försökte vi med sex varje dag fram till beräknad ÄL och några dagar till. Dock märkte jag inte av något typiskt under de dagar ÄL var beräknad. knappt en vecka senare började en molande värk, precis som mensvärk. Brösten svullnade och är nu jätte ömma. Dem är då svullna att när jag ligger ner så står dem fortfarande rakt upp. Magen känns uppblåst och gasig, mitt hjärta slår snabbare och mat smakar inte längre. Jag har en massa flytningar, mkt mer än vanligt. Men idag BM -1 så tog jag ett graviditetstest och det var negativt. Så borde väl inte kunna vara gravid då? hur lång tid har det tagit för er att plussa tidigare?

    jag som trodde jag skulle låta det ta sin tid, just nu kan jag inte tänka på något annat än ÄL-tester, fetilitetsmonitorer etc. har plötsligt blivit besatt av att få ett +


    Välkommen! Är precis lika besatt. Det blir man nog när man bestämt sig! ;) 
  • Snufflan

    Äntligen!! 18 dagar sen första mensdagen och idag blinkade äl-testet glad gubbe (CB test). Jag trodde inte det skulle hända. Nu ska det liggas varje dag tills det slutar blinka! Hur ska jag logga i min app? Äl-pågång? Visst ska gubben va stabil när den är säker?

    Ska jag testa flera gånger idag också? :) glad!!!!!

  • Snufflan
    molltroll0609 skrev 2017-11-11 13:07:06 följande:

    Jag testar en gång varje morgon, har också blinkande gubbe. Väntar på stabil gubbe nu vilket menar att ägglossning sker.


    Kul!!!!! Jag ska testa ikväll också. Jag har ett gäng test hemma. Det konstiga är att jag testade med RFSUs egna test nyss också. De visade negativt. Jag börjar tro att rfsu inte funkar. Varför skulöe CB visa glad gubbe då?

    Visade killen också gubben så jag inbillar mig inte! ???? Ha ha
  • Snufflan
    Isathe skrev 2017-11-11 13:11:23 följande:

    Ååå roligt, visst kan du testa fler ggr idag eller bara 1gång/dag. Att notera de i appen blir svårare men nu har du ju koll på att den är påväg


    Jag ska testa igen ikväll. Gjorde ett bra med RFSU också, men deras test visade negativt. Iof gjorde jag det testet med annat urin någon halvtimme efter. Börjar tro att deras test inte funkar så bra.

    Nu väntar jag på stabil glad gubbe. Men nu kör vi järnet jag och sambon. Nu ska vi göra barn!!! ????????????
  • Snufflan
    molltroll0609 skrev 2017-11-11 14:29:40 följande:

    Rfsu testar inte östrogen också vilket cb gör, därför det blinkar nu


    Aha okej! Spännande. Hoppas testet stämmer.
  • Snufflan
    molltroll0609 skrev 2017-11-11 17:00:36 följande:
    Japp, glöm inte att mysa lite när gubben är stabil, för det är då det är ÄL på g.

    När gubben blinkar är det väll också en viss chans att bli gravid? :)
    Vi myste lite idag, jag och sambon. spermier lever ju några dagar har jag hört.

  • Snufflan

    Hej tjejer

    Nu har CB-testet blinkat hög fertilitet sen i lördags. Idag såg jag manuellt att strecket inne i Stickan börjar synas lite mer. Men börjar oroa mig lite att det inte funkar. Alltså, jag har inte någon PCO diagnos. Men under ett ultraljud för flera år sen så sa läkaren att jag hade PCO-liknande äggstockar. Han kunde också se flera små äggblåsor. Har hört att om man har PCO kan ägglossningtest visa falskt, tänk om det är falskt!!! :( Känner mig lite deppig! Vill att gubben ska sluta blinka nu.

  • Snufflan
    Let it Rain skrev 2017-11-13 10:04:52 följande:

    Äsch, ny såg jag att du skrev sedan i lördags. Tredje dagen nu alltså? Det låter inte så länge enligt mig, men så vet jag iofs inte hur de där testerna funkar. Jag använder monitorn.


    Okej! Är monitorn bättre? Då håller jag ut några dagar då. Testar på morgon och kväll.
  • Snufflan
    molltroll0609 skrev 2017-11-13 10:37:12 följande:

    Min har blinkat hög fertilitet sedan torsdags, men tror att ÄL kommer imorgon el övermorgon då jag börjat få lite känningar.


    Åh okej, ska väl ha lite tålamod då! Hoppas din kommer snart!
  • Snufflan
    Isathe skrev 2017-11-13 11:07:26 följande:

    Jag tror inte du ska oroa dig, din ägglossning kommer komma. Man ju blinka i flera dagar och tycker du att sträcket börjar synas mer så kommer gubben snart bli fast tror jag.


    Tack, jag kanske är lite otålig. ;) Kommer fortsätta kolla två ggr om dagen och hoppas på det bästa.
Svar på tråden Följas åt till ett plus!