• Snufflan

    Följas åt till ett plus!

    Lollo13 skrev 2017-11-13 12:05:02 följande:
    Grattis! :D Härligt..
  • Snufflan
    molltroll0609 skrev 2017-11-14 08:04:34 följande:

    Så irriterad jag blir.....testar med cb digital ÄL test. Gubben har blinkat i 6 dagar nu (ska bli fast). Känner att det närmar sig ÄL men inte gett utslag. Testar på första morgonurin enl instruktioner. Nu läser jag på ett annat ÄL test jag tänkte köpa sen att "mät först mellan kl 10-20 då LH stiger under dagen". Jäkla cb test. Får väl köpa fler och testa senare istället idag och imorgon.


    Har haft samma som du. En blinkande gubbe sen i lördags. Testade i morse innan jag åkte till jobbet. Blir tokig. Tänker ligga men karln i alla fall varannan dag denna vecka så man inte missar. Låg lörd-sön. Igår så blev det inget. Men ikväll måste vi få till det ;) Så man inte missar. Jag har inget tålamod når det gäller det här. Vill att saker ska hända på en gång. 
  • Snufflan
    molltroll0609 skrev 2017-11-14 09:37:56 följande:

    Exakt!!! Blir sååå besviken varje morgon. Och det blir inte att "ligga för att man känner för det" längre, ibland känner jag bara att ikväll måste vi ligga för att öka chanserna och så blir det så där tvingat på nåt sätt. Och varje dag tänker jag att imorgon blir det nog ÄL så bäst att få till det ikväll. Så har jag tänkt sedan i torsdags när gubben började blinka, och jag börjar bli trött på att ligga varje dag bara för att. Sket i det igår.

    Allt kanske låter knäppt men så känns det.


    Inte alla knäppt. Man orkar ju inte ligga hela tiden. SKa testa ikväll om gubben blinkar fortfarande. Får se. Hoppas den är fast. Jag har haft stickningar i sidan av magen så jag hoppas något är på gång!
  • Snufflan
    Saima17 skrev 2017-11-14 18:01:55 följande:

    Ja ha haft stickningar i vänster sida - äggstocks höjd och ner mot mitten sen kl 15 idag.. Int hela tiden men till å från.. D ilar.. Hade äl i torsdags.. Fick till d 2 ggr då å 1 gång dan efter.. Hoppas så d e nå på g. E lite skraj faktiskt..


    Gubben fortfarande blinkandes. Typiskt. Orkade inte ligga idag. Eller kvällen är inte slut än. Men det ser mörkt ut. He he. Hoppas det är lite simmare kvar i mig om något skulle hända me äl i natt. He he
  • Snufflan

    Gubben i CB-testet blinkar idag med. Idag är det dag 5. Är så rädd att den visar fel pga av att jag har PCO-äggstockar. Tänk om jag inte ägglossar alls! Eller så missade jag förr äl. Är ändå på dag 24 sen första dagen på förra mensen. Kan ju inte ägglossa så här sent. Borde kanske sluta testa nu. Eller?

  • Snufflan
    molltroll0609 skrev 2017-11-16 13:06:07 följande:

    Jag har oxå positivt äl-test idag! Då får vi se om vi lyckas få till ett plus om ett par veckor!


    Woho! Är det sant? Så gubben är fast idag? Min CB-gubbe blinkar fortfarande. Det är dag 6!
  • Snufflan
    molltroll0609 skrev 2017-11-16 14:56:05 följande:

    Snufflan:

    Jag kommer inte köra med cb nästa månad. Besviken på dem och dyra var de med.....


    Aha okej. Förstår att du är besviken. Men skönt att det äntligen visade positivt för dig. Hoppas du också inte behöver börja om nästa månad. Om du och mannen får till det kanske du plussar snart. :)
    Jag är det besviken på testerna. Tror jag missat äl faktiskt, för nu har jag gått över 20 dagar i cykeln. Visst jag har oregelbunden mens och lååååånga cykler men nu är det nog. Jag hoppas mensen kommer snart så man kan börja om. 
  • Snufflan
    molltroll0609 skrev 2017-11-16 15:34:04 följande:

    Jag tror inte du missat äl!!! Du har ju långa cykler. Fortsätt testa ska du se att äl dyker upp snart!


    Jo du har kanske rätt. Fick ni till det förresten? :) Du och karln?
  • Snufflan
    molltroll0609 skrev 2017-11-17 06:41:43 följande:
    Det fick vi Du måste uppdatera med hur det går med din ÄL sen!
    Toppen! Hoppas det tog sig för dig nu. Håller tummarna. Jag själv har inget tecken på att äl är på gång mer än min blinkande glada gubbe. Snart en vecka sen det började. 
  • Snufflan

    Hallå!

    I morse visade äntligen CB en glad stilla gubbe. Men jag tror hag glömde kolla igår morse. Hur länge har vi på oss idag? Nervös att vi inte hinner få till det jag och gubben. :-/

    .....

    Shit, på måndag ska jag skriva kontrakt på ett nytt jobb. Kanske är dum som tackar ja till nytt ja när jag hoppas på ett plus om några veckor.

Svar på tråden Följas åt till ett plus!