• Let it Rain

    Följas åt till ett plus!

    Sommaren12 skrev 2017-11-20 11:28:53 följande:
    Fick ni till det kring äl? Det är ju fortfarande tre dygn till 23:e, tycker inte du ska ge upp än. Sist plussade jag inte förrän bim+1.
    Vi fick till det 3 dagar innan samt dagen före ÄL. Jag har tidigare plussat starkt på ÄL+11, så jag tycker nog att det borde visat nåt...
  • Let it Rain
    Saima17 skrev 2017-11-20 15:02:30 följande:
    Jaaaa.. Nå d e väl bara å vänta på att d ska va tisda nu så man får ta ett neg test på morron (lättast att förbereda sj på neg så kan d bara bli bättre) inga nå mer flytningar lr blödningar sen idag.. Torrare än tort.. Haha..
    Flytningar är dock inte ett måste som gravid. Jag hade aldrig några flytningar förrän precis på slutet (sista veckan) när jag var gravid.
  • Let it Rain
    Saima17 skrev 2017-11-21 19:20:56 följande:
    Hm. Ja här kom d lite mörkbrunt klet så har int å höga förväntningar mer.. Men ha d int kommit mer imorron bitti så testar ja men antagligen negativt

    Nå kvällen fick man ju å gå iaf.. Ha klara mj från desto mer illamående men lite halv konstigt mår ja.. Men ingen mensvärk ännu..
    Brunt blod är ingen fara alls, det kan man ha trots att man är gravid.
  • Let it Rain
    MammaMia1012 skrev 2017-11-21 21:14:51 följande:
    Hej, hur har din dag varit? Har du testat mer? BIM 23e va?
    Nej, jag ska testa nästa gång när min monitor säger till att det går att testa genom den (antagligen imorgon). Är för snål för att springa och köpa en massa tester. :p Eftersom detta är första cykeln jag kör med monitorn denna gång jag vill bli gravid så är alla värden nollställda och då utgår den ifrån en lutealfas på 14 dagar fast jag brukar ha 12, och man kan testa max 3 dagar före BIM på den, men vad den räknat ut som min BIM nu stämmer ju inte riktigt. Nåja, jag testar iaf imorgon igen. Tror dock inte att det är nåt. Jag känner nämligen ingenting alls.

    23:e stämmer bra. :)

    Hur går det för dig?
  • Let it Rain
    MammaMia1012 skrev 2017-11-21 21:36:35 följande:
    Så skönt att ha en monitor som talar om behöver man inte fundera!

    Håller tummarna för dig imorgon isf! Man behöver inte känna något, kommer inte ihåg att jag kände speciellt mycket med mina barn.

    Så man vet aldrig!

    Ja du jag vet inte gur det går för mig?? Kastas mellan hopp och förtvivlan min hjärna säger att jag inte är gravid men har en känsla om att hjärnan kan ha fel.. men det som är skrämmande är om jag inbillar mig allt??? Har aldrig i hela mitt liv känt min livmoder så mycket som jag gjort denna cykel. Men det kan ju vara pga att jag inte gjort annat än att tänka på den?

    Ond cirkel med alla dessa tankar....
    Det har du ju rätt i iofs. Jag kände knappt några symptom alls när jag väntade sonen. Under hela graviditeten till och med. Hade lite foglossning med ischias, som tack och lov gick över efter ca tre veckor, och sen var det väl bara sparkarna som röjde att det fanns liv där. Jag inbillar mig dock att jag borde känna av mer vid en andra graviditet eftersom kroppen är van vid det nu.

    Åh, jag förstår dig precis. Jag hade så förra cykeln, när vi till och med missade ÄL. Sjukt irriterande.
  • Let it Rain
    molltroll0609 skrev 2017-11-22 08:18:25 följande:
    Hur har det gått? Testat ännu?

    Här är jag ÄL +6 och har hittills inte börjat analysera om jag är gravid eller inte, men känner att det börjar bli så nu.....ska göra mitt bästa att koppla bort det fram till strax innan bim, men det vet man ju hur det kommer gå :-P
    Jag är gravid!!!! Testade nu och monitorn sa med bokstäver "GRAVID". :D Jag smäller av!
  • Let it Rain
    Sommaren12 skrev 2017-11-22 09:36:17 följande:
    Wow! Stort grattis! :) Kände du det på dig? :)
    Alltså... både ja och nej. Hjärnan sa nej, det borde inte ha tagit sig nu. Men jag har varit kolugn, aningens förstoppad och mått oförskämt bra. Hade samma symptom förra graviditeten, så jag hade lite på känn att det kunde vara så även om jag inte vågade tro nåt.
  • Let it Rain
    Saima17 skrev 2017-11-22 11:18:46 följande:

    Fick mens nu! Sku int orka va kvar på jobb men int nå val mitt hjärta håller på å går sönder. Mens 2 dar före.. Hadd 27 dagars cykel nu.. 24 förra mån. Bara dags att börja äl testa igen nu då.. Men hur tusan ska ja hitt rätt da å börja testa nu när d va längre den här mån? Faaaan.. Vill bara skrik å bryt ihop. :'(


    Kram! :(
  • Let it Rain
    MammaMia1012 skrev 2017-11-22 11:12:55 följande:

    Japp där kom mensen.. nya tag Ursh vad ledsen jag blev även om jag på något vi visste det....


    Nä, så trist. :( Kram!
  • Let it Rain
    MammaMia1012 skrev 2017-11-22 09:37:09 följande:
    Men vad säger du!!!? Guuuuud vad roligt! Stort jättegrattis!!! <3 vad härligt! Vilken start på denna dag!!!
    Tack! <3 Är både förvånad och inte. Tror att jag känt det i hjärtat men inte trott på det rent förnuftsmässigt. Svårt att fatta nu också.
Svar på tråden Följas åt till ett plus!