Inlägg från: Jsv17 |Visa alla inlägg
  • Jsv17

    Behålla när inte pappan vill?

    En kompis till mig var i en väldigt liknande situation. Pappan hotade med allt möjligt, i det här fallet hade han gått tillbaka till exet som han redan hade 2 barn med. Hon behöll barnet, som är 7 år idag.

    Summan, nej pappan tog inte livet av sig, han avsade sig dock faderskapet och har ingen kontakt med sin son. Men ingens liv "förstördes" och hans andra barn verkar även de må prima.

    Visst var det tufft för henne i början när han var liten, men hon har alla oss (vännerna) och även superstöttande familj, så jag skulle vilja påstå att hon trots allt klarade det galant, hon säger själv att hade hon vetat hur det skulle bli så hade hon inte oroat sig så mycket under graviditeten, då det trots allt blev så bra. Hennes lilla kille är en jättetrygg liten individ,

    Han har ingen pappa men han har en morfar som han har en jättenära relation med, och nu har hon förklarat på hans nivå varför han inte har en pappa, hela historien den får han sen när han blir äldre och kan förstå den.

    Så fatta ett beslut baserat på vad DU vill har du alla förutsättningar, så kommer det gå galant, du kommer inte förstöra någons liv, varken hans eller hans barn, han kommer inte ta livet av sig (och gör han det så har han annan problematik som inte har något med DIG att göra.) Han försöker manipulera dig för att göra som han vill, och att han drar in sina barn i det, om någon förstört för dem så är det han själv, gå inte på hans skitsnack, vore jag du skulle jag sluta prata med honom tills han har något vettigt att säga.

    Lycka till, vad du än bestämmer dig för, och vad det än är, se till att det är vad DU vill inte för att du gör vad som är bäst för alla andra. <3


    Gravid med en liten pojke, 1:a barnet BF 7/12 -17
Svar på tråden Behålla när inte pappan vill?