Inlägg från: Evianna |Visa alla inlägg
  • Evianna

    BF September 2018

    Hej allihop! Är lite i chock här, tror jag har plussat nu på morgonen! Vi har två barn redan och dom har vi verkligen fått kämpa för, många tårar och känslomässig bergochdalbana innan de blev till. Och nu - vi har bara slarvat lite! Jag kan inte tro att det är sant.

    Hur många är vi i tråden? Har ni någon lista på när man är beräknad? Vore kul att få en överblick och se om någon mer är beräknad till samma dag!

  • Evianna
    fhkb skrev 2017-12-29 10:39:42 följande:

    Stort grattis och välkommen hit! Tyvärr finns ingen lista men nästan alla har BF i början av September än så länge, vad jag har sett :)

    När har du BF? :)


    Jag har bf 10 sept enligt fl:s graviditetsuträknare. Kan inte riktigt ta in detta än, det är oväntat och lite halvdålig planering (ingen planering!) då jag ska börja på ett nytt jobb om knappt tre månader. Jobbigt att komma med ?jo, jag har en sak jag måste berätta...? det första man gör. Haha! Men ändå såååå värt det!! Har många MF och ett MA i bagaget så jag vågar inte riktigt tro på detta.

    Vi kanske kan göra en Bf-lista som folk kan fylla på om de vill?

    10/9 Evianna 33 år Göteborg 3e barnet
  • Evianna
    Cocosboll skrev 2017-12-29 11:36:23 följande:

    3/9 Malin1809

    3/9 Labolina

    4/10 fhkb 27 år Eskilstuna 1a barnet

    5/9 cocosboll 29 år Småland 1 barnet

    7/9 Schneckan 28 år Lund 1a barnet

    10/9 Evianna 33 år Göteborg 3e barnet


  • Evianna

    BF SEPTEMBER 2018

    1.

    2.

    3. Malin1809, Labolina

    4. Fhkb (ts) 1a barnet

    5. Cocosboll 1a barnet, Josefinnor 1a barnet

    6.

    7. Schneckan 1a barnet, Wictoria90

    8. Erikasöder 1a barnet

    9. Millannn 1a barnet

    10. Evianna 3e barnet

    11.

    12.

    13.

    14.

    15.

    16.

    17.

    18.

    19.

    20.

    21.

    22.

    23.

    24.

    25.

    26.

    27.

    28.

    29.

    30.

  • Evianna
    Wictoria90 skrev 2017-12-29 12:39:09 följande:

    Jag ska börja ett nytt jobb 1a februari så lite samma sits som dig där med jobbet.. har två missfall i bagaget i år så inte säkert det går vägen men hoppas så på 3:e gången gillt!!

    Det är en facebookgrupp skapad om du vill haka på i den?? :)


    Åh va kul att nån annan också är lite obekväm på nya jobbet, så känner jag mg inte helt ensam, haha! Jag har lite ångest för det faktiskt.

    Oj jag beklagar :( Jag har två barn och fått totalt 4 MF och ett MA tidigare, men alltihop innan min yngsta föddes 2015. Jag tröstar mig med att det finna forskning som visar att kvinnor med många MF är mer fertila än andra, eftersom deras kroppar accepterar alla befruktade ägg, även de som inte är livsdugliga. Det är alltså en superbra miljö i livmodern då! :) Är detta ditt första barn?
  • Evianna


    Jag måste bara visa den här bilden för nån, haha!! Är såå glad men har inte vågat säga nåt till min sambo än. Vi är i lite annorlunda sits tror jag än ni andra, då min man inte alls är sugen på en till. Vi har ju två vilddjur redan och han är nöjd med det. Jag slutade skydda mig i somras och sa såklart det till honom också, och därefter har det legat på honom att skydda sig om han vill det. Vilket han alltså började slarva med ganska omgående.... jag är skitnervös för hur han kommer reagera!! Tror bannemig att jag skickar den här bilden till honom när han är på jobbet, så han hinner samla tankarna innan han kommer hem. Är rädd att hans första reaktion blir en som jag inte vill se :/
  • Evianna
    Magneten1 skrev 2017-12-30 08:39:27 följande:

    Heej!

    Plussade igårkväll. !!!

    fick utomkveds i somras och fick opereras akut, så oron tar över lyckan lite. Hoppas att allt går vägen denna gång.

    Jag och min sambo är 26år gamla.

    Bf 7/9

    Första barnet.


    Grattis!! Lägg gärna till dig i Bf-listan :)
  • Evianna
    Labolinan skrev 2017-12-30 19:58:17 följande:

    Hej alla

    Berättade för mannen när han kom hem från Thailand i onsdag att vi var gravid. Han vart glad.

    I torsdagskväll började jag blöda och missfall konstaterades igår.

    Är så ledsen och vill bara gråta hela tiden :(

    Är ju 37 år så känner att jag kanske Inte kommer uppleva en graviditet igen?

    Fler som är till åldern här?

    Grattis alla ni till plusset!!

    Är så glad för er skull.


    Hej Labolinan, va tråkigt att höra. Har varit i din sits massa gånger och kan därför inte slappna av riktigt nu. Det är tufft med MF, men ge inte upp!! Har du barn sedan innan? Tillåt dig att vara ledsen, och på?t igen nästa månad! Kramar!!
  • Evianna

    Jag berättade för min sambo imorse. Denna graviditeten är ju ett resultat av att han haft ansvaret att skydda sig och slarvat med det, fast han egentligen inte vill ha fler barn. Så jag var mäkta nervös imorse. Visade honom fotot på tre positiva test, och han sa

    Åh nej, är det sant?!

    Inte den ultimata reaktionen förstås men jag är ändå lättad. Inte ett ord om abort eller liknande, vilket var mitt skräckscenario. Han suckade trött och sa mer att huset är för litet för 3 kiddos (vilket det INTE är, men hans mancave kommer ju ryka förstås, haha!)

    Är just nu skiträdd för att få mf igen eftersom jag vet att jag nog inte får en chans till, han lär ju knappast slarva med skydd igen...

Svar på tråden BF September 2018