• Natttis

    Vi som försökt med första barnet ca 1 år

    Jag försöker med mitt andra barn jag och maken har försökt lite över 1,5 år jag har gått på letrozol 3 gånger. Jag och maken är lite överviktiga så både jag och han försöker så gott vi kan att gå ner i vikt. Va hos barnmorskan igår för och se om vi såg något och det va en fin stor blåsa på höger sida. Så jag hoppas och ber att det sätter sig jag börjar känna att det känns hopplöst. :'(

  • Natttis

    Jaha jag va hos barnmorskan i måndags hon såg en fin blåsa men jag har fortfarande inte haft någon ägglossning. ???? jag ska testa senare idag se om det är på gång. Jag är rädd att jag har haft en för tidig ägglossning för enligt min flo app hade jag i måndags men enligt barnmorskan va den inte riktigt mogen än någon dag eller 2 till men nopp inget ???? testar fram till det är slut sen ger jag upp. Och skiter i ägglossning test. Se när eller om mensen kommer.

  • Natttis
    Jooosen skrev 2018-04-26 09:40:51 följande:

    Ja Fyfan va stressad man blir av testen! Min gyn sa äl om cirka 3 dagar. Litar på det och testar inte denna månad (dock struntat i test senaste månaderna). Är rätt skönt. Har du regelbunden mens annars?


    Nej tyvärr inte så jag har fått letrozol och är inne på min 3 kur. Se om det tar sig ska på onsdag ta ett blodprov som kan se om jag haft ägglossning eller inte. Så det liksom har släppt. Men det känns som det redan har släppt p.g.a att jag inte fått någon glad gubbe än. Tänkte att denna gången är sista gången jag provar med ägglossning test.
  • Natttis

    Va på kalas idag den som fyllde år viste jag va gravid men så kändes det som om jag fick en käftsmäll idag det visade sig att hennes syster var gravid också. Här har jag och maken försökt i 1och ett halft år. Fan fan va deppig jag blev.

  • Natttis

    Jag är så glad för den som tipsade mig om mottagningen jag är på här i karlstad. Annas skulle jag fått en tid kanske nu på sjukhuset. Men va till doktorn och tog ett blodprov för och se progestreon värdet inte höga förväntningar ska ha mens på måndag. Så tja ja får väll se

  • Natttis

    Där kom mensen min igen. Suck nu tänker jag ta en paus från medicinen och försöka koncentrera på att gå ner i vikt.

  • Natttis

    Hej allihop nu va jag hos barnmorskan och gjorde ultraljud för och se om jag har ägglossning. Och när i så fall. Allt såg bra ut och ägglossning sker på måndag eller tisdag. Händer inget denna gång blir det en paus under sommaren.

  • Natttis

    Hej alla jag är i hel extas jag har fått en fast smiley gubbe på mitt ägglosningstest. Utan medicin denna månaden jag tro de inte det skulle hända.

Svar på tråden Vi som försökt med första barnet ca 1 år