• Äldre 20 Jan 08:10
    101174 visningar
    136 svar
    136
    101174

    Sex utomhus

    Hur många av er har haft sex utomhus och hur långt vågade ni gå??

  • Svar på tråden Sex utomhus
  • Äldre 13 Aug 13:39
    #97

    Hej alla,
    Visst är det underbart att vara naken utomhus och ännu hetare att ha sex. Även om man själv inte har något emot om någon skulle se eller tillochmed får vara med på ett hörn, bör tänka på är att inte genera andra som kanske inte är på sexhumör just nu. Så att t.ex. ha sex på en strand (naken eller textil spelar ingen roll) när "vanliga" besökare kan se tycker jag inte passar sig. På andra ställen, om man gömmer sig lite lagom och ändå riskerar att bli upptäckta tycker jag det är helt OK. Upptäcker någon och inte vill se, kan hen bara vända om. På t.ex. nakenbad är det inte ovanligt (har jag både läst om och upplevt själv) att folk har sex lite lagom diskret. "Råkar" någon komma förbi kanske man får titta eller tillochmed var med på ett hörn. Kan vara enormt sexigt faktiskt. Men som sagt, diskretion!!

  • Anonym (Paret­)
    Äldre 14 Sep 11:20
    #98
    Inteunder40 skrev 2018-01-20 08:10:24 följande:

    Hur många av er har haft sex utomhus och hur långt vågade ni gå??


    Vi har då och då haft sex utomhus under vårt förhållande, men det har varit glest mellan gångerna och väldigt sällan på offentliga platser. Ibland har det gått flera år emellan tillfällena. Det har dock blivit lite bättre med åren och på senare tid har det hänt några gånger varje sommar.

    Men i sommar har vi slagit alla våra tidigare rekord med hästlängder, och det har nästan bara varit på offentliga platser. Och då har vi inte ens räknat in de tillfällen det bara blivit oralsex eller handarbete, utan bara räknat regelrätta samlag.

    Ganska oväntat att det skulle hända efter 30 års förhållande
  • Äldre 14 Sep 11:41
    #99

    Ett antal gånger, den bästa var på en öde strand i tropikerna, häftigt med värmen och vågsvallet som ackompanjemang... Sandstrand och vaginal sex är dock inte någon idealisk kombination...

  • Äldre 14 Sep 11:41

    Ett antal gånger, den bästa var på en öde strand i tropikerna, häftigt med värmen och vågsvallet som ackompanjemang... Sandstrand och vaginal sex är dock inte någon idealisk kombination...

  • Äldre 14 Sep 11:51

    Mest vågade stället var i en korridor på en Finlandsfärja, min dåvarande flickvän tände enormt på risken att bli påkommen... Vi hade sex en gång på ett naturistbad men det var vi inte ensamma om, så kändes inte lika riskabelt. Klippor i skärgården, stränder lite här och var, en gång på en brygga i centrala Stockholm i skydd av mörkret...

  • Anonym (Sara)
    Äldre 14 Sep 13:37

    Min kk och jag har haft sex utomhus dom flesta gångerna vi har träffats. Två gånger i en badhytt. Annars i skogen på en filt. Bäst så eftersom vi båda har förhållanden. Helt underbart.

  • Anonym (Sara)
    Äldre 14 Sep 17:10

    Av 15 träffar så har vi varit utomhus 13

  • Äldre 17 Jan 10:08

    Frugan är inte direkt blyg så vi testar lite olika grejer när det passar..

    Jag har inget ?behov? av att folk ska veta vad vi håller på med, men spänningen av offentligt sex är ju väldigt trevlig och upphetsande.

    Sex i havet/sjön är toppen. Många par kramas i vattnet men jag tvivlar på att de flesta för mer än så..

    Så ja det har blivit några långa kramar i vattnet ett par gånger, ofta med folk som badar runt omkring. ( De tror ju ändå bara att vi kramas lite :) )

    Några hotellbalkongen har det blivit också och även klipporna. Stranden är en sak som är kvar på min lista, men det känns lite lurigare än havet.

  • Äldre 17 Jan 16:23
    Anonym (Sara) skrev 2018-09-14 17:10:49 följande:

    Av 15 träffar så har vi varit utomhus 13


    Härligt att vara ute! Men hur gör ni nu över vintern?
  • Anonym (Tjej och exhibi­tionis­t?)
    Äldre 17 Jan 17:27

    Ja, flera gånger. På några olika stränder har nog varit vanligast för oss. 
    Några gånger också inför många åskådare och några flera gånger inför en ensam åskådare, både på håll och tätt intill.
    Har också hänt att någon har fått deltaga en liten aning.
    Jag tycker det är mycket hett.

Svar på tråden Sex utomhus