• vinterbebis12

    Syskonförsök via IVF våren 2018

    Jennyedith skrev 2018-06-09 15:10:21 följande:
    Gärna 2 månader men minst 1. Det beror nog lite på var man är med.
    Jag slutade 3 veckor innan FET och det blev ett syskon. Men det är fem år sedan så nog bra att följa dagens rekommendationer.
  • vinterbebis12
    Linsir skrev 2018-06-12 13:59:43 följande:
    En stackare till frysen blev det.
    En av två möjliga till frysen är ju bra men förstår att du hoppades på båda. Förhoppningsvis behövs inget av dem. När är TD?
  • vinterbebis12
    Linsir skrev 2018-06-13 10:41:09 följande:
    På lördag 16/6, nyfiken som jag är har jag såklart redan tjuvtestat, men jag vågar inte riktigt lita på resultatet. Tycker det är alldeles för tidigt att få för stora förhoppningar av ett mycket svagt positivt streck. Det är på rd 14 (imorgon) som min mens förväntas komma, så det blir 3 mycket nervösa dagar.. Känns som om hela mitt liv just nu kretsar kring om detta ska gå vägen eller inte, och allt som kan gå fel. Det är även sagt att jag ska sluta med lutinus på testdagen, bara det skrämmer mig.
    Va kul! Grattis till plus :)
  • vinterbebis12
    Etta skrev 2018-06-14 12:54:49 följande:
    Åh, vad tråkigt! Förstår att du är besviken, men kan gå väldigt bra med två-dagars också, jag blev gravid med min dotter på färsk två-dagars. Fick då också bara två befruktade. Och sist gick det ju inte vägen med färsk blasto så svårt förstå vad det är som gör det! Men jag håller verkligen med, sån jobbig berg och dalbana! Och runtomkring en får folk både två och tre barn lätt som en plätt. När har du testdag?
    Förstår också din besvikelse men du har säkert fått guldägget! Kvalitet framför kvantitet. Men vet som sagt att det inte är så man tänker utan man vill ha många ägg och embryon Kram
  • vinterbebis12
    Linsir skrev 2018-06-15 08:20:55 följande:
    Vi ska nog inte ropa hej än Rynkar på näsan testade nu på morgonen (rd15) men nu är strecket knappt skönjbart (en svag förnimmelse till streck). Det har gått tre dagar sedan jag testade första gången, trodde att strecket skulle vara tydligare, inte svagare, missfall på G kanske?
    Jobbigt. Är det samma sorts test? Kan ju bero på många saker så tappa inte hoppet. Håller tummarna! Kram
  • vinterbebis12
    Liten elak och intelligent skrev 2018-06-15 21:58:15 följande:

    Allt känns bara skit. Vi fick ju tre som de sade jättefina embryon till frysen. Man vågade inte återföra färskt eftersom jag var överstimulerad utan jag fick vänta till hormonkaoset lagt sig. De sade att de flesta frysta embryon klarar upptining. Typ 75-80%.

    Idag var det dags. Jag skulle dit för återföring. När jag kört 1,5 timme och med en halvtimme kvar ringde de. 

    Inget av embryona klarade sig. Inte ett enda. Alla tre är döda. Man tinade ett i taget men inget klarade det. 

    Jag är så fruktansvärt jävla ledsen.


    Nej va otroligt tråkigt att höra! Förstår att du är jätteledsen. Som många säger är första gången en chansning och nästa kan gå jättebra. Vi hade två fina tvådagars i frysen efter vårt andra försök men inget klarade upptiningen, då gav jag nästan upp men det var tur att vi fortsatt för nästa stimuleringsomgång gav oss två barn. Det kommer gå bra för er! Med tanke på antal embryon ni hade borde ni ha mycket goda chanser nästa gång. Kram
  • vinterbebis12
    Etta skrev 2018-06-20 12:50:14 följande:

    Åh vad det är segt att ruva och bara vänta och vänta... inga symtom förutom lite "spänd" mage, och det är ju även tecken på mens... Väntar mensen imorn om jag inte är gravid. Bara på RD 7 idag så känns lite tidigt att testa.


    Det är verkligen tortyr. Brukar du testa innan TD?
  • vinterbebis12
    Etta skrev 2018-06-21 07:47:20 följande:

    ... och där kom mensen... :( Att det ska vara så svårt!!!!


    Nej va tråkigt! Brukar du få mens så tidigt? Finns det någon chans att det bara är en blödning? Kram
  • vinterbebis12
    LovisaM skrev 2018-06-21 10:20:16 följande:
    Trist med mensen deppa å ta nya tag!

    En gnutta hopp kan jag skicka då jag fått plus idag rd 8 med tvådagars, "brukar" få missfall runt rd 18 så väntar oroligt på att tiden ska skynda på.
    Va roligt Lovisa! Håller också tummarna! Kram
  • vinterbebis12

    Vi har äggplock på måndag. 19 äggblåsor igår och därmed risk för överstimulering (har aldrig haft så många förut). Förra gången var det låg befruktningsgrad så denna gång testar de icsi. Är det någon annan som kört det?

Svar på tråden Syskonförsök via IVF våren 2018