• vinterbebis12

    Syskonförsök via IVF våren 2018

    Grenen skrev 2018-05-09 16:50:49 följande:
    Det har inte gått så bra tyvärr. Har blött massor med smärtor men det börjar gå över nu. Var ledsen först men nu känns det ok. Jag riktar in mig på ett nytt försök. Följer med spänning er andra. :)
    Fy va tråkigt :( Förstår dock din känsla av att blicka framåt. Om det är något man lärt sig under IVF-tiden är det att tänka positivt.
  • vinterbebis12
    myran skrev 2018-05-10 18:01:49 följande:

    Idag hade min man och mina kompisar fixat överraskningsfest till mig då jag fyllt jämnt. Mitt i firandet började jag blöda. Har kramper och har blött en del och ser en liten blodig grej i blodet, så jag gissar att det här var slutet på min graviditet... Kul kalas :'(


    Åh nej :( Hoppas, hoppas att det ändå kan gå vägen. Kram
  • vinterbebis12
    Liten elak och intelligent skrev 2018-05-11 16:18:46 följande:

    Hej och hå.....jag var på ultralud idag. Nu har en del av äggblåsorna backat så jag har nu 15-20 blåsor som växer. Jag hade ett östrogenvärde på 19000 pmol/l (ungefär 5000 pg/l) och därmed anser man att jag har peakat östrogenet och att det nu sjunker. Så castingen har gett avsedd effekt. I tisdags var det 15000. Men jag får coasta ytterligare en dag men på lördag kväll är det dags för ägglossningssprutan och på måndag förmiddag plockas äggen! Spännande och nervöst!!!


    Va spännande! Håller tummarna.
  • vinterbebis12
    myran skrev 2018-05-12 12:45:15 följande:
    Fortsatt blödning men inte mycket. Känner mig dock inte gravid längre, ingen växtvärk, ingenting... Fortsätter ändå med medicin tills jag gjort vul eller gt visar minskade veckor eller minus :'(

    Tack för omtanken! <3
    Va skönt att det avtagit lite. En i en annan IVF-tråd var övertygad om att det var kört pga blödningar men har BF nu i dagarna. Kram
  • vinterbebis12
    Liten elak och intelligent skrev 2018-05-15 10:20:18 följande:

    Av 20-25 punkterade äggblåsor vid plocket fick de ut sju ägg vilket jag blev lite besviken över. Men idag ringde de och berättade att ALLA sju blivit befruktade! Så nu känner jag mig hoppfull. Det blir blastocystodling och planerad återföring på lördag!


    Grymt bra! Håller tummarna
  • vinterbebis12
    myran skrev 2018-05-17 14:58:57 följande:
    Ja du, gjorde vul igår, i princip för att konstatera missfallet och se så allt var ute. Läkaren tittar länge och säger sen "jag ser en normal graviditet" och pekar ut embryo och gulesäck :O Jag hamnade typ i chock. Det gick ännu inte att se hjärtat så jag ska tillbaka om en dryg vecka. Håller tummarna för att det är ok men vågar inte hoppas på något. Denna hemska ovisshet och väntan, som om det inte räckte med ruvningen!!! Vågar inte vara glad. Håll tummarna!
    Åh men vad glad jag blir! Klart det ska gå bra men förstår att du inte vågar hoppas. Med första barnet var det först efter förlossningen som jag andades ut. Med andra var jag mycket lugnare. Hoppas så att du får bra besked om en vecka!
  • vinterbebis12
    LovisaM skrev 2018-05-17 20:46:51 följande:
    Har pratat med flera gynekologer och kliniken och alla har sagt ta blasto först och sen när det är tomt i frysen blir det färskt. Alla blasto har varit av bra kvalité och överlevt upptiningen. Men nu lät dem positiv till färsk iaf.
    Samma som jag har hört, uppåt 50 % chans med en blastocyster har läkarna sagt till oss. Håller tummarna! Kram
  • vinterbebis12
    Iva Lina skrev 2018-05-18 20:49:46 följande:

    Hoppar in i ert forum, gjorde mitt första äggplock idag, jag va super nervös och rädd innan men det gick väldigt bra. Nu är jag väldigt svullen och törstig, funderar på om jag har samlat på mig en massa vätska i buken, hur mycket är normalt?


    Välkommen! Jag blev rätt svullen sist men har ej varit kraftigt överstimulerad. Har svårt att säga vad som är normalt...Har du ont? Läs på om överstimulering och ring gynakuten om du tycker symptomen stämmer.
  • vinterbebis12
    Iva Lina skrev 2018-05-19 22:02:42 följande:

    Hur noga är ni med att ta lutinus-tabletterna exakt var 8:e timme?


    Jag försökte hålla det men lyckades inte alltid. Brukar ställa klockan.
  • vinterbebis12
    Liten elak och intelligent skrev 2018-05-19 14:57:14 följande:

    Blandade känslor efter dagens besök då återföring skulle ske. Fem  av sju befruktade ägg fortsatte utvecklas. Av dem blev två stycken helt optimala och verkligen toppenblastocyster. En skulle jag få tillbaka och en skulle frysas Tre av dem ska få till imorgon på sig för att se om de också är värda att frysa. 


    Men.....jag hade vätska i buken. Det i kombination med hur det såg ut med mina höga östrogenvärden, många äggblåsor, att man fick coasta osv gjorde att man bedömer att det är risk för överstimulering . Därmed Ingen återföring och totalfrys. :-/ Det är på ett sätt jättebra att man inte riskerar min hälsa men ändå så snopet.....


    Så....nu slutar jag med Lutinus och inväntar mens och senare ägglossning.... Så får man återföra en fryst blastocyst istället.


    Åh va jobbigt! Känner igen mig i att kolla upp BF redan innan insättning. Positivt dock med så fina resultat med goda chanser. Båda mina barn har blivit till genom FET (dock tvådagars så betydligt lägre chans än blastocyster)
Svar på tråden Syskonförsök via IVF våren 2018