• vinterbebis12

    Syskonförsök via IVF våren 2018

    Åh va spännande grenen och Lovisa! Min insättning blir runt 24/4. Sköt på det en vecka ef min man är bortrest om två veckor.

  • vinterbebis12
    Etta skrev 2018-04-11 16:59:18 följande:
    Hoppas det gått bra! Jag var på tredje vul idag, dags för ÄP på fredag. Vad värre är är att min dotter blivit magsjuk! Sån otur verkligen!! Så blir jag smittad är det ju helt förgäves med alla sprutor.... =(
    Åh nej. Hur har det gått? Jag ligger själv och kräks, går magsjuka även hos oss. Just nu är det lugnt förutom illamående.
  • vinterbebis12
    Grenen skrev 2018-04-12 15:32:53 följande:

    Idag har jag fått min fina blastocyst insatt. Nu är det bara att vänta och hoppas på det bästa. Lycka till alla!


    Så spännande!! Håller tummarna
  • vinterbebis12
    Etta skrev 2018-04-13 22:48:42 följande:
    Det har gått bra! Har inte blivit magsjuk än iaf så hoppas jag slipper! Fick ut 11 ägg! De ska ringa imorn om fler än 5 befruktas, då odlas de vidare annars är det insättning på måndag! :)

    Usch din stackare, verkligen inte roligt med magsjuka.. :(
    Va bra! Vilken lättnad att få så många. Håller tummarna för många blir befruktade.
  • vinterbebis12
    Etta skrev 2018-04-15 20:30:32 följande:
    Lycka till!

    För mig blir det insättning med blastocyst på onsdag!

    Jag har dock känt mig helt under isen och illamående idag, min dotter var ju magsjuk tidigare i veckan men funderar på om detta kan vara biverkningar av lutinus?vad är era erfarenheter av Lutinus?
    Jag blir helt sänkt av lutinus. Framförallt väldigt trött. Osäker på om jag även mår illa. Hur länge sedan hade din dotter kräksjuka? Om du får idag eller imorgon hinner det gå över till onsdag. Får du tisdag hinner du blu ok. Förmodligen blir du inte sjuk senare än så om din dotter smittat dig. Jag kräktes i fredags vid 17 och kände mig helt återställd redan imorse.

    Kul att det blev en blastocyst! Hur många blev bekfruktade? Vi har bara fått fler än fem befruktade en gång och det var sist och då gjordes ÄP en måndag och därför satte de ändå in en tvådagars (som blev ett plus) eftersom femdagars var på lördag då de har stängt.
  • vinterbebis12
    Grenen skrev 2018-04-16 14:00:37 följande:

    Vilken pina det är att ruva. Överanalyserar minsta känning i kroppen. Jag har börjat testa med gamla utgångna test från testlagret fastän jag bara är på ruvardag 4. Ser en skugga till streck men ser nog i syne. Och det går ju ändå inte att lita på testen eftersom de är för gamla, men jag känner att jag liksom måste göra någonting aktivt för det är så jobbigt att bara vänta och gissa. På onsdag eller torsdag borde mensen komma om det inte blivit nåt. Jag är extremt trött och har känt lite spänningar i livmodern och svanken till och från. Annars inga symtom på vare sig graviditet eller mens. Ska låta bli att testa imorgon och vänta till BIM på onsdag.


    Åh va spännande! Håller tummarna för dig. Låter lovande även fast det var gamla test :)
  • vinterbebis12
    Etta skrev 2018-04-16 15:17:57 följande:
    Jag blev magsjuk sent igår kväll, fy fasiken alltså! Helt sänkt idag men inte kräkts sen i natt så hoppas på att vara återställd till onsdag. Var ju sedan äggplocket helt öm i magen och den här magsjukan hjälpte ju inte till alltså!

    8 av 11 befruktades! :) Aldrig fått mer än fyra befruktade tidigare så detta var verkligen en högvinst!

    Grenen- usch ja, det är verkligen en seg period! Och så de här hemska Lutinus på det! Håller tummarna!
    Fy va jobbigt! Förstår att det måste varit hemskt precis efter äggplock. Hoppas det går över snabbt som för mig. Jag tar nu probiotika (för magen), känns bra. 8 av 11 är grymt bra! Kul
  • vinterbebis12
    Etta skrev 2018-04-18 14:30:07 följande:

    Håller tummarna stenhårt för er båda! Vilken ruvardag är ni på nu, och när är officiell testdag?

    Jag är nu också ruvare på en blastis! :) En till frystes in idag och tre odlas vidare till imorn. Tre hade avstannat. Blev lite konfunderad på hur man räknar eftersom jag bara ruvat på två-dagars innan, borde ju ändå vara rd 1 imorn, även om det är 5-dagars?

    Jag har ju varit väldigt öm sen äp (och magsjukan hjälpte ju inte direkt!!) och visade sig att jag samlat på mig lite vätska, läkaren trodde inte det var någon större fara men jag skulle höra av mig om jag fick ont i magen och blev ännu ömmare. Så får verkligen hoppas det ger med sig!


    Grattis!

    Så himla kul med åtminstone en till frysen. Jag räknar samma Rd men har testat tidigare med blastis.

    Själv var jag på VUL idag och tyvärr fanns bara 7 äggblåsor på tillväxt. Förra gången fanns 16 i samma stadie (vilket blev 11 mogna ägg men ändå). Då blev det ju också en graviditet med ett friskt foster (MF pga infektion) så jag jämför med den gången.

    Håller tummarna stenhårt för er två som snart ska testa :)
  • vinterbebis12
    Villblimamma skrev 2018-04-19 08:09:22 följande:

    Delar min glädja mer er :) Vi gjorde ett vul igår i vecka 9+4 och allt såg jätte bra.
    föstrets hjärta slåg fint. vi fick även se vår lila foster röra på benen och de små händer. 
    Det är helt fantastiskt att se bara 3 cm foster kan röra på sig samt moderkakan tar över på bakvägg enligt BM villket betyder att jag kommer känna fosterrörelse tidigare :) 


    Stort grattis! Underbart med första (och viktigaste) milstolpen.
  • vinterbebis12
    Etta skrev 2018-04-19 16:43:45 följande:
    Var det första VUL? Är det möjligt att fler växer till? För mig såg det väldigt trögt ut på första VUL men gick desto snabbare när de höjde dosen. Men kan ju också vara sju med toppenkvalité!

    Usch så jobbigt det låter med MF pga infektion :(
    De höjde inte dosen så gissar att det blir Max 7. Ska dit igen imorgon. Räcker ju med ett men skönt att ha flera i frysen om det inte skulle gå vägen (vilket jag inte räknar med, har tagit oss i snitt 4 insättningar innan plus)

    Hur mår du? Tar du lutinus?
Svar på tråden Syskonförsök via IVF våren 2018