• Anonym (snygga män)

    Varför bryr män sig så lite om kläder och utseende generellt?

    Speciellt när det är så viktigt för oss kvinnor som ni så gärna vill ha?

    Det är riktigt deprimerande  speciellt om man söker lite mognare killar. Kläder gör mannen;)

  • Svar på tråden Varför bryr män sig så lite om kläder och utseende generellt?
  • Anonym (Libbsticka)

    Min man har ingen vidare klädstil till vardags, men det gör honom ju bara helt säker från er kvinnor som är ytliga och jagar kostymnissar.

    Det han gör är att han duschar länge och alltid luktar väldigt gott, och det är mycket mer värt för mig.

  • Anonym (snygga män)
    Tom Araya skrev 2018-02-18 20:10:07 följande:
    Så när kläderna (som "gör mannen") åker av så är du lika intresserad som en död sill?
    Nej eftersom jag är lika brydd om vad som finns under;) Snygg hela vägen liksom!
  • Tom Araya
    Anonym (snygga män) skrev 2018-02-18 20:22:57 följande:
    Nej eftersom jag är lika brydd om vad som finns under;) Snygg hela vägen liksom!
    ...och vad är snyggt/stiligt i dina ögon och vad är inte det?
  • Tecum
    New Dawn skrev 2018-02-18 19:22:54 följande:
    Lågt att försöka få det till att kvinnor är dummare. Förlöjliga kvinnor... Ack så vanligt.
    Alla kvinnor VET så väl, att män bryr sig såååå mycket. Vi har växt upp med det genom hela livet.
    Visar vi vår kvinnlighet uppmuntras vi. Det är hur tydligt som helst. Sätt på en kvinna högklackat och klänning och låt henne gå runt i ett köpcentrum, eller i någon statskärna, och räkna mäns blickar, jämfört med om hon klär sig mer könsneutralt..... Men (!) ju högre uppsatt man är som kvinna desto mer respekt får hon om klädseln blir mer manlig. Kvinnor som visar mer hud har man genom forskning sett får mindre respekt. Det manliga modet är inte så varierat och snygga män kan klä sig lite hur som helst. Som kvinna döms man och beröms man utefter klädsel på ett helt annat sätt.
    Det handlar om normer och strukturer.
    Nej ni män bryr er inte påstås det, ändå är det ju självklart att män kollar porr tex. Då är det helt okej att vara visuell. Men då påstår ni ju att porr är Såååå varierat. Det konstiga är att man aldrig ser det när man går in på de stpra porrsajterna och möts av smala midjor och unga kvinnor. Är det någon kvinna som klagar på att hennes man kollar på snygga kvinnor är hon galen. Det gör ju alla män, heter det då...

    När man söker kärlek väljer både män och kvinnor partners utefter personlighet. Tänk på alla män som får kvinnor som inte klär sig något speciellt. (nu är iofs det manliga modet inte så svårt att följa)
    Men jag skämtar ju bara om klokheten, inte meningen att någon ska ta åt sig. Sorry isf! Måste jag sätta ut en massa smilisar jämt och ständigt?

    Sen har du givetvis rätt, om en kvinna klär sig utmanande eller sexigt med mycket hud får hon många blickar. Men poängen är ju vad kvinnan vill, lättklädd = många blickar. Neutral klädsel = inte lika många blickar. I vårt land är det fritt att välja klädsel, som väl är. Så kvinnor som klär sig urringat och i korta kjolar och sedan gnäller om att män tittar på dem har jag inte mycket respekt för. Men de som klär sig så och accepterar eller uppskattar mäns blickar har jag lika mycket respekt för som de som klär sig neutralt eller strikt.

    Men att titta är en sak, att tända eller att söka en kvinna för en relation är något helt annat. Den typen av attraktivitet sitter inte i kläderna, inte personligheten heller. Ta en osminkad kvinna med slarvigt uppsatt hästsvans, för stor herrskjorta och mysbyxor, hon kan vara världens sexigaste. Där opponerar jag mot TS, hon måste ha uppklädda och moderiktiga män för att tända.

    Jag tittar för lite på porr för att kunna diskutera den med dig. Men av det lilla jag sett verkar den inte särskilt varierad. Det enda jag möjligen står ut med att titta på är amatörporr, där finns iaf en del vanliga kvinnor. 
  • Anonym (snygga män)
    Tom Araya skrev 2018-02-18 20:07:51 följande:
    Det finns mängder av kärringar som bryr sig mindre om kläder än vad jag gör (alternativt bara klär sig väldigt trist och tråkigt, oavsett om de bryr sig eller inte).

    Vad är förresten att "bry sig om klädsel" vad det gäller män? Är det inte snarare en smaksak?
    Jo vilka kläder man sätter på sig eller vad man kallar snyggt är en smaksak men stil och klass är en konst och inte en smak. Sen kan man vara kreativ inom ramarna men en stil som innefattar enkel t-shirt, ett par slitna jeans, gympadojor, en frisyr som bara är klippt rakt av utan större tanke, och en oversized  kavaj eller täckjacka faller inte inom dessa ramar. En slusk ser ut som en slusk. Vill du se elegans så googla "dandy" så har du det svart på vitt.
  • Anonym (Ovädersmannen)
    New Dawn skrev 2018-02-18 19:59:40 följande:
    Jag är ute efter att kvinnor döms för utseendefixering, men när det gäller mäns uposlattning för kvinnors utseende kollras det bort. Då kan man plötsligt påstå att det inte stämmer. Helt utan vidare.

    DU är ett levande exempel på hur du såååå lätt kan förklara att män inte bryr sig. Alla tecken vi kvinnor ser, och upplever, i år, efter år, efter år, är fel.

    Jag har debatterar om porr flera gånger och alltid kommer svaren att jag har fel. Jag brukar gå in på porrsajter bla under dessa debatter och kan INTE se det männen ser (De påstår att det är alla möjliga kroppar och åldrar). Visst finns det egenproducerade porr men mycket av den är också "falsk". Hur som helst är det inte den typen som slår emot en om man söker porr. Det finns så klart även egenproducerad men den är betydligt svårare att hitta.

    Jag har inget problem med att män vill ha kvinnlighet. Problemet är att ni förnekar att det betyder något, fast vi kvinnor så väl vet att det gör det. Ni vill gömmer er bakom en sten. Kikar upp och skriker "det är kvinnornas fel".... Sedan dröjer det inre många sekunder förrän ni dyker fram igen bakom stenen dräglande efter en vacker och sensuell kvinna.

    Jag tycker inte det är konstigt, men jag är trött på männs dubbelmoral. Den står mig upp i halsen.
    Jag ruggar när du skriver "vi" och "ni" hela tiden. Jag tillhör mer människosläktet än manssläktet, och för övrigt är jag en individ som kan vara mer lik en lesbisk kvinna än en heterosexuell man.

    Jag tycker också det är svårt att hitta egenproducerad porr faktiskt, och särskilt sådan porr som går ifrån mainstreamporren. Ja en del av den är också falsk med skådespelare. Jag vet inte om det är så att tabun för porr gör att mestadels dominanta, pengagiriga, okreativa män med mycket testosteron och en förenklad kvinnosyn som vågar göra porr och lägga ut? Om man ska göra en längre porrfilm med bättre mans och kvinnosyn så måste man ha män och kvinnor som är villiga att ställa upp. Det är inte helt lätt att få tag på. Hade tabun för porr varit mindre så hade kanske variationen av porr varit mycket större, då fler kunde göra porr och det kunde börja delas upp i "intim kärleksfilm" och "porr", där "porr" är sån där idiotförklarad porr som alltid översvämmas på porrsidorna.

    Jag har massor av ideer till enligt mig "bättre" porr, mer kreativ porr, och ibland stöter jag på nån sån videosnutt, men det är väldigt ovanligt.

    Men, det är möjjligt att majoriteten av män går lös på mainstreamporren... Jag tillhör dock inte dem, är allergisk mot sån porr ska tilläggas!

    Du pratar om en viss grupp av män som hörs mest och som inte representerar en annan stor grupp män som har sunda värderingar om kvinnor och som kanske inte hörs lika mycket.


  • Studentpappa

    Spelar ingen roll hur snygg skjortan är när det gömmer sig ett par chipstuttar under den hos 70% av alla män 35 +.


    Träna hårt, Ät bra, Dö ändå
  • Anonym (snygga män)
    Studentpappa skrev 2018-02-18 20:37:05 följande:

    Spelar ingen roll hur snygg skjortan är när det gömmer sig ett par chipstuttar under den hos 70% av alla män 35 +.


    Oj minsan, då måste jag haft tur:P
  • Anonym (Ovädersmannen)
    New Dawn skrev 2018-02-18 20:08:05 följande:
    Varför går du ut för att träffa kvinnor och spelar olika roller?

    Min karl och jag växlade mail och pratade i telefon i flera hundra timmar, flera månader, innan vi träffades. Jag vill känna att jag trivs med personen, och han med mig, innan jag träffar någon.
    Det är väl bra att få det bekräftat vad kvinnor i allmänhet faller för. Är det bättre att träna bort sin blyghet eller är det bättre att behålla den och tro att kvinnor faller för ens blyghet? Min erfarenhet säger mig också att kvinnor inte faller för blyga försynta män i allmänhet (men det finns ju undantag förstås). Så om man är blyg kan det vara bra att träna på att inte vara det för mycket. Vissa män tror t o m om de är oerfarna att kvinnor faller för dörrmattor. Mer fel kan det inte bli.
  • Studentpappa
    Anonym (snygga män) skrev 2018-02-18 20:41:33 följande:

    Oj minsan, då måste jag haft tur:P


    Ja det finns ju 30% med tuttarna på plats kvar
    Träna hårt, Ät bra, Dö ändå
Svar på tråden Varför bryr män sig så lite om kläder och utseende generellt?