• Anonym (snygga män)

    Varför bryr män sig så lite om kläder och utseende generellt?

    Speciellt när det är så viktigt för oss kvinnor som ni så gärna vill ha?

    Det är riktigt deprimerande  speciellt om man söker lite mognare killar. Kläder gör mannen;)

  • Svar på tråden Varför bryr män sig så lite om kläder och utseende generellt?
  • New  Dawn
    Tecum skrev 2018-02-18 20:29:05 följande:

    Men jag skämtar ju bara om klokheten, inte meningen att någon ska ta åt sig. Sorry isf! Måste jag sätta ut en massa smilisar jämt och ständigt?

    Sen har du givetvis rätt, om en kvinna klär sig utmanande eller sexigt med mycket hud får hon många blickar. Men poängen är ju vad kvinnan vill, lättklädd = många blickar. Neutral klädsel = inte lika många blickar. I vårt land är det fritt att välja klädsel, som väl är. Så kvinnor som klär sig urringat och i korta kjolar och sedan gnäller om att män tittar på dem har jag inte mycket respekt för. Men de som klär sig så och accepterar eller uppskattar mäns blickar har jag lika mycket respekt för som de som klär sig neutralt eller strikt.

    Men att titta är en sak, att tända eller att söka en kvinna för en relation är något helt annat. Den typen av attraktivitet sitter inte i kläderna, inte personligheten heller. Ta en osminkad kvinna med slarvigt uppsatt hästsvans, för stor herrskjorta och mysbyxor, hon kan vara världens sexigaste. Där opponerar jag mot TS, hon måste ha uppklädda och moderiktiga män för att tända.

    Jag tittar för lite på porr för att kunna diskutera den med dig. Men av det lilla jag sett verkar den inte särskilt varierad. Det enda jag möjligen står ut med att titta på är amatörporr, där finns iaf en del vanliga kvinnor. 


    Det kändes som ett mycket dåligt skämt och det framstod inte heller som ett skämt, bla med tanke på fortsättningen av inlägget.

    Nej. En kvinna kan mycket väl klä sig lättklätt för att det är varmt. Det behöver inte vara för att få blickar. Men det är klart att kvinnor klär sig för att vara attraktiva också - för vissa män - för alla/många män, - eller för sin egen man.

    Men jag skriver inte om kvinnans intresse här, utan att män ofta vill framstå att de inte bryr sig.... Men det gör väääldigt många män. Det handlar inte bara om korta kjolar. Män tittar mer, även om man har en fin knälång klänning. Forskning har däremot tyvärr visat att kvinnor får mindre respekt och, bli mindre lyssnade på, om de visar mycket hud.

    Mysbyxor och slarvig hästsvans och stor skjorta är ju sexigt, lite nyknullat sådär. Så avbildas ofta kvinnor för att se vardagligt sexiga ut. En klädsel som ofta får en vacker kvinna att framstå härlig/sexig. Det beror ju lite hur man ser ut och hur kroppen framträder dock.

    Ang porr regarear jag på att män vill frias från utseendefixering när de ser på porr, och ofta deperat försöker påstå att porr är varierat.

    Jag tror inte att så många kvinnor resonerar som ts. Det finns ju en del män som klär sig riktigt sunkigt och de bör skärpa sig(tycker jag) Är det så illa får de säkert svårare att attrahera kvinnor, men de flesta kvinnor tycker nog att enkel och ren klädsel duger gott.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (Ovädersmannen) skrev 2018-02-18 20:42:19 följande:

    Det är väl bra att få det bekräftat vad kvinnor i allmänhet faller för. Är det bättre att träna bort sin blyghet eller är det bättre att behålla den och tro att kvinnor faller för ens blyghet? Min erfarenhet säger mig också att kvinnor inte faller för blyga försynta män i allmänhet (men det finns ju undantag förstås). Så om man är blyg kan det vara bra att träna på att inte vara det för mycket. Vissa män tror t o m om de är oerfarna att kvinnor faller för dörrmattor. Mer fel kan det inte bli.


    Nu gick det tydligen bra att generalisera. Ja, just de! Om kvinnor får man ju det. Så klart. Glömde. Män är ju individer,(!) bra och dåliga, blyga eller självsäkra, men kvinnor är av samma skrot och korn. Lite som boskap.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • Anonym (Jag)
    Anonym (D.D.) skrev 2018-02-18 19:23:05 följande:

    Nej, om man inte går klädd som en gris är personligheten A och O.


    Precis. Snyggt klädd men socialt osäker är lika oattraktivt som sämre klädd med samma osäkerhet.
  • Anonym (Ovädersmannen)
    New Dawn skrev 2018-02-18 21:10:56 följande:
    Nu gick det tydligen bra att generalisera. Ja, just de! Om kvinnor får man ju det. Så klart. Glömde. Män är ju individer,(!) bra och dåliga, blyga eller självsäkra, men kvinnor är av samma skrot och korn. Lite som boskap.
    Jag skriver "i allmänhet", och mina erfarenheter på flera ställen, för att undvika att generalisera. De gjorde inte du. Det får mig att tro att du inte är intresserad av att föra en lugn och sansad diskussion om ämnet vi pratade om du bara ska hacka på en.

    Om du kommer fortsätta så här så vill jag inte diskutera med dig mera.
  • Milfshake

    Skulle aldrig falla mig in att dejta någon som inte lägger varken tid eller omsorg på sina kläder. Utsidan måste matcha insidan om jag ska bli attraherad.

  • Anonym (Ovädersmannen)
    Milfshake skrev 2018-02-18 21:34:48 följande:

    Skulle aldrig falla mig in att dejta någon som inte lägger varken tid eller omsorg på sina kläder. Utsidan måste matcha insidan om jag ska bli attraherad.


    Vad menar du med tid och omsorg? Hur mycket tid då?
  • Anonym (Jag)
    Anonym (D.D.) skrev 2018-02-18 19:34:16 följande:

    Ja. Är man självsäker blir man inte själv länge. Jag har själv testat att gå ut och

    1) Uppvisa överdrivet självförtroende

    2) uppvisa mitt normala goda självförtroende

    3) Visa mig blyg och försynt.

    Resultat

    1) Kvinnor i mängder. Har hånglat upp och haft sex med flera kvinnor samma kväll exempelvis.

    2) Helt oktober. Får kvinnor då och då

    3) Den gång jag testade visade kvinnorna absolut noll intresse.


    Jag tror det är betydligt lättare för en självsäker man att testa 3) än det är för en osäker man att testa 1). Icke desto mindre är jag övertygad om att du har rätt.
  • Anonym (snygga män)
    Anonym (Ovädersmannen) skrev 2018-02-18 21:43:02 följande:
    Vad menar du med tid och omsorg? Hur mycket tid då?
    Jag skulle säga 1 tim och 36 min per dag 6 dar i veckan för att vara exakt med allt inkluderat! Sen 5 tim i veckan på shopping och 1 tim/mån hos frisören, sen så gymet så klart...
  • smeden75

    För mig handlar det inte om att jag inte bryr mig.. Tycker bara det är så jäkla svårt att få till det.. Gillar en mer rockig stil.. Skulle faktiskt behöva en tjej som smakråd när jag handlar kläder =)

  • Anonym (F)
    Anonym (snygga män) skrev 2018-02-18 18:48:47 följande:

    Så moget av dig! Var och en blir salig på sin cocktail. Avgudar män med stil som ser eleganta och snygga ut som anstränger sig för att falla mig i smaken.


    Och ändå dissar du såna som anonym(Jag)?
Svar på tråden Varför bryr män sig så lite om kläder och utseende generellt?