Inlägg från: Trippelmamma76 |Visa alla inlägg
  • Trippelmamma76

    Vart resa i Europa början maj för sol?

    Kolla så att du ens får flyga så sent i graviditeten, med resp flygbolag samt att din hemförsäkring täcker... (vet att det inte var vad du frågade om, men är ju synd att planera för en resa som måste ställas in i värsta fall)

  • Trippelmamma76

    Jag skulle tycka att det skulle kännas sådär med Egypten om jag var gravid med tanke på rätt hög risk för magsjuka...

    bila/åka tåg ner till Frankrike kanske så slipper man problemet med att flygbolagen inte vill ha höggravida på planen med? Nice är fint tex.


    riboflavin skrev 2018-02-28 09:19:22 följande:

    Det är inte jättevarmt i Europa så dags på året, pooler brukar vara ganska kalla tyvärr. Kreta som ligger långt söderut av de grekiska öarna kan vara helt ok redan i april om man har lite tur, men välj hotel med inomhuspool också. Lägg på lite extra flygtid för att ta er till Egypten eller välj något av de stora inomhusvattenlanden i Tyskland (ex. Tropical island) är mitt tips om ni verkligen är intresserade av att bada. Angående säkerheten i Egypten är den i dagsläget god vid turistorterna, Sharm el Sheikh eller Hurghada är mitt tips. Vattenlanden i Tyskland kan dessutom nås med färja och bil, lite skojigare för en treåring kanske?


Svar på tråden Vart resa i Europa början maj för sol?