• Anonym (S18)

    Ni gör mig så jävla äcklad!

    Det finns ingenting i denna värld som gör mig så arg och äcklad som män som försvarar prostitution. Nyss fick jag läsa dessa mäns inlägg i en tråd om just prostitution och jag kände hur ilskan vällde upp i mig. HUR kan man försvara allt det sjuka som prostitutionen för med sig?? 

    Jag fattar det inte. Och kom INTE och säg att det är lagligt i andra länder och därmed okej där- för det är det INTE: Det gör det bara svårare för polisen att sätta fast hallikar och människor som bedriver traffiking- prostitutionens två huvudmän.
    Kom INTE och säg att det är ett "arbete", för det är det INTE! Gör det själv då! Ni menar ju att tjejen har en jävla fin timpeng, 1500 för en timme. Då borde ju ALLA prostituera sig! Eller? Nej? Varför inte? Jo för att folk vill inte utsätta sig för den kränkning, det våld, den utsatthet, den skam, det livslånga trauma det innebär att sälja sin kropp! SÅ VARFÖR vill du köpa henne???

    I både Sverige och utomlands är det ytterst ytterst ovanligt att en kvinna är sin egen (alltså utan en hallik eller indragen i en härva). Antingen har hon en hallik som säljer (misshandlar och våldtager) henne och tar 90% av pengarna själv, eller så är hon fast i en traffikinghärva hon inte kan ta sig ur. ÄR DET VERKLIGEN OKEJ att köpa denna tjej? Är det verkligen okej att köpa NÅGON som uppenbarligen är svagare och utsätter sig för livsfarliga risker??

    Det finns så mycket skit i denna värld. Svenska män som åker till lagliga bordeller i Tyskland, köper en tjej- recenserar henne på nätet och åker sen dit igen månaden därpå. Samma sargade utsatta tjejer. Tjejer som dödas, torteras, våldtas och misshandlas. ALLT för att ni köper, efterfrågan fortsätter. FY!! HELT JÄVLA VANSINNIGT! 

    Ni som försvarar detta- hur tänker ni??

  • Svar på tråden Ni gör mig så jävla äcklad!
  • klyban
    Anonym (Usch) skrev 2018-06-28 05:22:39 följande:
    Blir så jävla äcklad jag med. Det som äcklar mig mest är män som på fullaste allvar tror att många kvinnor njuter av det. De som säger att de minsann hört att det finns kvinnor som säljer sig för att de tycker om det. Hur kan man ens gå på den skiten?! Att på riktigt tro att en fullt psykiskt frisk människa skulle sälja sig själv och njuta av att få fula äckliga mäns penisar inkörda i sig dag ut och dag in för pengar. Att inte ens tro på att det kan finnas självskadebeteende bakom, psykisk ohälsa eller tvång bakom är så jävla idiotiskt.. Jävla karlar. Fyfan!

    Jag har aldrig gillat nått arbete jag gör/gjort, och det är jag rätt övertygad om att det är mer än jag som tycker så.
    Just för arbete är ofta repetitivt.


    Men det du nu gör här är projicering i vad du tycker, och tycker du det är äckligt så förslår jag att du skippar detta arbete.
    Precis som jag aldrig skulle kunna jobba på äldreboende och torka de äldre efter de har gjort på sig.
    Det är för äckligt för jag ska klara detta.
    Men ändå har vi massor som klarar detta varje dag, så frågan är "Vem är du och berätta för andra vad de anser är okey", varför ska du projicera dina känslor på dom och sen ta beslut för dom?

    Och sen det som blir viktigt, idag far dessa kvinnor rätt illa och vet inte vad du inbillar dig att det skulle göra det bättre för dessa kvinnor genom forcera detta under jorden och i händerna på kriminella nätverk.
    Tycker du så illa om dessa kvinnor menar du, att dom kan ha detta?
    Men även om man gör det lagligt, så är inte problem slut där.
    Utan man måste säkerställa detta på annat sätt med, och att det blir ett frivilligt arbete och verkligen är det.

    Men vill man dessa kvinnor illa, så finns inget bättre än att ha det olagligt faktiskt.
    Om man nu inte är så naiv och inbillar sig det går få bort genom ha det olagligt.
    För någonstans måste väl även du förstå det är omöjligt?
    Så är det hat till dessa kvinnor som driver dig, eller är ditt hat för män så stort att lite kvinnor som far illa är inget och bry sig om längre?


    hur många meter var det?
  • klyban
    Anonym (M) skrev 2018-06-28 06:30:35 följande:
    Man kan stödja prostitution utan att stödja mord, det är som att säga att man stödjer barnarbete för att man åker till Indien.

    Det man vill är att chocka och göra det till svart och vitt.


    hur många meter var det?
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (forskning) skrev 2018-06-27 21:21:42 följande:

    Detta är ett intressant område som jag försökt lägga en del tid på att studera forskningen inom.
    Jag trodde innan jag började studera detta att allt som skrevs i tidningarna var sant och att branschen var genomgående hemsk. Men det visade sig vara helt fel. Att läsa svenska tidningsartiklar eller lyssna på politiker är inte ett rekommenderat sätt att få reda på den egentliga sanningen och det behövs inte särskilt mycket letande efter information från vetenskaplig forskning och sexarbetarorganisationer för att motbevisa det som presenteras i en tidningsartikel.
    Innan jag går vidare till vad jag kommit fram till så rekommenderar jag att kontakta Rose Alliance (svensk sexarbetarorganisation) eller Fuckförbundet, alternativt valfri annan organisation om ni är intresserade över hur verkligheten ser ut. 

    Ytterligare en grej innan jag börjar skriva om det jag kommit fram till som är en personlig åsikt är att oavsett vad varje enskild person har för åsikt om sexbranschen så är det de som är aktiva inom branschen vars åsikt egentligen är den enda som har någon betydelse. Kan dras ner till kontentan "mitt liv, min kropp". Och vi övriga borde ge dem rättigheter att utforma branschen på ett sätt så den är trygg för de som väljer att arbeta med att sälja olika former av sexuella tjänster.

    De två begrepp jag kommer använda är sexarbetare (de som arbetar inom branschen frivilligt) och sextrafficking (tvång, kidnappning, bedrägeri etc). Barnprostitution tar jag inte med i denna text men kortfattat så är min åsikt att det ska bekämpas på alla sätt precis som alla övergrepp mot barn. Ungdomar som börjar sälja sex av ex osäkerhet/självskadebeteende ska också delges största möjliga sociala stöd precis som för alla former av självskadebeteende.

    Sexarbetare utgör enligt varierande siffror sammanlagt ungefär 95% av sexindustrin och jag har försökt följa så mycket forskning jag kan om den gruppen och även läst på om olika sexarbetarorganisationer samt följt enskilda sexarbetare på olika forum.

    Sexarbetarnas största problem enligt det jag läst mig till är först och främst bristen på möjlighet att erbjuda tjänster på säkrast möjliga sätt. Det som förespråkas är att lättare kunna screena kunder innan en session bokas, rätt till att betala skatt och kunna jobba tillsammans på säkra platser (inkluderat säkerhetspersonal, bokföringshjälp etc). Många vill inte bli räddade utan de vill ha grundläggande mänskliga rättigheter. Går även här att kontakta valfri sexarbetarorganisation för att få det bekräftat. Kan även rekommendera hashtaggen #RightsNotRescue på twitter för att se en mer generell diskussion.

    Olika länder på olika sätt försökt att komma tillrätta med problemen inom branschen. Dock starkt influerade av moralism och felaktiga fakta. Det fyra olika kategorier av system som är aktiva världen över.
    Den första är förbud av både köp och sälj, används bland annat i USA.
    Den andra är förbud av köp samt förbud att arbeta tillsammans eller få understöd att utföra yrket. Används bland annat i Sverige (sexköpslagen). 
    Variant 3 är legaliserat arbete (exempelvis Holland, Danmark, Tyskland). Legalisering innebär att det är tillåtet inom kontrollerade former ( t ex via licens, eller licensierade bordeller) och den fjärde och sista är fullständigt avkriminalisering vilket innebär att det inte finns några restriktioner kring hur yrket utförs.Hittills implementerat i Nya Zeeland och New South Wales.

    Den variant som starkt förespråkas sexarbetare och med stöd från bland annat Amnesty, WHO, UNAIDS, UN Women och diverse antitrafficking-organisationer är den modellen som används i Nya Zeeland då den har haft bäst effekt när det gäller trygghet för sexarbetare, samarbete med myndigheter och mot trafficking.

    Situationen i USA är generellt väldigt dålig då sexarbetare har svårt att organisera sig samt att dom ofta faller offer för myndigheter och polis som missbrukar sin position. FOSTA/SESTA-lagarna gick nyligen igenom i USA vilket i princip förhindrar sexarbetare att kunna annonsera på internet. Detta medför att fler måste försöka hitta kunder på annat sätt, bland annat via gatuhandel vilket är bevisat vara den osäkraste platsen att arbeta på. 

    Sverige har implementerat sin modell och dessutom fått enstaka andra länder att prova liknande varianter. Sverige har varit väldigt kassa på att utvärdera resultatet av lagen och den enda objektiva forskning som gjorts i Sverige är av Österberg och Levy samt att leta information från bland annat Rose Alliance. Men kortfattat så kan det väl sägas att sexköpslagen till att börja med skapades på falska grunder. En vid tillfället 20 år gammal undersökning som i efterhand fått väldigt mycket kritik användes som grund för lagen och det var på håret att den inte gick igenom från första början med rädslan att det skulle göra sexarbetare mer utsatta. Vilket också blev fallet baserat på den informationen som finns ifrån Sverige och från andra länder där utvärderingarna har varit betydligt bättre.
    Målet med lagen var att minska antalet personer som sålde sex samt ett försök att motverka trafficking. Det enda man har kunnat säga var att gatuarbetarna minskade en aning i början för att sedan gå upp igen. I övrigt så har branschen växt explosionsartat i Sverige mycket tack vare möjligheten att annonsera på internet.
    En annan intressant fakta kring just Sverige är att diskussionen har varit väldigt mycket fokuserad på att just kvinnor som säljer sex. Men det finns, även om det är svårt att ge exakta siffror, gott underlag för att det är fler män än kvinnor som säljer sex i Sverige både till kvinnor men även till andra män. 
    Gällande trafficking så har det inte haft någon positivt inverkan. Sverige ligger över världssnittet i fall per capita (0,54 per 100000 invånare, 0.46 är världssnittet) och eftersom branschen till stor del gått under jorden sen sexköpslagen så är det svårt att veta hur det ser ut egentligen. Även om det enligt BRÅ är osannolikt med mörkertal. Sexköpslagen i det stora hela verkat som en moralisk pappersprodukt vars enda resultat är ökat stigma mot både kunder och säljare, men i det stora hela så är det säljarna som lagen slagit hårdast mot i form av dåligt bemötande av myndigheter, farliga kunder, förlorad vårdnad av barn eller koppleristraff för samarbete bara som några exempel. Den har även gjort att skattepengar gått åt för att utreda låtsasbrott istället för fokus på riktiga brott. Och en personlig åsikt igen är att jag verkligen lider med framförallt säljare men även de köpare som helt följt riktlinjerna som sexarbetaren satt upp men ändå åkt fast trots att de inte uppvisat någon form av riktigt kriminellt beteende. Det är faktiskt en skam för Sverige anno 2018. Och jag är förmodligen bara en av många som skäms över att vi trott på allt politiker och dagstidningar sagt de senaste åren.

    Den tyska och holländska modellen har fungerat relativt bra för de som har möjligheten att få licensen och har råd att betala hyran för bordellen etc.Däremot har den negativ inverkan på mer marginaliserade grupper. 
    Anledningen till att man börjar sälja sex kan vara väldigt olika, ett sätt att klara vardagen utan att bli hemlös är en anledning, ett sätt att utforska sin och andras sexualitet är en annan eller ett sätt att själv bestämma över sin arbetstid men samtidigt tjäna bra med pengar. Finns naturligtvis fler anledningar än så men detta är några exempel.
    Eftersom alla har rätt till lika rättigheter så förespråkas inte heller denna modell.

    Modellen som används i Nya Zeeland är den som förespråkas. Enligt de utvärderingar som gjorts av denna variant så är resultatet positivt. Sexarbetarna har bättre möjlighet att organisera sig, de har bra samarbete med polisen och det är lättare att välja kunder man känner sig trygg med. Det har inte heller rapporterats något fall av trafficking i varken Nya Zeeland eller NSW sen införandet av denna modell.

    Nu till området sextrafficking. Trafficking i sig är fruktansvärt oavsett om det rör sig om sexförsäljning, gruvarbete, jordbruk eller andra verksamheter där trafficking är vanligt förekommande. Det är något som absolut måste bekämpas på alla sätt det går.

    Det har varit en riktigt utmaning att få något grepp om hur omfattande trafficking för sexuella tjänster faktiskt är och jag kan inte säga att jag är hundra procent övertygad än. Vad jag har kunnat utläsa dock är att det i väldigt många fall används väldigt överdrivna siffror. Två exempel är en artikel som påstod att det i Houston föll ungefär 200000 traffickingdomar per år. När det sedan visade sig via den faktiska statistiken att den verkliga siffran var 2 fall. Samma situation var i Holland för bara några månader sen då det påstods att det var kring 7000 fall i Holland fast det där visade sig från registrerad data vara kring 120 MÖJLIGA fall. Hur många av dessa som faktiskt stämde i slutändan vet jag inte.
    Jag har även läst obekräftade uppgifter om att det förekommit mutor för att få folk att ljuga om att de är traffickingoffer. 
    Enligt boken "Den kidnappade sanningen" som förövrigt presenterar väldigt trovärdiga källor så är den riktiga siffran kring 3000 fall globalt per år. Detta ger ett världsgenomsnitt på 0.46 fall per capita där som nämnt tidigare Sverige ligger på ungeför 0.54 och Nya Zeeland på 0. Om man sedan tar med andra former av tvång så är säkert den här siffran aningen större.

    Min slutsats är att det är dags att sluta att moralisera över folks val i livet och faktiskt börja se människor som människor och inte vilket yrke hen är verksam i. Mm man känner behovet av att hjälpa så ska man ge den hjälp som faktiskt efterfrågas. Sexarbete kommer aldrig att försvinna och så länge sexköparen respekterar de regler som sexarbetaren sätter upp så är det varken fel att köpa eller sälja sex.
    Följer man inte reglerna och utför någon form av övergrepp mot sexarbetaren så ska man straffas på samma sätt som om man gör det mot vilken annan människa som helst.

    Ett par källor samt mer intressant läsning

    1. Amnestys rapport
    2. prostitutescollective.net/wp-content/uploads/2017/01/Online-Symposium-Report.pdf 
    3. Den kidnappade sanningen (bok)
    4. www.anstandigt.com/category/sexarbete/ (innehåller i sig källor till annan forskning)


    Det finns forskare som kommit fram till helt andra slutsatser. Min gissning är att du så gärna vill tycka att prostitution är OK så att du selektivt letat fram den forskning som passar dig.

    Jag läste ett reportage om prostituerade i Indien. De lever i ett helvete men deras mål är inte heller att förbjuda prostitution utan tvärtom, men inte för att de gillar det de gör utan för att de inte kan försörja sig på något annat sätt och för att deras barn blir stigmatiserade. De skulle hellre försörja sig på ett annat sätt men eftersom det inte går vill de att deras liv som prostituerade blir så drägligt som möjligt och det blir det om det är lagligt.

    Det vill säga. Amnesty mfl är inte för legalisering av prostitution för att det är det bästa - det bästa är om kvinnorna kan få försörjning på annat sätt - utan för att dessa kvinnor är tvungna att mot sin vilja prostituera sig och då vill ha det drägligt. Det de gör lider de av oavsett, men bättre ha ett helvete i en ren och trygg miljö än ett helvete i en slum där folk spottar på dig. Förstår du skillnaden?!

  • Anonym (Eh!)
    Anonym (en kille) skrev 2018-06-27 21:44:58 följande:
    Tack så mycket. Vi behöver alla som är villiga att använda sina röster till att göra oss hörda. 
    Ditt liv är helt annorlunda än exempelvis livet för alla de kvinnor i världen som måste prostituera sig för att få pengar till mat, eller som säljs till bordeller av sina föräldrar - av samma anledning. Det är skamligt att tro att det finns någon likhet.

    Varför säljer du dig?
  • Anonym (Eh!)
    EnAnonumius skrev 2018-06-27 22:04:30 följande:
    Jag inleder med, om du skall svar mig igen så skall du läsa alla paragrafer och reflektera vad som verkligen står och inte sparka in redan öppna dörrar när du svar nästa gång.

    Jag upprepar de TVÅ sista paragraferna från mitt inlägg #76:

    Jag citera mig själv från inlägg #76:
    Skall avsluta med att säga att i April i år så gjorde den tyska polisen ett tillslag i tolv tyska delstater när de upptäckten att det fanns en liga som idkade människosmuggling. De tyska delstatspoliserna, 1500 i antal, samarbetade med den tyska elitstyrkan GSG9. 

    Ser man och läser om att Nationella Insatsstyrkan samarbetar med polisen mot människosmuggling? Nepp har inte funnits ett ord om det i Svensk media, oavsett om det är gammelmedia eller den moderna median.
    (slut citat)

    Skall jag behöva citera inledningen också för att visa prov på hur du plockar russinen ur kakan och för att mer eller mindre ösa galla?

    Kom tillbaka när du, reflekterat vad som står i de två sista styckarna, (och läs om de två första paragraferna med), och du känner att du inte har ett överhängande behov längre av att sparka in redan öppna dörrar som du gör här. 

    Jag visade direkt prov på medveten att det inte alls var guld och gröna skogar på bordellerna TROTS vad min bekanta, jag har det (återigen) TVIVELAKTIGA nöjer att träffat på skrev. Om du har något att vända dig emot den bekanta och vad han skrev så ta det med honom. Nej att jag förmedla det hör inte hit för du bör vara stor nog, fast du är "anonym" familjelivare att förstå skillnaden mellan budbäraren och budskapet.

    Så om du har något att tillägga till mitt inlägg. Visa prov på att du har läst inlägget och reflektera på innehållet i stället för att bara rycka russinen ur kakan.

    Som sagt..
    När såg man artiklar om svenska Insats Styrkan i samband med polisen göra insatser mot människosmuggling?
    Ja ja jag är väl medveten om att vi INTE har bordeller, men vi har människosmuggling här i landet också. Dock så har vår sexköpslag gjort det svårare att hitta människosmuggling och trafficking i detta land då vi har drivit prostitutionen under jorden. Till skillnad då från Tyskland och Nederländerna, där de prostituerade själva kan ringa och tipsa om det förekommer människosmuggling.

    För att avsluta, för att komma till roten med problemen, som finns i samband med prostitutionen, är oftast de som är emot prostitutionen, då de vägra att ha en nyanserad debatt, och har allvarliga problem med att skilja på budbäraren från budskapet, även om de vill "ge sken" av att det kan göra det, tills man läser innehållet, och upptäcker att  det är en skenmanöver.
    Vi har mindre trafficking i Sverige än man har i de länder där det finns lagliga bordeller, men det kanske du visste?
  • BossHoss

    (trafikining offer ej inkluderade)

    Varför är allt svart eller vitt? Är prostitution det enda ställe där tjejer våldtas och mördas? Sker inte detta oftast i hemmet eller på väg hem på gatan? Är vi äckliga om vi stöder att tjejer skall få bo själva och gå hem på gatan själva med?

    Att folk har dåligt ställt och börjar prostituera sig är för att de "tar den lätta vägen" tjänar mycket pengar för lite arbete men det är inte så att de inte har något annat val att arbeta MC-donalds tar emot de flesta som är arbetsvilliga. 

    Trafficking är olagligt och polisen borde fokusera mest på det, och antingen göra escort yrket helt lagligt eller helt olagligt inte hälften lagligt hälften olagligt, och jag tycker verkligen det är patetiskt att man får sälja men inte köpa.

  • EnAnonumius
    Anonym (Eh!) skrev 2018-06-28 08:18:22 följande:
    Vi har mindre trafficking i Sverige än man har i de länder där det finns lagliga bordeller, men det kanske du visste?
    Jasså? Har vi? Det är DU som påstår detta. Har du källa som styrker ditt påstående? 

    Jag har INTE påstått något om hur mycket/lite trafficking/människosmuggling vi har här i Sverige. Då det aldrig var relevant att dra upp om mängden. Det är bara direkt smaklöst och ointelligent att komma med den kommentaren "vi har mindre trafficking i Sverige än andra länder. Trafficking förekommer i Sverige och det ska vara tillräckligt för att man skall göra insats.

    Så mängden är i praktiken totalt irrelevant faktiskt.

    Frågan kvarstår. Varför ser man aldrig artiklar i media om samarbete mellan polisen och Insatsstyrkan för att stoppa ligorna som sysslar med trafficking här i Sverige?

    I Tyskland så samarbeta ju delstatspoliserna, tillsammans med GSG9 för att sätta dit en gäng som sysslade med människosmuggling (trafficking).

    Så har du fler irrelevanta påståenden att komma med?


    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • Anonym (G)
    Anonym (S18) skrev 2018-06-26 23:02:36 följande:

    Det finns ingenting i denna värld som gör mig så arg och äcklad som män som försvarar prostitution. Nyss fick jag läsa dessa mäns inlägg i en tråd om just prostitution och jag kände hur ilskan vällde upp i mig. HUR kan man försvara allt det sjuka som prostitutionen för med sig?? 

    Jag fattar det inte. Och kom INTE och säg att det är lagligt i andra länder och därmed okej där- för det är det INTE: Det gör det bara svårare för polisen att sätta fast hallikar och människor som bedriver traffiking- prostitutionens två huvudmän.

    Kom INTE och säg att det är ett "arbete", för det är det INTE! Gör det själv då! Ni menar ju att tjejen har en jävla fin timpeng, 1500 för en timme. Då borde ju ALLA prostituera sig! Eller? Nej? Varför inte? Jo för att folk vill inte utsätta sig för den kränkning, det våld, den utsatthet, den skam, det livslånga trauma det innebär att sälja sin kropp! SÅ VARFÖR vill du köpa henne???

    I både Sverige och utomlands är det ytterst ytterst ovanligt att en kvinna är sin egen (alltså utan en hallik eller indragen i en härva). Antingen har hon en hallik som säljer (misshandlar och våldtager) henne och tar 90% av pengarna själv, eller så är hon fast i en traffikinghärva hon inte kan ta sig ur. ÄR DET VERKLIGEN OKEJ att köpa denna tjej? Är det verkligen okej att köpa NÅGON som uppenbarligen är svagare och utsätter sig för livsfarliga risker??

    Det finns så mycket skit i denna värld. Svenska män som åker till lagliga bordeller i Tyskland, köper en tjej- recenserar henne på nätet och åker sen dit igen månaden därpå. Samma sargade utsatta tjejer. Tjejer som dödas, torteras, våldtas och misshandlas. ALLT för att ni köper, efterfrågan fortsätter. FY!! HELT JÄVLA VANSINNIGT! 

    Ni som försvarar detta- hur tänker ni??


    Är det ytterst ovanligt att en kvinna kör eget och tjänar pengar på att sitta på Tinder och ta betalt för träffar?

    Med tanke på feminism och kvinnors rättigheter att vara självförsörjande och utan man så är det ju golden för de som trivs med sex att leva på det.

    Oroar du dig för hallickar för prostituerade borde du oroa dig mest för de som tigger pengar, där går vinsten statistikmässigt minst till tiggaren.

    Alla vill inte prostituera sig, jag t.ex tänder inte på ligg + jag har svårt för män överhuvudtaget som flirtar / attraheras av mig, men jag vet många kvinnor som älskar att dejta ligga och prova olika män men det som gör att nästan ingen kvinna vågar ta betalt, är pga tabun och skammen att vara prostituerad inte att de inte vill ha betalt. Det vore ju Skitsmart business om det räknades som ett bra arbete som samhället accepterade och inte skrek glåpord och överdrivna slutsatser om och dömer ut pga brist på egen erfarenhet och kunskap om ämnet och kvinnor hade tjänat bra massa på småtimmarna här och var eller varför inte helgpris/ veckopris för de singelmän som behöver dejta någon och komma in på marknaden för att bygga upp sitt självförtroende som är oskulder.

    Du måste vakna upp kvinnor är inte ett offer i dagens samhälle har vi en bas, vi har rättigheter och möjligheter mer än någonsin förut. Har du pratat med de som väljer att vara prostituerade på Tinder? Hört vad de tycker? Om de tycker de är "utsatta* och har en hallick som snor deras pengar? Du lever ju i en Hollywoodvärld i USA, jag pratar om Skandinavien. Vill du verkligen veta hur det fungerar, prova jobba som prostituerad skaffa en profil på Tinder. De som börjar chatta med dig är de du själv avgöra vilka du vill träffas med och då säger du att du är eskort och ser om mannen i fråga är överens om villkoren.

    Ps Det är fler kvinnor somr utsatta av sin egen partner än av en främling via prostitution.
  • Anonym (G)
    Anonym (Usch) skrev 2018-06-28 05:22:39 följande:

    Blir så jävla äcklad jag med. Det som äcklar mig mest är män som på fullaste allvar tror att många kvinnor njuter av det. De som säger att de minsann hört att det finns kvinnor som säljer sig för att de tycker om det. Hur kan man ens gå på den skiten?! Att på riktigt tro att en fullt psykiskt frisk människa skulle sälja sig själv och njuta av att få fula äckliga mäns penisar inkörda i sig dag ut och dag in för pengar. Att inte ens tro på att det kan finnas självskadebeteende bakom, psykisk ohälsa eller tvång bakom är så jävla idiotiskt.. Jävla karlar. Fyfan!


    Så om du lever på superdålig ekonomi och det är kritiskt så är du mer äcklig om du tycker du har RÄTT till pengar när en främling på krogen drar med fyllot dig hem och du har ingen aning om han kommer vara bra i sängen eller trevlig eller attraktiv personlighet om han kommer respektera dig eller inte, men det gör du gärna gratis?

    Ska jag dra med en främling in i lakanen då ska jag fan ha betalt särskilt om jag lever väldigt kritiskt och behöver en snabb lösning med cash om något hänt och det är akut och han mer än gärna kan betala utan att det gör något synligt märke på hans konto och han förstår min situation, det kontraproduktiva är att det är mindre och mindre män som tycker prostitution är skam, men kvinnor, kvinnor är de som mest av allt trycker ner sitt eget kön och rättigheterna till att vi får höra vad vi vill med våra kroppar, till och med ta betalt för att ha sex vi annars gör gratis.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Usch) skrev 2018-06-28 05:22:39 följande:

    Blir så jävla äcklad jag med. Det som äcklar mig mest är män som på fullaste allvar tror att många kvinnor njuter av det. De som säger att de minsann hört att det finns kvinnor som säljer sig för att de tycker om det. Hur kan man ens gå på den skiten?! Att på riktigt tro att en fullt psykiskt frisk människa skulle sälja sig själv och njuta av att få fula äckliga mäns penisar inkörda i sig dag ut och dag in för pengar. Att inte ens tro på att det kan finnas självskadebeteende bakom, psykisk ohälsa eller tvång bakom är så jävla idiotiskt.. Jävla karlar. Fyfan!


    Många män, kanske de flesta, fattar inte hur det är som kvinna att ha sex med en man hon inte tänder på. Kvinnor måste också få "erektion" för att kunna ha sex nämligen. Kvinnans erektion är att slidan blir våt och mottaglig. Om den inte är det blir sexet obehagligt. På grund av fysionomin kan man ha sex med en ovillig kvinna, det går till exempel enkelt att våldta en kvinna, men kvinnan kommer att lida av det. Till detta kommer att det även psykiskt är obehagligt att ha sex med någon man inte är tänd på eller gillar. Kanske beror det på att honor måste vara selektiva när de ska välja vem de parar sig med, för att säkra bra avkomma.
Svar på tråden Ni gör mig så jävla äcklad!