Inlägg från: Anonym (FYI) |Visa alla inlägg
  • Anonym (FYI)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Snacka om OT) skrev 2019-10-18 11:21:20 följande:
    Fast vänta lite nu... Vem skulle direkt klassat honom som ett kontrollerande svin om han agerat på något sätt? Det är nog bara här på fl som en del tycker att det är en värre handling att vid misstanke/dålig magkänsla kolla ex på mobilen än det är att bedra sin partner.
    Det var du som lanserade begreppet "otroget svin" i denna tråden...
  • Anonym (FYI)
    Anonym (FYI) skrev 2019-10-18 11:35:46 följande:
    Det var du som lanserade begreppet "otroget svin" i denna tråden...
    Förlåt "Kontrollerande svin" menar jag.

    Och för övrigt...Om misstankarna är obefogade...År man ett kontrollerande svin då?
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-10-18 12:11:25 följande:
    Vi har ju pratat om det. Han säger ju att han reagerat på det, att jag pratat om och hängt mycket med Pelle. Att han vart lite sotis - och så pratade vi ut om det. Men han har aldrig känt ett behov av att kolla min mobil eller liknande enligt honom själv - eftersom han litar på mig och litat och litar på att jag inte är otrogen. Det är ett fint förtroende, och i ärlighetens namn tror jag precis som Tecum - hade min man börjat kontrollera min mobil, kontrollera mig etc när jag var mitt upp i den känslomässiga stormen så hade det nog snarare drivit mig längre bort, än som nu - när den drivit mig hem. Och beslutet är inte av tvång eller ultimatum - utan av kärleken till min man. 
    Vi skall inte starta upp den diskussionen igen. Vi är oense om detta pga att han inte vet om rubriken på ts.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-10-18 13:54:14 följande:

    Hmm. Jag vet inte. Det beror ju på hur min man hade sagt det. Men skulle han pikat mig hade jag nog plockat upp det, det var ju lite det jag nästan ville ibland. Och jo, visst spelar ordval in. Jag tänkte på det när jag och Pelle nyss sa att vi skulle ta en frukost innan mötet, jag frågade:

    Jag Hur gör vi nu den XX nov? 


    Pelle: Jag tycker att vi skippar det där förmötet med de andra och tar en frukost innan ist, sen ansluter vi till stormötet.

    Jag: Agree

    Pelle: then it's a date. (och sen en emoji som bugar)

    Just det ordvalet studsade jag på, det gör ju att det blev mer laddat bara genom det ordvalet, även om han inte menade date på det viset. Men visst. Ordval spelar roll. 


    Pust eeh...Jag säger då det....Oskyldig
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Snacka om OT) skrev 2019-10-18 12:38:38 följande:
    Nej, vill minnas att det var någon annan som lanserade det...

    Om det handlar om makt, att styra och kontrollera... Svar ja! Om det handlar om kontrollbehov pga egen erfarenhet av att tidigare blivit bedragen.. Svar nej! Men vill man inte förstora så behöver man bearbeta tidigare erfarenheter.
    Och vad har jag sagt om detta där vi är oense?
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-10-18 12:47:57 följande:
    Men egentligen - måste min man VETA det / höra mig säga det? Måste han eller jag ha uttalat det? Min man kanske anar, men inte ser nån mening att ställa just frågan om jag tänkt tanken, han kanske redan förstår att jag tänkt den tanken? 

    Precis som att jag och kollegan inte sagt nåt rakt ut till varann under hela den här tiden, eftersom det aldrig kan leda till något. Det finns hur mycket som helst att säga, som vi skulle "behöva" prata ut om, hur vi umgåtts / umgås, varför, vad den ena tänkt, vad den andra känt, varför vi aldrig sagt nåt etc etc.., men samtidigt liksom inget alls att säga. För vad ska det leda till? Ingenting. Och det vi båda. 

    Allt måste kanske inte sägas högt för att finnas där. 
    Nej...Och därför får du heller inte veta om det gett ett sår där sårskorpan kliar.
    Det kan börja blöda...
  • Anonym (FYI)
    Anonym (felix) skrev 2019-10-18 14:43:53 följande:
    Är det så inte en date? Precis som era timslånga hängmöten, med umgänge som enda punkt på agendan, också har varit dater.
    Du vet ts svar.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-10-18 15:22:26 följande:
    Det är klart att det kan. Och då får jag skylla mig själv.
    Detta svaret har du gett förut...Du verkar ta det väldigt lätt.
    Hade jag varit i din sits hade jag haft världens Ågren om den tanken dykt upp.
    Älskar du verkligen din man så som du säger?
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-10-18 11:04:31 följande:
    Hej!

    Inget återfall, men mer kontakt just nu. Jag har varit på tre olika jobbintervjuer senaste veckorna och berättat och bollat det för Pelle (han är den enda jag sagt något till på jobbet) och han har inte gjort något annat än stötta och peppa mig att gå dit, och ta det om det känns bra. Iofs sagt att han skulle tycka att det vore skittråkigt om jag slutade, men att han tycker att jag ska köra om jag kan. Så vi har haft mer kontakt, kanske också för att vi vet att blir det så att jag byter så hörs och ses vi inte mer, på riktigt inget mer. Om typ 2 veckor ska vi på ett externt möte tillsammans, han föreslog att vi gör som förra året, att vi tar en frukost ihop först. Känns som ett sista hejdå - OM jag nu får (och vill ha) något av jobben. Blir det så så är den här karusellen slut för gott. 

    Trevlig helg!
    Vad har kollegan med det att göra? Vill du kolla och bolla att han kommer att sakna dig?
    Bättre du hade den diskussionen med din man istället, och bara han i den situationen du är i.

    Externt möte??
    I en annan stad? Hotellövernattning? Dit och hem tillsammans?
    Vet att dessa frågor kommer att reta dig, men tar chansen/risken.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-10-18 23:05:07 följande:
    Om jag tog lätt på det hade den här tråden aldrig sett ut såhär. Ja, jag älskar min man.
    Nej, jag förstår att du inte tar lätt på det, men är du inte rädd att du under dessa två år skadat, eller t.o.m förstört tilliten hos din man? Jag vet inte hur länge han haft funderingar om dig och kollegan, men det kanske kan vara så att han funderat mer på detta än han vill erkänna för dig.

    Men du kör på som vanligt. (Visst, det har blivit sällsyntare med tumanhand mötena, men det verkar accelerera igen) Du måste väl fatta hur det ser ut från hans synvinkel?

    Kollegan är inte optimal att käka frukost med,.eller ha djupa samtal om jobbyten eller annat. Kan du inte för en gång skull tänka på hur din din man känner och på vad han tänker. Att bara fortsätta i gamla hjulspår är inte lösningen för er. 

    Dessutom är det inte alls säkert det skulle vara dött även om du bytte jobb. Kontakten på sociala medier finns ju fortfarande.

    Och detta...det skulle platsa i vilken tantsnuskbok som helst...Känns inte som du riktigt gillar tanken.
    Känns som ett sista hejdå 

Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift