Inlägg från: Anonym (FYI) |Visa alla inlägg
  • Anonym (FYI)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Haha) skrev 2019-10-25 12:16:08 följande:
    Anonym (FYI) skrev 2019-10-25 11:54:33 följande:

    Visst vi är säkert de bästa att bedöma honom och hans beteende eftersom de flesta av oss som är kritiska är män och bäst kan sätta sig in i hur män tänker, men...Ts köper ju inte det...


    Men varifrån har du fått de här sakerna? Att hon bara skakar av sig o inte lyssnar/köper det ni säger? Var nånstans har hon sagt det?
    Har du läst tråden? Eller började du bara ha uppfattningar efter #2327?
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Haha) skrev 2019-10-25 16:00:14 följande:
    Jag vet. Du har alltid varit sjukt tålmodig, och otroligt mottaglig hela vägen. Det är synd att det alltid blir så här på fl, att en del människor ska komma med påhopp och konstiga påståenden som det inte finns nån grund för överhuvudtaget. Med detta sagt måste jag dock tillägga att även om jag inte alltid (eller kanske rent av oftast inte) håller med FYI (som ju just denna kommentaren gällde), så har han i stor utsträckning brytt sig, och försökt komma med vad han anser goda råd, så han hör ju definitivt inte till den här gruppen som verkar leva på att göra ned andra (tvärtom). Lite förhastade slutsatser ibland bara.
    Tack, men jag håller inte med om förhastade slutsatser...
    Kanske tillspetsade för att få en reaktion.

    Men allvarligt är jag mest bekymrad över ts man (Om man nu kan eller skall vara bekymrad över någon man inte känner). Ts och kollegan lever livets glada dagar (tillspetsat...men ändå pirr, kåthet, timslånga häng, spänning) medans mannen bara är medveten till en viss grad om vad som pågått.
    Det vet jag vilka följder det kan få...och det vill jag att ts också skall förstå.
    Hon säger att det inte är värt att mannen mår dåligt...Men upp till bevis då.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-10-25 14:31:01 följande:

    Min observation är att ni tillskriver oss dessa roller (tillspetsat):

    1. Mig ger ni ofta rollen som den hopplöst förälskade, naiva kvinnan som "blir inlurad" av den stora stygga kollegan.

    2. Kollegan - den klassiska mansbilden - är helt utan känslor, är enbart ute efter en snabbt ligg och känner ingenting, aldrig gjort. En slug, beräknelig typ. Som lägger ner år, dagar och flera timmar i veckan med en obeveklig uppvaktning utan att ha en känsla i kroppen utom förhoppningen ev få ett idiotsäkert ligg på en konferens som kanske blir av om ett år igen. 

    3. Min fina, känslosamma man som känner massor, vill massor - aldrig skulle göra något ont mot mig. Den fina, känslofyllda mannen, raka motsatsen mot Pelle. 

    Det är rätt intressant. Att ni tror att man nr 2 skiljer sig så mycket från man nr 3, att när ni beskriver Pelle som en känslokall kille, som att en kille inte kan känna nåt för någon (oavsett på vilken nivå det är) och sen när ni pratar om min man så har han plötsligt känslor. jag tycker att det är intressant att ni stoppar de två i så olika fack - en fin kille och en neandertalare.  


    Känner faktiskt inte igen detta alls...???
    Vem är man 2 och 3
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-11-01 10:20:04 följande:
    Förra veckan var mer intensiv, den här betydligt lugnare. Vi har inte hängt eller ens tagit en kaffe denna vecka, hörts lite. Jag orkade inte säga nåt om förra veckan, och överväger fortfarande hur mkt jag ska dela här mer. Jag vet att det är ett öppet forum och vem som helst kan skriva vad som helst, men jag vet inte om det är nån mening alls för egen del längre om det negativa för mig väger över.

    Trevlig helg!
    Ja , du gör som du vill, men åtminstånde jag skulle tycka det var tråkigt. Det är så många här som lägger av när dom inte får det gehöret som dom ville.
    Har själv funderat på att sluta svara i din tråd. Du och många andra hade säkert välkomnat det.

    Du skall ha en stor eloge eftersom att du varit annorlunda på så sätt att du svarat på de flesta inläggen även om du inte gillat dom.
    Tror även om du fått mothugg har även du haft nytta av och höra andras tankar om din situation. Frågan är väl hur det sett ut i ditt liv om inte du fått lite motstånd.
    Jag önskar dig i.a.f lycka till i ditt liv och dina beslut. 
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-11-01 14:54:04 följande:
    Jag kan ju knappast sällas till dem som slutar svara iaf. Jag har absolut fått hjälp och bra input här. Ang din medverkan så upplever iaf jag att du varit mer saklig och vettig och diskutera med senaste tiden än för några månader sen (har för mig att jag kan ha bett dig fara och flyga nångång?). Motstånd tål jag, och egentligen är det ju det jag sökt ibland - men ibland tar kraften slut att orka svara och försvara (och upprepa i många fall).

    Vi får se hur det känns sen.
    Jovisst har du bett mig fara och flyga och jag har säkert mjuknat i mina inlägg, men det beror nog snarare på att du verkar vara på en annan plats än du var för ett år sedan. Men vem vet...I vilket fall...Lycka till.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (felix) skrev 2019-11-17 10:06:13 följande:

    Hur går det för dig TS? Hoppas vi snart kan få lov till att gratulera dig till ett nytt jobb. Och till en fin hantering av ditt den-sista-daten dilemma.


    Tycker också det skulle vara intressant med en uppdatering. Men vi får väl se hur det blir med det.
    Det är just detta jag menar med att så många bara avslutar utan att något egentligen löst sig...Åt något håll...Tråkigt.
    Hoppas bara inget hände veckan innan ts sista inlägg, som varit intensiv, som hon inte "orkade" berätta om.
    Frukostmötet har förmodligen också genomförts nu...tyvärr. Det trots att hon själv var tveksam om det var rätt att gå.

    Som sagt, tråkigt med så många lösa trådar hängande i luften.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-11-19 16:55:09 följande:

    TS!
    Det är väl inte du som haffats med att hångla upp en kollega på firmafest i tråden "Min fru kysste en annan. Hur förlåta och gå vidare?" Relationsbeskrivningen stämmer ju inte men du har ju lagt dimmridåer förr för att inte kunna identifieras.


    En tanke som faktiskt slagit mig också. Men nää...tror inte det.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-11-19 20:54:49 följande:
    Jag namedroppar inte Pelle särskilt ofta. Generellt hörs / hänger vi ju inte alls som innan heller. Jag hoppas också kunna säga till er snart att Pelle är historia, helt och hållet. Den dagen kommer att komma. Tills dess, så länge det finns nån mening för mig själv, är jag ärlig och håller er uppdaterade på hur det faktiskt är på riktigt.
    Håller med de trogna följarna ovan. Synd du inte fick jobbet, men det kommer fler tillfällen, och det gav ju även kollegan lite respit.Flört

    Sen kan jag tycka att det blir fel ordning på saker och ting.
    Få besked om att inte få jobbet, frukostdate... dagen efter.
    Berätta för mannen om frukostmötet...dagen efter.
    Men hoppas och tror du är på rätt väg...och att din man står ut.

    Men nu när du är på ditt ärliga humör, vad gjorde att du inte ville/orkade dela med dig av den intensiva veckan för några veckor sedan?
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-11-20 22:07:57 följande:
    Vi tog en frukost innan ett möte, det blev inte ett dugg dramatiskt. Så i efterhand känns det helt ok. Jag känner inte att jag tog en risk, nu blev det så att jag tog upp det utan konstigheter men det kunde lika gärna inte blivit så. Och efter det har jag och Pelle knappt hörts, hängt en gång tror jag. Så det känns ok.
    Ledsen om det var sådana orsaker som gjorde att du inte ville redogöra för
    "orka inte veckan"

    Jag vet inte om jag tolkar eller förstår din text på rätt sätt. Detta är vad du skrev 
    #2307. Jag var tvungen att leta upp det för jag fattade det inte då, och gör det inte nu heller.

    "Ingen aning vad vi skulle gjort istället, bara att han skrev att vi kunde skita i mötet och hitta på nåt annat (dock var det nog en tolkning på en grej jag skrev, att jag inte var dödligt intresserad av att gå på nåt av mötena). Vi utvecklade aldrig det utan bestämde frukost istället."


    Varade frukosten hela förmiddagen och ni anslöt på sista mötet på em?
    Och vad menar du med att det känns ok att skippa ett förbestämt möte med en kund, man uppenbarligen blivit kallad till, för att fika med en kollega.

    Förstår inte heller det understrukna i din senaste text ovan. Är det att du talade om för din man, att du käkat frukost med kollegan? Och att han kunde tagit illa upp, men...Puh...han gjorde inte det...
  • Anonym (FYI)
    Anonym (felix) skrev 2019-11-21 10:05:35 följande:
    1. Din man kan ju bara konstatera att du prioriterar umgänge med Pelle på tu mans hand väldigt högt. Âven om han inte uttryckligen förbjudit det, så tycker han kanske heller inte att det är helt nödvändigt, som i detta tillfälle där ni ju kunde ha varit mer sociala och deltagit i förmötet. Men nu prioriterar du ju som du gör och han får dra sina egna konklusioner omkring det.

    2. Hoppas och tror inte att det betyder att du lika gärna kunde ha låtit bli att säga något alls omkring frukostdaten om du inte känt för det. I så fall måste jag nog delvist dra mitt beröm av din hantering tillbaka. Tror dock att du trots allt förstår varför frukostdaten var känslig i den kontext som uppstått efter samtalen med din man, och varför det var nödvändigt att inte förtiga den.
    Jag förstår bara inte hur man förklarar frukostmötet för sin partner, efter snacket  om allt häng med kollegan, utan att sätta griller i huvudet på honom. Speciellt inte om infot kommer i förbifarten, i efterhand. Annat hade det varit om du sagt det till honom när du och kollegan bestämde det för några veckor sedan.
    Min tanke/reaktion i mannens ställe hade varit följande:

    Men för he-te kvinna...Har du flextid och tycker att du inte har lust, eller att det mötet inget ger... TA SOVMORGON...VARFÖR gå upp i vanlig tid och äta frukost med kollegan på tu man hand...VARFÖR??

    Jag känner inte din man och har ingen aning om hur och vad han accepterar, men någonstans på vägen hade min gräns gått. Speciellt nu när han medgett funderingar över ert umgänge.
    Tror du dom funderingarna blev mindre efter frukostdaten?
    Hur mycket vågar du fresta ert förhållande?
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift