Inlägg från: Anonym (FYI) |Visa alla inlägg
  • Anonym (FYI)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-09-18 15:19:22 följande:
    Hej! Sorry lite sent svar. Nej, jag har inte skrivit i någon annan tråd nyligen så det var nog nån annan. Vilken tråd var det? Är inte inne här så ofta.

    Jag har bytt jobb, och allt känns bra än så länge. :)

    Pelle har inte följt med...eller - han har fått ett konsultuppdrag (På timme, han jobbar kvar på vårt förra ställe) på mitt nya, kring det vi jobbat med ihop. Jag har INGET med det att göra, men så är det iaf. Vi sitter alltså på olika bolag och ställen nu, men kommer troligen ha lite kontakt pga det. Plus att kontoren är rätt nära (blir ofta så i en mindre stad) så vi kommer kanske ta nån lunch ibland - men det får tiden utvisa.
    M.a.o. har inget förändratsFoten i munnen
  • Anonym (FYI)

    Sorry...Glömde svara på vilken tråd.
    "Kåt på annan" #9

  • Anonym (FYI)
    Anonym (felix) skrev 2020-09-18 16:18:55 följande:
    Hmm. Vi som hoppats att Pelle historien skulle ta slut här får bli besvikna, men inte så förvånade. Lite har du nog ändå med det att göra, iom att man nog får säga att du uppmuntrat honom. Tror att din man kommer att dra samma slutsats, att Pelle inte vill agera som han gör utan att ha fått ett go från dig. Det ser ut som att Pelle blir en never-ending story, och att du nu lite grann har tappat kontrollen över situationen. 
    Tja...att "Pelle" dyker upp som gubben i lådan på ts nya jobb kommer ju knappast som en överraskning. Det är en uthållig fan, det får man ge honom. Han fortsätter att smida och bida sin tid. Huvudsaken är att inte tappa kontakten.

    Hade jag varit i ts kläder hade jag genomskådat detta och gjort ett clean cut,
    (det har hon säkert redan gjort) men det har ju ts uttryckligt sagt att hon inte vill för dom har ju så "kul" ihop. (Avsluta alltså).

    Hon tror att hon står på säker mark nu och inte balanserar på den avgrund som hon gjorde för två år sedan (eller är det tre nu). Så fel hon har. Den åtrån kan blossa upp igen när som helst så länge dom har sina möten, och då står denna Pelle där med sina täckta förslag om hyra rum och förmiddagspromenader på tu man hand.

    Undrar just hur länge ts man klarar av det. Jag har sett liknande situationer tidigare i min omgivning. En till synes lugn och sansad man som med tiden bygger upp ett stort hat som helt plötsligt bara briserar...Fått nog helt enkelt.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Orolig man) skrev 2020-09-21 22:12:57 följande:

    Om inte jag minns fel så har du och din man diskuterat Pelle, och din man har sagt att han var störd av erat häng.
    Antar då att han vet vem Pelle är.

    Nu bytte du jobb och din man andades säkert ut (även om han litar på dig).
    Om nu Pelle skulle dyka upp igen, på nya jobbet, om än hur lite som helst, tror du då inte att din man skulle undra varför, och bli ännu mera störd med tanke på historiken?

    Eller tänker du hålla det hemligt?Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-07-06 15:54:32 följande:


    Här är svar på det:Flört

    Att vi tog en långlunch häromveckan vet han. Men ja, jag skulle också tro att han tycker att det blir bra att våra vägar skiljs åt i och med nytt jobb i höst. Det är bäst för alla.

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-09-18 15:19:22 följande:
     Vi sitter alltså på olika bolag och ställen nu, men kommer troligen ha lite kontakt pga det. Plus att kontoren är rätt nära (blir ofta så i en mindre stad) så vi kommer kanske ta nån lunch ibland - men det får tiden utvisa.

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-09-21 20:07:08 följande:
    Nej vi har inte pratat om att Pelle ska konsulta, har inte funnits någon anledning, vet ju inte ens i vilken utsträckning mer än att det ska vara lite.


  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-09-22 20:46:46 följande:
    Jag tror inte att det kommer vara några konstigheter. Jag skulle absolut kunna nämna Pelle igen men det känns så..över.

    Vi får se hösten an.
    Men varför gör du inte det då? Det borde väl vara relativt ofarligt att tala om att "Pelle" kommer att konsulta tillsammans med dig också fortsättningsvis? Eller?
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Orolig man) skrev 2020-10-24 15:18:52 följande:
    Ha, nästan komiskt. Tänk vad många som sagt till dig i denna tråden att Pelle aldrig kommer att ge sig. Börjar kännas kusligt likt att vi har haft rätt......

    Så länge 1) och 2) som jag skrev ovan gäller, hur tror du själv att detta skall sluta då?
    Min tanke också...Nästan kusligt att se från start och framåt, genom hela tråden med alla gränsförflyttningar av ts , som de flesta har varnat för så länge jag minns... Men ts har bara ignorerat allt, och bara fortsatt spelet
    Det tråkiga för ts, och om våra varningar fortsätter slå in, är väl att, (som jag har för mig att jag varnade för) hennes man till slut får nog, bägaren rinner över för honom. Då blir det förmodligen inte så kul för ts.
    Å andra sidan tror jag det är precis det ts behöver för att vakna ur sin rosaskimrande tillvaro på kontoret. Eller skall man kalla det deras gemensamma fantasi att få ett härligt knull tillsammans...?
    Anonym (felix) skrev 2020-10-24 17:29:08 följande:
    Teori nummer 1. Han följer med på denna tråd och avväntar rätt ögonblick att slå till.

    Teori nummer 2. Han har också något tvivelaktigt pågång i bakgrunden och är glad för att han inte är den ende som strular runt.
    Tror inte på någon av dessa teorier utan snarare på vad som avhandlats tidigare här. Att han känner sig i underläge (finns ingen balans) i deras förhållande, och drar sig för att ställa henne mot väggen.
    Vad skall han egentligen säga? Att ts inte får umgås med konsultkollegan, för att?
    Han vet ju inte hur allvarligt det är, och har varit.
    Tycker allvarligt synd om honom. Han vet nog...eller snarare misstänker och anar vad som sker bakom ryggen på honom.
    Men jag hoppas att även han har en gräns för vad han accepterar.

  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-10-23 19:50:13 följande:
    Hade jag inte haft nåt samvete hade jag varit tydlig mot honom för längesen, och nog han också.

    Om vi nånsin går över gränsen byter jag bara en ångest mot en annan. Och det priset är för högt för oss båda.
    Tänkte på hur viktigt det är hur man skriver. Så som denna mening är skriven har du en öppen attityd, och inte lagt ligget på hyllan.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-04 22:57:38 följande:
    Ja, jag vet. Och jag ska.
    Obestämd
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-13 12:30:10 följande:
    Hej!

    Inte tillbaka på ruta ett. Vi hörs, men vi har inte hängt.

    Hur är det med dig? Trevlig helg!
    Hoppas verkligen att det rinner ut i sanden som det oftast gör om man slutar mata känslorna och att du och din familj kan återgå till hur ni hade det för 2 1/2 år sedan.

    Men sedan är det en annan sak jag funderat på...Om det skulle, eller har gått åt helsike och du och kollegan skulle gå hela vägen...Det skulle du väl inte skriva här....?
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift