• PeeWee44

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Evylina skrev 2018-12-25 09:12:39 följande:

    Så glad för ert skull!! :D Grattis grattis till hjärtslag!!

    Jag går runt nu i förtvivlan, igår hade jag ganska mycket hopp men idag så är det en dålig dag trots att klockan bara är 9! Hade en rosa flytning idag på trosskyddet när jag vaknade och det är så hemsk. Ruvardag 9... Nu nojjar jag och läser allt om tidiga små blödningar och har förstått att det är normalt och vanligt, men det hjälper inte en nojjig ruvare :( 

    Vill inte testa än då det kanske är negativt, har ju inte testdag förrän på fredag, vill inte få falsk positiv som sen försvinner. Usch jäkla ruvande!!! Hatar att ruva :( :( :(

    Minns inte vad kliniken sa om detta? Eller ju de sa att små blödningar var vanliga, men att man skulle höra av sig ifall det blev mer, visst var det så ni som ruvat? tittade nu igen och det har inte kommit mer, men det behöver ju inte betyda att det inte kommer mer senare. :(

    Jaja nu är det bara att vänta och se! kul juldag hehe :/

    Ha det fint alla och hoppas att julfirandet fortsätter bra för er alla!! Kram E


    Inte kul att blöda. :( hur mycket Östrogen och progesteron tar du? Du behöver antagligen öka på. I St Petersburg så tar man Östrogen var tredje timme och extra progesteronsprutor tills blödning upphört, strikt sängläge och cyklo-f. Sen nedtrappning till normala doser hormoner. Håller tummarna. Kram
  • PeeWee44
    LadyMaria skrev 2018-12-25 15:25:48 följande:

    Tack Evylina och Bell13! 

    Evylina: Ja det är fruktansvärt jobbigt att ruva och inte veta, ingen som kan sätta sig in i hur jävligt det är som inte varit med om det själv och värre blir det för varje gång tycker jag. Skönt att det inte blivit mer iallafall, det behöver ju absolut inte betyda något men man blir såklart orolig!

    Bell13: Roligt att det går bra, och skönt att det inte blev mer rosa! Nu får veckorna gärna gå snabbt men det känns tvärtom, kämpa på! 

    Min klinik är också stängd, de har inte gett mig några instruktioner ifall jag skulle börja blöda, men äter progynon två gånger/dag och Lutinus 1*3/dag. Ska man chansa och öka på själv ifall det skulle hända tror ni? 


    Du ska absolut öka på hormonerna om du börjar blöda. När jag gör nästa insättning och om jag börjar blöda så är det bara att ligga i sängen, progynon var tredje timme, extra spruta med progesteron och även cyklo-f . Sen när blödning avtagit så ska man trappa ner till normala doser.

    Lycka till.
  • PeeWee44
    Frazze skrev 2018-12-26 18:06:37 följande:

    Finns det sprutor med progesteron?


    Vi har också köpt sprutor i St Petersburg och på Serum i Aten. Finns inte i Sverige.
  • PeeWee44
    Havet75 skrev 2018-12-31 15:28:35 följande:

    Vi kör det programmet med minst 8 garanterade ägg och det är färska.

    Har mått bra hittills förutom väldig trötthet sedan några dagar efter nedregleringssprutan. Har ni bestämt när ni ska till st Petersburg??


    Vi åker i början på mars för insättning nr 2 i St Petersburg.
  • PeeWee44
    Havet75 skrev 2019-01-01 20:21:09 följande:

    Ni som rest till Ryssland , vilka mediciner har ni behövt ha papper på för att komma genom tullen. Är ganska mycket man ska ha med sig.


    Jag har inte haft några papper med mig på mediciner när vi åkt dit. Dom har inte kollat något heller. Verkar vara mest intresserade av Ryssar.

    Spännande, vi får hoppas att det blir många pluss i vår.
  • PeeWee44
    AnnaLa skrev 2019-01-23 09:56:15 följande:

    Börjat blöda en del idag.. vet att det är vanligt men ändå oroväckande... kliniken tycker jag ska öka urogestdosen och sluta använda fragminet. Känns läskigt att sluta så på en gång dock? Någon av er som har erfarenhet av det?


    Ååå vad trist. St Petersburg så tar man progynon var tredje timme, extra progesteronsprutor och cyklo-f, dessutom bara ligga i sängen. Sen när blödning avtagit försiktig nedtrappning till vanliga doser. Lycka till.
  • PeeWee44
    Sjuttiosjuan skrev 2019-02-03 11:52:29 följande:

    Hej på er!

    Nu är vår lilla tjej 8 månader och vi planerar FET i juli i st Petersburg. Väntar på behandlingsplan och förslag på datum nästa vecka.

    Hur har era planer för FET sett ut? Hur många dagar har ni varit på plats och har det i övrigt skilt sig mycket från färskförsök?

    Vi har bara ett toppembryo och 2 i kategorin under så hoppas verkligen vi lyckas för som det känns nu vill jag inte börja om igen, isåfall ifall vi kan få samma donator. Men sist så hade vi ju sån tur så får hoppas på samma lika igen:)


    Hej, inför fet behöver du vara där i tre nätter. Sön-ons eller ons-lör.
  • PeeWee44
    Sjuttiosjuan skrev 2019-02-03 13:11:21 följande:

    Ok, tack!

    Vad behöver man göra där så länge:)


    Du kommer dit dag 1

    Dag 2 blodprov

    Dag 3 insättning

    Dag 4 hemresa

    Ingen stress tror jag dom tänker. Så får man njuta av fina St Petersburg.

    Dessutom tror jag inte det är bra att flyga hem samma dag som insättning.
  • PeeWee44
    Frazze skrev 2019-03-09 18:07:02 följande:

    Ja jag håller med dig! Jag tror att om man tränar hårt på gymmet och är stark så klarar man nog av en hel del. Jag tror att yoga är bra! Jag är ju van att lyfta min son 100ggr per dag typ, så jag tror inte det är så farligt ändå.


    Enligt St Petersburg så får du bära 5kg, absolut inte yoga, bara gå verk slow, 1 timme x 2 per dag, så jag vågar inte göra något annat, skillnaden mellan en vanlig graviditet är att du har en konstgjord slemhinnan som är väldigt känslig. Skulle aldrig riskera att mista embryot innan 12 veckor, det är det som gäller i St Petersburg. Men ni väljer ju självklart själv hur ni gör.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019