• PeeWee44

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Solros80 skrev 2019-06-13 09:11:26 följande:

    Vi gjorde Vul igår och fick se 2 tickande hjärtan. Min man är överlycklig. Jag är i och för sig också mest glad men också livrädd för alla risker, förlossning och spädbarnstiden. Så för er som inte vill ha tvillingar kan det vara värt att tänka ett extra varv innan ni återför 2 embryon.


    Grattis! Det kommer att gå jättebra.
  • PeeWee44

    Idag är det vi som fått se ett pickande hjärta! Fick en blödning i tisdags när jag skulle sätta mig upp i soffan, blödde igenom trosa och jeans, men det var rött och "tunnt" blod. Gyn tror att det kom från livmodertappen. V 7+3 idag. <3

  • PeeWee44
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-14 12:43:51 följande:

    Idag fick vi ett fint embryo insatt och elva till frysen. Så börjar den evighetslånga väntan...


    Tack, lycka till nu! Vilket fint resultat, när har du testdag? Även efter testdag fortsätter väntan...
  • PeeWee44
    UndrandeSökare skrev 2019-06-14 13:08:34 följande:

    Grattis till hjärtslag Peewee. Är det första gången någonsin ni fått se det?


    Tack, ja det är första gången.
  • PeeWee44
    CrookedTail skrev 2019-06-14 16:11:57 följande:

    Wii, vad spännande! Jobbigt när det blöder, men skönt att ni vet att allt är lugnt nu :)


    Tack, sjukt spännande och läskigt.
  • PeeWee44
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-14 15:11:54 följande:

    Vi fick ett fyradagars (för att kliniken är stängd i morgon)...


    Vi satte in ett fem dagars den 11/5 och testdag 21/5, Jag tjuvtesta alltid då jag inte vill få ett negativt besked på jobbet. Enligt dr d, när jag fick pluss på testdag 9 dagar efter insättning och hade 25 i hcg så hade embryot redan släppt och hcg redan sjunkit.
  • PeeWee44
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-14 13:45:52 följande:

    Ja, man får dela upp väntan i delmål... De glömde säga när vi ska testa och jag glömde fråga... Är det efter 14 dagar man brukar göra det?


    Ja, delmål måste man sätta upp. Positivt gravtest, hjärta som pickar, kub mm. Ska till mvc veckan efter midsommar, se vad dom säger.
  • PeeWee44
    Maika19 skrev 2019-06-15 08:03:53 följande:

    Hej allihopa! Jag har hållit mig borta från tråden ett tag men är nu tillbaka. Jag blev inte gravid och jag fick heller inga embryon som överlevde till blastocyster. Jag höll mig borta från tråden för jag blev så nedslagen och kände att jag skiter i detta nu. Kändes som mitt liv som jag känt det inte längre fanns. Det kändes som någon dött ifrån mig, lika tomt och definitivt som döden, ja så faktiskt kändes det. Ja hur som helst så sa kliniken att de vill göra en utredning och att de ska skicka info till mig när den är gjord. Igår fick jag svaren De två embryon som de satte in hade följande parametrar 8bl GI och 10bl GI-II , det säger mig ingenting men jag tänkte googla. Ett embryo nådde blastostadiet med följande värde 2BC men det är inte tillräckligt bra för att frysa in, tyckte de.

    Min makes sperma är mycket bra så de hade goda förhoppningar på denna omgång. Min läkare har nu tveksamheter kring min livmoder tex så har den en annorlunda form det står om man ska översätta rakt av -att den är sned. !!!!???? De tycker att livmoderslemhinnan inte har den uppbyggnad som önskas. Kliniken vill göra en hystologisk undersökning samt immunologisk utredning innan de gör den andra insättningen på mig. Jag ska försöka få detta gjort denna sommar så att jag kan göra en ny FET så snart som möjligt.

    Jag har inte läst om er andra under den tid jag varit borta från er men jag hoppas innerligt att ni mår bra och att ni är mycket gravida men nu är jag tillbaka:)))


    Jag hade en t-form på min livmoder som den duktiga dr Elena i St Petersburg har ändrat form på, två hysteroskopi behövde jag göra för att få "normal" form igen, Jag har dessutom varit nedreglerad i nästan ett halvår och förra insättningen var hon väldigt nöjd med slemhinna och hur livmodern såg ut. Då berodde det på embryot. Denna gång nu när vi lyckades så fick vi ett BL4AA insatt. Gå gärna in och titta på OLGAs sida och surfa runt där står det om embryon och är bilder.

    Lycka till nu med fortsättningen. Kram
  • PeeWee44
    Frazze skrev 2019-06-15 10:28:12 följande:

    Åh, det hade jag sett som ett positivt tecken! Mina vanliga narurliga graviditeter så har vägtvärken satt igång diiiirekt! Fast denna gången vid ÄD så var jag ju hysterisk för jag kände inte något alls! Nu däremot så molar drt hela tiden och så blöder det ju! Det vill jag helst slippa nu tack! Växtvärken får gärna stanna dock! Kommer det mer rött blod nu så ska vi åka till akuten och jag ger mig inte förrän de kollat vart blödningen kommer ifrån i så fall!

    Håll modet uppe! Jag tror ert lilla frö har börjat gro där inne redan! Håller tummen!


    Ååå detta blödande, min syrra blödde från v 7-17 med sin dotter som kom ut fullt frisk och fin. Ofta kan dom väl inte se vart blödningen kommer ifrån. Min gyn trodde att min kom från slemhinnan i livmodertappen. Lycka till.
  • PeeWee44
    kiablo skrev 2019-06-22 17:46:21 följande:

    Hejsan Har inte skrivit något tidigare men läst allt ni skrivit. jag gjorde min första äd den 7 juni och igår exakt 2 veckor senare tog jag ett test.

    Kan jag verkligen ha en sån tur?!? ????


    Grattis till pluss!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019