• PeeWee44

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Frazze skrev 2019-03-09 18:33:08 följande:

    Ja det klart! Nä man är ju ändå försiktig vare sig det är naturligt el äd. Jag kommer oxå att vara jätte försiktig, vi har denna chansen och sen om jag inte får jobb så blir det inget mer. Men det känns ju löjligt med mjölkpaket liksom!?


    Det viktigaste är nog att bära så lite/kort som möjligt. Lyfta in en tyngre kasse från vagnen till bilen, inte bära 10kg i 10min och sunt förnuft. Med tanke på pengarna vi spenderar så är det viktigt att tänka efter före. :)
  • PeeWee44
    Frazze skrev 2019-03-09 18:33:08 följande:

    Ja det klart! Nä man är ju ändå försiktig vare sig det är naturligt el äd. Jag kommer oxå att vara jätte försiktig, vi har denna chansen och sen om jag inte får jobb så blir det inget mer. Men det känns ju löjligt med mjölkpaket liksom!?


    Det viktigaste är nog att bära så lite/kort som möjligt. Lyfta in en tyngre kasse från vagnen till bilen, inte bära 10kg i 10min och sunt förnuft. Med tanke på pengarna vi spenderar så är det viktigt att tänka efter före. :)
    snuffen5 skrev 2019-03-10 12:36:02 följande:

    Man kan och ska leva som vanligt efter en insättning. Dock tänker jag som ni att har man betalt o offrat så mycket är det bättre att vara safe than sorry under ruvningen och inte anstränga sig (mest för att inte anklaga sig själv). Annars är det ju som med alla andra gravida på naturlig väg. De lever ju och tränar och jobbar som vanligt innan de får ett plus. Kroppen är byggd för rörelse och det är bra att hålla igång blodcirkulationen. Du som är tveksam till om du inte klarar att jobba behöver inte oroa dig! Det viktiga är att inte stressa så att en massa kortisol frigörs som i sin tur kan störa hormonbalansen tex östrogennivåerna.


    Man kan och ska inte leva som vanligt. I en naturlig graviditet har du ägglossning, det börjar producera progesteron, det blir hcg som ser till att det fortsätter produceras hormoner. När du gör en äd så bygger du slemhinnan med konstgjorda hormoner vilket gör den otroligt känslig, tex om du har sex ska du ta en extra progynon, blir du var så går hormonerna snabbare ur kroppen. Så fram till 12 veckor är det bara lugna promenader.

    eggdonation-petersburg.com/pregnancy-after-egg-donation/
  • PeeWee44
    lill111 skrev 2019-03-24 18:06:22 följande:

    [quote=79524797][quote-nick]UndrandeSökare skrev 2019-03-24 17:52:06 följande:[/quote-nick]Nej, det sa du inte, du sa "i St Petersburg gör de inte PGS överhuvudtaget."[/

    Precis det gör de inte överhuvudtaget!! Utan specifika undantag ( synnerliga skäl som Olga själv uttrycker det) det är ju underförstått kan man tycka! De erbjuder inte det som metod då de inte tror på det!

    Det är inget som man kan välja som typ i Riga kan du ju som kund välja det. Det kan du inte göra i st Petersburg

    Jag vet ju eftersom jag går hos Olga!


    Enligt Olga blir embryona stressad av att göra PGS, dessutom tycker inte St Petersburg att man ska frysa embryona när dom nått ett viss stadium och när du gör pgs så passerar dom det stadiet. Och som sagt i St Petersburg använder dom så unga donatorer som har barn själva att det inte behövs.
  • PeeWee44
    Frazze skrev 2019-04-12 13:13:05 följande:

    De stoppade in 2 st. Nu kanske jag får ångra att jag sa attbdet finns ingen risk att jag får tvillingar ändå *hahhahaaha* HJÄLP! Nä då! Är det två så är de så välkomna så! <3


    Grattis! Så fin ökning, nu är det bara att ta det lugnt och bara långsamma promenad fram till vecka 12. ;) <3
  • PeeWee44
    Lilly2013 skrev 2019-05-09 06:53:28 följande:

    Japp nu e man ruvare.. ett perfekt embryo i mig och 7st i frysen. Ångrar verkligen att vi inte började på Ava från allra första början. Så himla skickliga och seriösa

    Hoppas verkligen ni får lika fina resultat nästa vecka.

    Började med fragminspruta igår och direkt ett stort blåmärke.

    De e de värsta med dessa blodförtunnande sprutor om de skulle gå vägen så måste jag nog fortsätta till minst v 15, kommer se helt galen ut.


    Ååå vad spännande! Kan klart rekommendera Klexan istället för fragmin. Kan du få det utskrivet av någon i Sverige så prova det för betydligt mindre blåmärken.
  • PeeWee44
    Lilly2013 skrev 2019-05-18 18:08:33 följande:

    Nix.. man skulle kanske prova det innan nästa omgång. Undra om man kan skicka på denna blödningen även om man e full av massa mediciner och hormoner??


    Tråkigt när det blir minus, men ge inte upp. Du kan skicka mensblod när du börjar blöda.
  • PeeWee44
    CrookedTail skrev 2019-05-19 15:23:08 följande:

    Tack för info! Jag försöker planera in min sommar, men vet inte alls hur jag ska göra med ridningen. Men du vågar alltså efter bara en vecka?


    I St Petersburg får du bara ta långsamma promenader första 12 veckorna på max 3×1 timme om dagen. Om du byggt slemhinnan på konstgjord väg och inte satt in i naturlig cykel så är den väldigt känslig fram till v 12. Å med tanke på alla pengar man lägger så kommer jag inte göra något annat om det lyckas. Jag la in en länk för någon månad sen på hur det fungerar. Du får kolla tillbaka på mig.
  • PeeWee44

    Gravid 2-3! Ge inte upp, 11:e insättning med äd/ed. Ska lämna blodprov idag. Tack St Petersburg för denna lycka!

  • PeeWee44
    Sjuttiosjuan skrev 2019-05-21 07:23:14 följande:

    Jaaa! Grattis!!!


    Tack! Jag gjorde ett ultraljud nu hos Rika Hammarström, tyckte inte hon var så bra men jag hittade ingen annan. 2000kr kostade det dessutom.
  • PeeWee44
    Lilly2013 skrev 2019-05-21 10:43:19 följande:

    En lite fråga och undran till er alla

    Alltså jag har fullständigt hängt upp mig på vår ålder här nu.

    Jag fyller 45 i år. Kanske för att jag innan sagt att längre till 45 håller vi inte på. Mannen e ännu ett par år äldre än mig.

    Tänker att barnet blir ensamt och att det nog inte kommer hinnas med syskon eftersom tiden vara rinner iväg från oss.

    Börjar fundera på vad fanken folk ska tycka, att de tycker att vi e själviska och inte tänker på barnets bästa och jag kan i viss del hålla med men barnaskapande e ju i viss del alltid självisk.

    Hur känner ni?? Hur gamla e ni och har ni satt någon gräns?

    Ni som har fått barn, hur känns det och hur blir ni bemötta ??

    Hur känner ni inför syskon m.m

    Vet inte om jag känner mig extra låg efter minuset i lördags hade sånt jäkla hopp till denna kliniken och vi har ju aldrig fått så bra resultat men det verkar ju omöjligt för mig att bli gravid på konstgjord väg. Innan blev jag ju gravid bara en man tittade på mig men då blev det missfall istället nu får jag inte ens chansen att hoppas längre.

    Jag vet att vi e många i samma sits men ibland känns det verkligen helt jäkla hopplöst

    Kram på er


    Jag är 48år och inga barn innan, mannen är 53 och inga barn. Vår gräns var för flera år sen men barnlängtan var för stark.

    Stora skillnaden denna gång är att jag ätit amoxillin 10 dagar och 40mg kortison, progesteronsprutor i hög dos.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019