• Frazze

    Vi som planerar äggdonation 2019

    PeeWee44 skrev 2020-08-07 15:30:05 följande:

    Jag skulle gärna också ha ett syskon men det skulle min man aldrig gå med på. Killen är snart sju månader växer som han ska. Fortfarande äter han mjölkfritt och d-droppar går inte alls, vi har provat fyra olika sorter men ingen fungerar.

    Hur mår din lille?


    Min lille? Han är STOR! Han mår bra förutom sin reflux han har. Har börjat bli lite bättre, men fy säger jag alltså! Han är 8.5 månad snart och har precis lärt sig att sitta. Lite sen, men det gick från 0 till 100 direkt. Nu är han jättestadig!? Inga tänder än, men han är otroligt gnällig näst intill hela tiden och tandköttet ser ut som det ska explodera snart, så jag gissar att de är på väg. Annars är han en helt underbart go liten kille, så otroligt fin!!!!!!! Min man och donatorn är en match made in heaven! Jag vill bara ha MEEEER! Suck! Varför vill din man inte ha fler? Hur var det, hade ni något barn innan?
  • Frazze

    Haha! Skrev i tråden igår att inga tänder ännu! Idag så har första tanden spruckit igenom! Min stora kille!

  • Frazze
    Snurranfian skrev 2020-09-13 09:23:35 följande:

    Hej kära ni!! Efter vad som känns som en evighetslång graviditet med mkt oro (ja alla som kämpat med infertilitet vet ju oron som kommer om man mot alla odds blir gravid) kom så min son den 11 september efter en igångsättning i v.38+5. Hade en fantastisk förlossning som tog 7,5 tim från första intaget av läkemedel. 3958 gram och 53 cm lång guldklimp! Jag är så oändligt tacksam för denna gåva jag aldrig vågade hoppas på helt och fullt. Jag önskar alla denna lycka! Den är inget jag tar för given! Jag är fortf inte säker om det är mitt ägg eller ÄDn vi gjorde... kommer nog DNA testa..men det är endast ur medicinskt intresse. Han är min oavsett! <3


    Ååååååååh vilken UNDERBAR nyhet! Stort grattis till er! Så skönt att läsa att allt gått bra! Så kul för min kille var ju 53 lång och 3985 så vi vände bara på sista där När ni sen fått svar på om det är eget ägg el äd ägget, kan du inte skriva och berätta då. Vore ju så roligt om det vore ditt eget ägg Men jag håller med! Vår lille är MIN kan inte ens tänka mig att han är äd! Och jag ska kämpa mitt allra yttersta för att få en till
  • Frazze
    Snurranfian skrev 2020-09-13 13:27:59 följande:

    Taaack! <3 åh men va lustigt att siffrorna va så lika. :) I vilken vecka kom din prins? Hoppas hoppas ni kan få en till goding! De är livet! <3 Lovar meddela DNA resultatet sedan :)


    Min kille kom 37+0 på dagen snart 10 månader, den 26e. Växt som ogräs och är en riktig "liten" charmör! Han har strl 86 redan
  • Frazze
    PeeWee44 skrev 2020-09-13 16:10:33 följande:

    Grattis till er klimp! Det är så häftigt, vår blir åtta månader på onsdag, han var en liten skit, 48 lång och 2920g. Han kom med kejsarsnitt i vecka 38+1. Vi gjorde embryodonation och tänker inte på att han inte är genetisk vår.

    Han har 74 i storlek och världens sötaste (inte partiska alls)

    Kul att vi är några som hänger kvar.


    Vår kille hade 74 när han var 4 månader fast han var ju betydligt större än er när han föddes.

    Han växte 20 cm de första 5 månaderna, sen gick han ju upp 300-500gr i veckan. Så även om han inte var 74 lång så behövdes det.

    Han är inte 86 lång nu, men 80 byxor går över fotknölarna skönt att han inte växer på som i början längre. Har redan fått frågan om han är 2 år Hjälp!
  • Frazze
    PeeWee44 skrev 2020-09-14 12:01:05 följande:

    Hur stor var er tjej?


    Vi har ingen tjej? Vi har två killar en biologiskt egen och en Äd. Vi fick en flicka som dog i magen dock. El menar du donatorn?
  • Frazze
    PeeWee44 skrev 2020-09-16 15:54:49 följande:

    A förlåt, det var flickan som dog.

    Hur stor var er biologiska pojke?


    Han var 51cm och 3340gr när han föddes. Idag är han 4 år 115cm lång och 20.8kg
  • Frazze
    Snurranfian skrev 2020-09-18 11:05:58 följande:

    Ugh vilken tid efter förlossningen. Började med två fina dagar. sen kom mjölkstasen (aj!) och misstänkt infektion i livmodern (ännu mer aj!!). Antibiotika och typ sängläge nu. :(


    Låter som mig efter biologiska sonen. Blodförgiftning, moderkakabit kvar kvar i livmodern så infektion i den blodförlust med hb på 70. Var INTE kaxig kan jag lova

    Krya på dig nu snabbt!
  • Frazze
    Snurranfian skrev 2020-10-01 07:25:44 följande:

    Fått svar på DNA-prov nu. Det va mitt eget ägg som ledde till graviditeten!!! Helt otroligt!! <3


    Men ååååååh vad underbara nyheter tänk att det ska krävas att man lägger ut en jäklans massa pengar för att man ska bli gravid på egen hand ändå *hahahaha* helt klart värt de pengarna ändå <3 Stort Grattis!
  • Frazze
    Solros80 skrev 2020-10-22 20:07:37 följande:

    Hej på er alla!

    Det var verkligen länge sen jag var här inne, men ville så gärna dela med mig till er som kämpar på. Ge aldrig upp hoppet, för när man minst anar det så händer det.

    Jag och min man kämpade med IVF i flera år och gjorde till slut en embryo donation i Riga som lyckades. Sen verkar det som att jag har blivit gravid på naturlig väg trots att jag helammade och inte hade fått någon mens tillbaka. Har gått med illamående, trötthet och ont i magen i två månader. Läkaren misstänkte magsår. Det sista jag kunde ana var graviditet men tog ett test för att en sköterska tyckte att det var bra att utesluta det. Det blev till min stora förvåning ett plus.

    Ge aldrig upp och tappa inte hoppet, för när man minst anar det kan det hända.


    Åh men stort GRATTIS! Vad underbart! Tänk att det verkligen kan hända. Snälla keep us posted så vi får veta hur allt går.
  • Frazze

    Tänk att idag fyller vår lilla prins redan 1 år! Hur gick den tiden så fort? Kan inte förstå att det verkligen är 1 år sen han kom till oss, vårt lilla (stora) mirakel. Han har minsann stulit mitt hjärta helt! Älskade underbara kotte! Hur går det för er andra? Någon som ska göra flera försök? Vi pratar om att ev köra 1 gång till, men då måste jag få ett jobb först! Så wish me luck! Ha det gott!

  • Frazze
    PeeWee44 skrev 2020-11-26 12:08:50 följande:

    Har ni embryon kvar? Visst var ni hos dr Fodina och ivf Riga?


    Jag blir 43 i Januari och min man 52 år. Vi har 10 st embryon kvar hos dr Fodina, så det känns som att vi kanske borde få ett knyte till innan jag blir allt för gammal. Men det är säkert 2 år dit minst, beroende på om jag får jobb el ej.
  • Frazze
    PeeWee44 skrev 2020-11-26 13:56:05 följande:

    10 st! Det förstår jag att ni vill använda. Hur många embryon fick ni från början?


    Vi fick 14 st embryon. 2 gick till första försöket som blev mf i v.7 de andra två blev klimpen som sitter intill mig nu ja, känns som att man inte vill slänga dessa embryon. Skänka dem kan man ju inte heller. Vill inte att de hamnar i soporna om det kan bli så här fina bebisar av det <3
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019