• FrökenLängtan

    IVF vintern 2018/2019

    Hej! Jag hoppar in här och hoppas ni kan hjälpa mig i mina tankar...

    Jag är helt hopplöst nyfiken av mig, och tänkte lite spontant idag att jag skulle ta ett grav.test för skojs skull. Självklart räknade jag med att det skulle visa negativt, är ju bara på ruvardag 3. Men testet visade efter en lång stund (då jag tillochmed glömt bort testet och gick tillbaka för att titta) att det var två, om ett mycket svagt, streck?!

    Alltså är det ens möjligt, eller kan det vara missvisande? Vågar såklart inte lita på detta test, men undrar om någon har erfarenhet av detta? Glad

  • FrökenLängtan
    Sasso122 skrev 2019-01-14 22:18:39 följande:

    Det skulle ju kunna bero på Ovitrellen som kan ge positivt resultat i 10 dagar efter du tagit den. Jag skulle avvakta några dagar och testa igen. 

    Håller tummarna för fortsatt plus :)


    Tack för svaret ! :)

    Jag provar igen om en vecka och hoppas det håller sig kvar, även om detta inte är pålitligt alls så höll det iallafall hoppet uppe en gnutta!
  • FrökenLängtan

    Ni som också vet vad man ska komma efter; kan ni ärligt säga vad ni ser? Ser jag bara något som inte finns? Eller ser jag ett spökstreck? Har dessutom hort att det är vanligt med spökstreck på dess test.. vad tror ni?

    Tog testet på ruvardag 9, är på 12 idag.

  • FrökenLängtan

    Hej, jag hoppar in här i tråden, hoppas det är okej.. :) 

    Har precis genomgått vår tredje IVF, fick på testdagen (ruvardag 18) positivt resultat, men samtidigt en blödning.. Glädjen var alltså inte långvarig :( 

    Någon annan som varit med om en blödning i samband med testdagen och det gått bra? Jag förstår att mensvärks-liknande känslor som jag haft, i kombo med blod, inte är bra.

Svar på tråden IVF vintern 2018/2019