• Jagerika

    Nya BIM januari 2019

    Jag gjorde fel på förra bimlistan men här kan alla vara med , även anonyma!

    Som sagt så blir detta vårat 1-års försök! Önskar er alla många plus! :D

    BIM-LISTA

    1/1-Jagerika

  • Svar på tråden Nya BIM januari 2019
  • Mezzy

    Flyttar min bim igen då FF bekräftat äl och flyttat bim :)

    Flyttar från 5/1 till 4/1

    BIM-lista

    1/1 Sångfågeln87, Kstadtjej87, Jsv17, holocene

    2/1- Canary

    3/1 Jagerika, Längtarefterbarn83

    4/1 mangon, Mezzy

    6/1 Myline

    7/1 Livethänder, Siri88,

    8/1 Milka21

    9/1 MissKelli

    10/1 FruEA

    11/1 Rosarosorochtee

    12/1 EliMil

    13/1 Jojjans MammsenS

    16/1 Snickesnack, Miichaella

    18/1 Nicciz, HejEllie

    19/1 Clemmentina, Liten89a

  • Jojjans
    Mezzy skrev 2018-12-24 23:17:02 följande:

    Jag kan inte heller minnas att jag hade det när jag va gravid med dottern. Men tror inte heller det är något gravidtecken då ägget nog inte ens fästs än om det nu blev befruktat.

    Tänkte mer om fler haft det som äl tecken? Jag har inte haft det tidigare så tänkte om det är normalt? :)


    Jag får ofta ömma bröst i samband med äl. Ibland mer i bröstvårtorna, ibland i brösten. Så det kan säkert vara ett tecken på det! Tror också att progesteronnivåerna kan vara olika höga olika månader = olika starka symptom
  • Jojjans
    mangon skrev 2018-12-24 22:03:50 följande:

    Jag kan tänka mig det! :/

    Har fått 1 tidigt mf i vecka 6. Blev såklart jätte ledsen och uppgiven men kunde snabbt släppa känslorna någorlunda och ta det som en sen mens. När det blir en andra gång och så pass långt gången förstår jag att de blir en helt annan sak.

    En bökig tid med andra ord om ni är iväg och firar.

    Ni får försöka ligga varannan annars.

    Här är dt väntans tiden nu. Äl+4 Idag och ikväll har jag haft så ont....:/ detta är ju "bara vårt 5e försök men det känns som en oändlighet och det känns fåren helt ossnnorligt att det skulle ta sig. Körde på varannan dag genom äl denna månad.


    Ja jag känner att även nu bara en vecka efter det tidiga missfallet så är det det förra sena missfallet jag sörjer mest. Hade varit i vecka 32 nu...

    Just när vi är iväg och firar är allt omständigt men särskilt sex. Får försöka känna efter äl-tecken och hålla extra koll med stickor just då. Kan inte acceptera att riskera att missa denna äl även om det är omständigt.

    Gör det ont på ett sätt som är annorlunda än andra cykler? När har du bestämt dig för att du får testa?
  • cilia81

    Hej

    Jag fick precis min mens nu på julafton så jag tänkte komma över i den här tråden och hoppas att det här är mån jag blir gravid..

  • SherreMol

    Hej Allihop!

    Hoppar in här jag också :) Jag är 36 år och min man är 30 år. 3:dje försöket.

    Fick positivt ägglossningtest idag. Vi har myst på i fredags, söndags och idag. Ska fortsätta mysa på resten av veckan. Brukar aldrig få positivt test såhär tidigt. Min cykel varierar från 30-35 dagar. Nån mer som har en väldigt varierande menscykel?

    Hoppas på ett plus för oss alla :D

  • Jsv17

    Man kastas verkligen fram och tillbaks i den här processen från att ha varit ganska hoppfull igår så känner jag mig inte alls det idag... :-/


    Pojke 9-12-17
  • Liit
    Jsv17 skrev 2018-12-25 10:11:32 följande:

    Man kastas verkligen fram och tillbaks i den här processen från att ha varit ganska hoppfull igår så känner jag mig inte alls det idag... :-/


    Jag känner igen mig väl i det. Det här är sådan berg och dalbana. Jag försöker ?tagga till?, och tänka att det här kanske också ska vara en rolig process. Men just nu känns det så svårt :|
  • holocene
    Liit skrev 2018-12-25 11:54:14 följande:
    Jag känner igen mig väl i det. Det här är sådan berg och dalbana. Jag försöker ?tagga till?, och tänka att det här kanske också ska vara en rolig process. Men just nu känns det så svårt :|
    Håller med, och det här med att inte hoppas o tänka på det stup i kvarten funkar sådär... Rynkar på näsan Särskilt idag, när julafton är över och det är lite lugnare.. Men läste precis i en annan tråd här att många inte har de minsta känningarna på när de varit gravida så försöker ändå tänka rationellt. Det är först nu, runt en vecka efter min ÄL som ägget kan ha fäst ändå. 

    Tog du nåt tidigt test igår som du planerade?
  • Liit
    holocene skrev 2018-12-25 13:34:17 följande:

    Håller med, och det här med att inte hoppas o tänka på det stup i kvarten funkar sådär...  Särskilt idag, när julafton är över och det är lite lugnare.. Men läste precis i en annan tråd här att många inte har de minsta känningarna på när de varit gravida så försöker ändå tänka rationellt. Det är först nu, runt en vecka efter min ÄL som ägget kan ha fäst ändå. 

    Tog du nåt tidigt test igår som du planerade?


    Känns som en tröst att höra. Ibland känns det annorlunda i kroppen ibland inte. Jag tog ett test igår som visade negativt. Men förstod nästan det så det känns okej. Hade äl 15-16/12 så hoppas att det kan ha varit för tidigt för att testa..
Svar på tråden Nya BIM januari 2019