Inlägg från: Anonym (Adriana) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Adriana)

    BF oktober 2019!

    Jag hoppar in här också!

    Enligt min senaste mens så har jag visserligen bf 30/9, men är rätt övertygad om att det datumet kommer att flyttas till oktober om allt går bra.

    Känns lite overkligt, har en dotter som inte ens är 5 månader än och jag trodde verkligen inte att jag skulle bli gravid så snart. Men men. När väl chocken lagt sig kommer jag nog att bli glad.

  • Anonym (Adriana)
    Anonym (Syskon oktober) skrev 2019-01-25 09:55:29 följande:

    Jag kommer också ha relativt tätt mellan mina små! Har en liten på 8 månader så kommer skilja ca 16 månader om allt går vägen! Hur mår du?


    Åh, hade ni planerat det så?

    Jag mår väl okej. Trodde att jag hade pms i en vecka, symtomen är ju så lika, och så tog jag nåt gammalt test bara för skojs skull i måndags. Så tog jag några till för jag tänkte att det måste vara nåt fel, haha.

    Min man är orolig för missfall för vi har haft 2st innan dottern kom. Hans oro har väl smittat lite, för jag har vaknat mycket på nätterna och idag har jag bara känt att jag har en klump i halsen och vill spy. Men det kommer ju att gå över om allt går bra. Ska försöka få till ett vul bara.

    Känns som att jag skriver lite rörigt, hoppas det går att förstå någorlunda ändå.

    Hur mår du?
  • Anonym (Adriana)
    emmast skrev 2019-01-26 08:42:31 följande:

    Hej!

    Jag plussade förra veckan på äl +12 efter att ha försökt i 1 år och 7 månader efter MA. BF kring 1okt. Är så otroligt nervös att det inte ska gå vägen denna gång.. Har mått lite illa på morgnarna kring bim men det är som bortblåst sedan några dagar tillbaka. Har lite molvärk och ömma bröstvårtor däremot. Jag testade med clearblue digital på äl+12 och fick då 2-3veckor. Kan man ha för högt hcg? Lägger in bild på de två test som jag tog äl +12.


    Jag hade så under min förra graviditet och då blev datumet för bf flyttad till 6 dagar tidigare. Har också läst att tvillingar och Downs syndrom ger högre hcg, men tror att båda är rätt ovanliga jämfört med tidigare/ senare ägglossning.
  • Anonym (Adriana)
    emmast skrev 2019-01-26 10:24:48 följande:

    Visste du när du hade din ägglossning då?


    Jag trodde ju att jag visste det, men där hade jag väl fel. ÄL-test kan ju inte säga något definitivt om ägglossning, de mäter bara LH.

    Sen om du nu fick gravid 2-3 veckor på ÄL+12, så tror jag inte det behöver betyda att hcg är för högt. Det är ju typ 2 veckor efter befruktning.
  • Anonym (Adriana)
    Anonym (Millan) skrev 2019-01-26 10:17:09 följande:

    Jag har fått positivt på 4 stickor (väldigt svagt dock) och negativt idag på digitalt. Vet inte om det är vanligt för har aldrig använt digitalt förut.. någon av er som fått samma eller vet något?


    Jag fick två tidiga missfall och då var det så. Först svaga positiva och sen negativt.
  • Anonym (Adriana)
    Anonym (Millan) skrev 2019-01-26 13:18:50 följande:

    Blödde du något då?


    Ja, men tror det tog nästan en vecka efter negativt gravtest ena gången. Andra minns jag inte riktigt.
  • Anonym (Adriana)
    Anonym (Hanna) skrev 2019-01-26 18:27:02 följande:

    Jag har även läst att man ska ta progesteronkräm. Någon som vet något om det?


    Nej, det ska man inte.
  • Anonym (Adriana)
    Anonym (Millan) skrev 2019-01-26 10:17:09 följande:

    Jag har fått positivt på 4 stickor (väldigt svagt dock) och negativt idag på digitalt. Vet inte om det är vanligt för har aldrig använt digitalt förut.. någon av er som fått samma eller vet något?


    Hur har det gått för dig? Fick du positivt sen?

    Hoppas det har gått bra :)
  • Anonym (Adriana)
    Anonym (Emelie) skrev 2019-01-31 14:12:12 följande:

    Är det någon här som har bokat VUL inom de senaste veckorna? Jag ringde idag och berättade om min oro över att få ännu ett MA. Jag fick tid om 2 veckor och är då i 6+3


    Vi har tid när jag är i vecka 9+nånting. Blev erbjuden i v 6+2 (nästa vecka) men det är ju inte säkert att man ser nåt och för mig skulle det nog vara stressande om de inte såg nåt.
  • Anonym (Adriana)
    Anonym (Hanna) skrev 2019-02-07 13:55:50 följande:

    Bara jag som har enorm ångest hela tiden? Hyperventilerar och gråter och har stark ångest i bröstet och magen.

    Av helt oförklarlig anledning?

    Ringde bm som sa att det är vanligt men det verkar ju bara vara jag? :(


    Nej, det är inte bara du. Varför tror du det? Det är vanligt, lita på din bm :) jag hade det nån vecka, sen gick det över.
  • Anonym (Adriana)
    eman303 skrev 2019-02-08 10:45:57 följande:

    Hej! Plussade precis! Sååå himla glad nu då jag har ett missfall i bagaget november -18. Hihi! Precis ringt MVC så väntar på att de ska ringa upp och boka en tid. Någon som vet om man får göra vul när man har missfall i bagaget? Är det något de erbjuder?


    Det tror jag! Jag har fått under både denna graviditet och förra och minns missfall var suupertidiga, typ vecka 5-6. Förra gången bad jag inte ens om VUL, sa bara att jag var lite orolig och de bokade in ett direkt.
  • Anonym (Adriana)
    Jinthry skrev 2019-02-15 20:24:15 följande:

    Okej tjejer, nu behöver jag lite hjälp. Lämnade HCG blodprov idag vilket visade att jag har 1120U/I i vecka 5+3. Hur är det här värdet? Lågt/mellan/högt?


    www.healthline.com/health/pregnancy/low-hcg?

    Skulle säga mellan
Svar på tråden BF oktober 2019!