Forum Otrohet - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Är gifta kollegan intresserad?

  Ons 20 feb 2019 11:31 Läst 0 gånger Totalt 557 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (FYI) - Visa alla inlägg
 • Anonym (FYI)
  Återställ
  Ons 20 feb 2019 11:31 #45
  frökenfia skrev 2019-02-19 10:36:23 följande:

  Nej han vet inte om det. Kommer nog inte berätta det för honom heller. Jag känner honom väl, vet att det skulle knäcka honom totalt.


  Ja, det känns ju som onödig information...(obs ironi)
 • Anonym (FYI)
  Återställ
  Tor 21 feb 2019 23:19 #81
  frökenfia skrev 2019-02-21 22:53:30 följande:

  Tack Ohoj för dina svar. Vill verkligen tro dig men dock känner jag mig inte övertygad. Sen kan jag inte undvika att bli besviken över det som Felix skriver att kollegan förmodligen bara är intresserad av att ligga. Känns lågt. Jag varken klär eller beter mig promiskuöst för att uppfattas som någon som är ute efter att ligga.


  Jag slutar aldrig förvåna mig över hur blåögda en del kvinnor är..
  Säger inte att det är så i just detta fallet men oftast är det som Felix säger.
 • Anonym (FYI)
  Återställ
  Tis 26 feb 2019 14:17 #128
  Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-26 13:58:46 följande:

  TS - förlåt långt inlägg men jag har ju varit / är i liknande sits.

  Om han ser på dig på samma sätt eller inte är (nästan) omöjligt att veta om du inte frågar. Såhär är det/ har det varit för mig (och jag vet inte vad han tänker):

  1. Han kommer förbi min arbetsplats många ggr varje dag och snackar. Jag sitter oftast i öppet landskap men har ingen fast plats så jag är på lite olika ställen i lokalerna, men det är bara till mig han går, han brukar hitta mig. Vi jobbar på olika företag, samma koncern, samma lokaler.

  2. Han bokar upp konferensrum för oss att bara sitta och hänga och snacka i, ?låtsasmöte?. Mer i höstas än nu dock. Vi turas om att göra en agenda för mötet med skämtsamma punkter och ofta med flirtig ton (ex 1. Hur gör djur? 2. Vem köper cigg? 3. En jobbpunkt vi behöver fixa 4. Dagens låt etc etc)- dock berör vi väldigt sällan punkterna på agendan när vi sen ses, men den görs ofta ändå, som en kul grej.

  3. Han skriver ofta på Skype (det gör dock jag också, så both ways.) Det kan gå flera dgr utan att vi skriver något och även vara dagar där vi skriver hela dagen. Sedan innan sommaren-18. Mer sällan nu.

  4. Om jag mailar och behöver hjälp/ställer en fråga går han 9 ggr av 10 bort till mig (olika avd) istället för att bara maila svaret. Eller så säger han att vi bokar ett möte och kollar på det (varav problemlösning 10 min av 60 typ, resten häng/snack)

  5. Han har då och då med sig en godis, en clementin eller liknande som han ger mig när han går förbi min plats. Inte hemifrån alltså, men fr kontoret.

  6. Han skickar roliga memes på insta (jag med, both ways). Samlar på sig roliga klipp som vi kollar på när vi tar en kaffe (?jag har sparat massa som jag ville visa?). Det skickas även på kvällar och helger, dock kan det gå dagar emellan. Inga konversationer direkt, utan i stort sett bara klipp och några skrattemojis fram och tillbaka.

  7. Vi skickar fredagslåtar till varann, en tradition sen typ 6 mån tillbaka (började på skämt). Vi har en gemensam playlist på Spotify. Han startade den efter att vi skickat låtar fram och tillbaka några månader. Båda skickar en eller flera låtar till varann, den andre bestämmer vilken/vilka som kvalar in på listan. Låtarna är högt och lågt. (Mer sällan nu)

  8. Vi har gemensam vårdnad om en penna. Ett skämt som spårat - en penna från det externa bolaget vi har som gemensamt arb.område som han snott därifrån för att jag skämtade om det när vi var där. Och nu när han är på semester har jag ansvar för pennan (han kom och gav den till mig innan han drog).

  9. Vi skämtar ofta om : - Kommer du? - Kommer! - Cigg? (As in = cigg efter bra sex.) När vi skriver på skype och ska ses på ett möte. Flirtigt skämt med andra ord.

  10. Han biter sig ofta i läppen när vi hänger, när han lyssnar på mig. Förmodligen omedvetet? (Jag har svårt att fokusera då.)

  11. Han har kroppsligt annars inte visat något direkt annars. Han har inte, vad jag kan se, vidgade pupiller när vi pratar (annars klassiskt tecken på intresse). Borde han inte ha det tänker jag? Faktiskt en av de starkaste orsakerna till att jag tänker att han enkom ser oss som vänner. Pupiller kan man inte styra över.

  12. Han har inte sagt nåt om att han känner nåt för mig. Och han slänger inte komplimanger runt sig heller så det är inte det. Han kallar oss ?dream team? jobbmässigt, ex de ggr jag är så less på vårt arb.område att jag sagt att jag vill sluta att jobba med det, eller lämna över till nån annan.

  13. Han har inte gjort några fysiska närmanden. Inte ens en kram. Ev lagt handen på axeln i korridoren.

  14. Det kan gå några dagar utan kontakt. Dock om jag varit borta fr jobbet några dagar utan att ha sagt ngt (ex vabbar eller jobbar hemma) kommer det ofta ett - Var är du?!?.

  15. Om jag ska iväg på resa vill han gärna att vi hinner hänga / ta en fika dagen innan eller så. (Both ways). När jag skriver att jag har mkt möten kan jag få tillbaka ?Men jag då?!?.

  16. Vi skrattar sjukt mkt ihop och har väldigt mkt internskämt.

  17. Jag får känslan av elektrisk stämning när vi sitter nära. Jag kan ju inte svara för om han känner det också.

  18. Dock är jag rätt säker på att han inte kommer att säga nåt, göra något eller att han skulle gå över den fysiska gränsen. Då hade han gjort NÅT under senaste året, det har han inte.

  19. Han verkar lycklig med sin fru och talar väl om henne.

  20. Han är väldigt familjeorienterad och lägger i stort sett all sin tid på sina barn och familj.

  Så. Vad vill han? Ser han mig som nåt mer än kompis? Eller är det lika stor chans att han ser han mig som hans roliga kollega, jobb-bästis och inget mer? Jag vet inte. Jag har dock tagit till mig av råden jag fått, att INTE fråga - för vad ska jag göra med svaret OM svaret är att han är intresserad? Då är dock mitt utgångsläge nu att jag inte vill vara otrogen (jag har landat i det). Om du känner att du vill något med kollegan och är beredd att ta konsekvenserna - då säger jag fråga honom. Annars låt bli. (Men ja. Det äter upp mig tankemässigt att inte veta också, trots att jag bestämt mig för ne. Men jag inser att släcker jag en ångest så väcker jag bara en annan).


  Det roliga är att du ger mer information om ditt dilemma i denna tråden, än du gjort i din egen tråd, där du oftast ger korta, ej så informativa svar.

  Det man kan konstatera i detta inlägget är att du är långt ifrån "faran över".
  Skulle tro att om kollegan gav dig ett lillfinger är du tillbaka ett år i tiden.
  Sen fattar jag inte det här med vidgade pupiller...Går ni på tjack eller?
  Har aldrig hört talas om vidgade pupiller vid attraktion.
 • Anonym (FYI)
  Återställ
  Sön 8 sep 2019 14:46 #396
  Anonym (Kitty) skrev 2019-09-08 09:37:25 följande:
  Men.. vilka beslut? Är du inte fortfarande kvar på ruta 1? Vad är det för beslut du har fattat?

  För mig låter det som att ditt undermedvetna beslut är att inte göra någonting alls utan att vänta på att han ska göra det. Men att du inte riktigt har tålamod. Och eftersom han verkar bete sig precis likadant så kommer ni ingen vart.

  Jag vet att jag nyligen rådde dig att låta det ta tid. Men nyttja ändå tiden till att göra små saker. Om du vill lägga initiativet på honom så måste du visa det. Flirta lite tydligare. Ta chansen att stanna sent om han gör det. Hur ska han annars få tillfälle? Jag vet att det är svårt, men inget kommer att hända om du inte gör någonting annorlunda. Och är det så att du testar att göra något annorlunda och inte får nån respons på det, kanske det tyder på att han inte är intresserad av nåt mer.
  Allvarligt...Tycker det är ena jävla råd att ge.
  Jag förstår att du inte tycker otrohet är att föredra men det är ju precis dom råden du ger.
  Efter "frökenfias" semester verkade det som hon och hennes man i.a.f delvis hittat tillbaka till varandra, så det verkar inte som det skulle vara helt kört dom emellan. Och då bara för att ts känner pirr i magen skall hon fråga vad han känner.
  Råd borde väl då mera handla om att träffa kollegan mindre och på något sätt fantisera mindre om honom...inte ta det till nästa nivå.
  Typ byt avdelning om du har möjlighet till det, och det verkar ju finnas den möjligheten eftersom det tydligen går bra om de hade fått ihop det.
  Glöm inte att det ligger två familjers väl och ve i potten...
 • Anonym (FYI)
  Återställ
  Mån 9 sep 2019 00:06 #398
  Anonym (Kitty) skrev 2019-09-08 16:17:10 följande:
  Du vet ingenting om vad jag förordar eller inte förordar, och råden var inte till dig.

  TS får själv välja vad hon vill göra med dem. Jag tror inte du hjälper någon med ditt sedvanliga moraliserande.
  Vari låg moraliserandet i det jag skrev??
  Vad mig anbelangar får ts göra vad fan hon vill.
  Men JAG tycker det är ruttet att uppmuntra otrohet..Och det har jag min fulla rätt att uttrycka.
 • Anonym (FYI)
  Återställ
  Tis 10 sep 2019 16:17 #401
  Tool T skrev 2019-09-09 11:32:19 följande:
  Baserat på egen erfarenhet kan det bli riktigt bra. Man har bara ett liv till förfogande och har man blivit riktigt kär i någon annan är det något som fattas i relationen. Man har då valet att svika sig själv eller andra. Att vara otrogen kan ju ge många svar på hur man känner och vill ha det och måste ju inte förstöra allt men kan göra det förstås......
  Behöver inte alls vara något som fattas i relationen...Nyfikenhet och pirr för någon man är i närheten av, och träffar mer än sin partner, vilket man oftast gör i en kollegial relation räcker gott.
  Det är vät ts ett lysande exempel på...
 • Anonym (FYI)
  Återställ
  Tor 17 okt 2019 13:34 #475
  Lione81 skrev 2019-10-17 12:39:32 följande:
  Jag och villmenfårinte hade ju sagt hur du ska göra. Varför låta som en vilsen tonåring. Nästa gång ni sitter ensamma. Berätta det bara en ch var ärlig...Varför krångla till det och vilseleda det. Berätta vad du tycker och känner. Att du vill berätta vad du känner, sedan inväntar du samma besked. Som du berättar hur han är emot dig. Så är det Inge kompisvänskap.

  Du får reda på det, visar det sig att du trott Ngt helt annat så kan ni få en fin vänskap istället. Eller har han lika starka känslor för dig.

  Du är inte 15år längre. Så ta tjuren i horns och ta nästa kliv.

  Annars fortsätter du som du gjort i 1år till och undrar.
  Vad är det för fel med att lämna in skilsmässopappren först...Sen kan hon göra vad hon vill.
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll