• Lunne

    Letrozol - följas åt?

    minnie768 skrev 2019-12-03 13:24:02 följande:
    Åh vilken underbar känsla det måste vara!! Va snällt av dem att du fick ha kvar din tid och att du fick ett VUL av kliniken! Hjärta Det är ju så de ska bemöta oss. Glad jag blir för din skull Lunne!! :) Och va skönt med en uppföljning till innan jul, då kan ni slappna av på ett annat sätt under helgerna sedan <3
    Kanske dumt att fråga, men du har det garanterat i bakhuvudet iaf, men hur långt gick du när du fick MA? :/ Ber om ursäkt om det är en opassande fråga!!

    Tack! Hoppas att vi har lika tur som ni hade att det var en spolning som behövdes :)

    Har du gjort någon spolning Clemmentina?
    Helt ok fråga tycker jag, som du säger är det ju nåt jag tänker på oavsett. Sist upptäcktes MA:t i 8+6, och då hade allt sett bra ut 4 dagar tidigare... Denna gång hamnar 8+6 på julafton, så helt lugnt kommer det knappast kännas trots tidigt VUL, men bättre i alla fall :)
  • Lunne
    minnie768 skrev 2019-12-03 16:06:42 följande:

    Men då hade de tyckt att embyot var aningen litet vid tidigare vul?

    Hoppas verkligen att det är er tur nu, och att allt går bra hela vägen :) Har (*peppar peppar*) aldrig haft ett konstaterat varken MA eller MF så kan inte riktigt sätta mig in i oron mer än att jag kan föreställa mig hur det kan tänkas vara.

    Jag hoppas i alla fall att du kan finna något lugn i att allt kommer gå bra :)


    Ja, precis, så det känns mer hoppfullt nu :) Det mest lugnande är nog dock just att veta att vi får kolla av en gång till innan KUB, då det var ren slump att det blev så sist och jag annars hade gått och trott att allt var bra i en månad till över jul... Jag är nog mest rädd för att inte veta om nåt går fel, så har tur med en läkare som insåg det innan jag ens så nåt och föreslog uppföljning :)
  • Lunne
    emphz skrev 2019-05-13 18:10:35 följande:
    Jag hade 2 ägg denna gång då jag blev gravid. Den klinik jag går på får man inte ligga om det är fler än 2 ägg. Oerhörd stor risk för både mamma och barn om det skulle bli 3-4 bebisar. Hade aldrig chansat.
    Hur har det gått för dig emphz, blev det en eller två? :) 
  • Lunne
    minnie768 skrev 2019-12-04 12:31:54 följande:

    Det förstår jag att det gör! :) Håll hårt i den läkare! ;)Sätta kateter? Hua... Jaja, jag ska försöka att inte oroa mig, men klart att jag kommer vara lite nervös innan. Men det kommer säkert gå bra :)

    Hur var det för er efter spolningen? Alltså resten av samma dag? Hade ni ont eller var det typ som molvärk som bm sa när jag bokade tiden? Jag har hela den dagen planerad :s


    Jag kände ingenting alls efteråt, och då är jag den som brukar vara mesig och stressad efter ett blodprov i fingret :') Så jobbade utan problem resten av dagen. Jag blödde litegrann, men det räckte med det tunnaste trosskyddet för det. Tänk förresten på att katetern inte har en nål på sig, så inte alls en sån där läskig grej man kan få i armen utan bara en trubbig plastslang :)
  • Lunne
    emphz skrev 2019-12-04 13:52:11 följande:

    Hej! Det blev en, en lite lillasyster väntar vi. Är idag gravid i v35. Har bf 10 januari så lite drygt en månad kvar nu bara, haft en väldigt tuff graviditet men är så glad att vi blev gravida tillslut och fick behålla det lilla livet.

    Tack som frågar!


    Grattis! Vad roligt att det är så nära nu :)
  • Lunne
    Felicia3 skrev 2019-12-06 13:16:31 följande:

    Det blev cycotec! Hoppas vi kan få Letrozol via landstinget vi ska försöka iaf.ska skicka in journalkopior från livio till landstinget som bevis på att det inte var naturlig graviditet och att vi har problem.mest jobbigt att inte ha en plan nu och vänta på att gravtestet ska bli negativt osv.

    Usch hoppas det går bra för er<3

    Så typiskt att det blir sådär


    Du kanske kan boka uppföljning för Cytotec (Då de kollar att allt är ute) via Landstinget och prata om Letrozol direkt med den läkaren?

    Tack <3
  • Lunne
    boandersson skrev 2019-12-13 22:29:19 följande:

    Någon som fått mycket flytningar och mensvärk bara några dagar efter ägglossning?


    Jag, den månaden det tog sig :)
  • Lunne
    boandersson skrev 2019-12-19 14:45:51 följande:

    Spöklinje va?


    Jag ser definitivt en linje! Så vågar nog mig på ett grattis :) De ggr jag fått spökstreck har de varit omöjliga att se på bild. Hur tidigt är det?
  • Lunne
    Nilee84 skrev 2019-12-22 06:46:43 följande:

    Helt sjukt, tog ett tidigt test i måndags, BIM-2 och det var negativt så har ju funderat på varför jag varken får mens eller är gravid. Tog ett test nu och positivt??? Ägget har alltså lyckats fästa även fast jag nyligen fått reda på att förutom PCO har jag efter första grav ärrbildning/endo i livmodern. Hoppas nu att det håller hela vägen!! Lycka till all ni andra!! Och ta inte tidiga tester, hehe!


    Stort grattis! Kul med fler här i tråden som ska ha barn till sommaren :) Eller blir BF i september för din del?
  • Lunne
    AnnaLinnea87 skrev 2019-12-25 20:14:47 följande:

    På julafton tog jag ett tidigt test och fick vårt plus. Finaste julklappen ??????????. Efter 2,5år av försök och två missfall i bagaget så tog det sig på 4:e försöket med letrozol (3:e med dubbeldos). Nu hoppas vi bara att vi får behålla det. Vi hade redan inbokat vul den 27/1 så då ska vi se om allt ser bra ut. Vet att det var en del andra som hade bim runt den 24:e. Hoppas ni också fick era plus ????


    Grattis! Vad roligt att ni fick veta precis till jul också :) Har du räknat ut när BF blir?
Svar på tråden Letrozol - följas åt?