• amandakollb

    Letrozol - följas åt?

    Mikkans skrev 2020-08-04 16:46:25 följande:

    SÅÅ mycket grattis! All lycka till och tack :)


    Tack <3 nu hejar jag på er!! Hur mår du? Hur går det med lchf?:) kommer du testa något innan bim?
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-08-06 11:00:26 följande:

    Så snäll du är! Det går bra, dag två nu och det är så sjukt smärtfritt. Saknar inte kolhydrater alls ännu! Jag tror jag ska hålla mig denna månaden, tror jag har koll på längden av min lutealfas nu, alltså 16 långa dagar! Jag har inga symptom alls ännu lite mol men inget märkvärdigt :/


    Vilket datum hade du bim? Jag hade ju inga mer symtom än molvärk några dagar innan bim (och några dagar efter bim) så behöver inte vara mer än det!!:)
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-08-08 09:11:45 följande:
    Jag letar molvärk för att förra gången jag plusade hade jag sjukt molande, men de blev ju mf också. Har också läst att sånt kan skilja sig graviditet till graviditet. Jag har inte tjuvtittat ännu, vill dock gärna men vet inte om jag vågar. Haha! Lättare att få mensen.
    ah har också läst att det kan skilja så mycket mellan olika graviditeter! 

    förstår det.. du får säga till om du testar iaf! :) 
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-08-10 10:30:40 följande:
    Jag ska testa idag för att veta bara. Tempen har droppat helt och mensvärken är här. Test om 1h:)
    åh skriv när du testat! håller alla tummarna!! 
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-08-10 11:25:41 följande:

    Tyvärr jättenegativt. Nu får jag peppa för mens och nya omgång!:)


    Åh, men de kan inte va för tidigt då? Eller va de ett testa tidigt?
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-08-10 18:04:08 följande:

    Ja, de mätte från 10. Så det finns ingen chans tyvärr:(


    Aha okej :( hur mår du? <3 hoppas mensen kommer snart så du kan börja om med letrozol snart!
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-08-10 21:23:25 följande:
    Förvånansvärt ledsen. Började jobba idag också, sååå trött på mitt jobb. Så allt känns skit. Haha. Ja, de hoppas jag med, bim på torsdag och slutar med progesteronet idag så hoppas den kommer snart!:)
    jaa jag förstår dig, jag blev också så ledsen när mensen kom varje gång :( ah smart att sluta med progesteronet så inte mensen skjuts upp, man vill ju ba att den ska komma så fort som möjligt så man kunde börja med letrozol direkt! 

    har du fått ny letrozol utskrivet förresten? jag kom på att min lutinus tar slut nästa vecka i v.10, så måste också ringa och be om 2 veckor extra lutinus.. 
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-08-12 07:23:41 följande:
    Jag hade letrozol! Haha. Tydligen va det bara de internetapoteket som hade slut och därför såg det slut ut hos mig. Så jag har ett nytt paket hemma nu och mensen verkar starta idag! Jag har ätit massa vitaminer en månad och kommer fortsätta för att få upp äggkvaliten jag tycker att det känns spännande åtminsone:)
    aha gud vad bra :D då kör du igång med letrozol på fredag? 

    alltså jag orkar typ inte ringa och be om lutinus, känner mig så jobbig.. tror du det gör något att inte ta något mer lutinus efter v.10? läkaren sa ju i början att jag inte behövde egentligen men var ju jag som ville ha, och hon ba ja men de är inte någon bevisad effekt egentligen men om jag ville så kunde jag få. vad tror du?
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-08-12 20:25:31 följande:
    Haha, jag skulle ändå ringa och be om det. Om du bestämmer dig för att skippa, har du ändå så du kan trappa ner ordentligt och långsamt? För det känns viktigt :)
    jag har 15 tabletter kvar och det är 16 dagar kvar tills jag går in i vecka 12, så skulle ju kunna trappa ned och ta en per dag.. men vet inte om det är 12 fulla veckor man ska ta?! då saknas de ju nästa en hel vecka.. 

    kliniken ska ringa upp imorgon så hoppas jag får mer! 
  • amandakollb
    Goose01 skrev 2020-08-12 22:33:24 följande:
    Nu frågar du inte mig. Men jag tänker att du har tillsatt ett hormon och därav eventuellt bromsat din egna produktion så ett hastigt avbrott är inte att rekommendera även om läkaren från början inte tyckte att du behövde det.
    nä ni har nog rätt! kliniken ska ringa upp imorgonbitti så ska höra om mer då =) annars får jag trappa ned till 1 tablett om dagen ist för 2 kanske.. 
Svar på tråden Letrozol - följas åt?