• amandakollb

    Letrozol - följas åt?

    Mikkans skrev 2020-08-27 22:21:19 följande:
    Haha, alltså din mottagning verkar så jävla bra! Min känns så motstridiga till precis allt. Jag tog ovitrellen idag, min sambo sa att de var okej att ses i morgon. Så jag gjorde det vid 21 tiden! Hoppas hoppas de blir bra nu. Men är så osäker på slemhinnans storlek.
    jaa jag är supernöjd, har verkligen kunnat påverka mkt själv och att de lyssnar.. det enda jag inte fick va dubbla sprutor ovitrelle då jag fick temphöjning så sent så tänkte att det skulle hjälpa med 2 nästa gång hahah men det fick jag inte 

    okej toppen ju, då borde det räcka om ni har sex ikväll och imorgon, eller när tänker ni? :) 
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-08-28 10:24:18 följande:
    Haha, då drog de ändå en gräns någonstans ;) Men ja, jätteavis. Önskar det fanns en liknande i sthlm.

    Ja, vi låg två dagar efter ovitrelle när jag plusade så nu kör vi på det, dessutom vill jag hinna bli så frisk som möjligt innan vi ligger. Kommer bli intressant att ligga när jag är så täppt i näsan. Men jag kommer behöva köra nezeril innan, haha.
    detta är en klinik i sthlm!! :) vi bor på gärdet så kliniken är livio gärdet :) rekommenderar den verkligen! 

    okej men dåså, då räcker det nog om ni kör imorgon :D vad gör man inte för att de ska bli bebis haha.. 
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-08-28 11:32:21 följande:
    Jahaaaa, fick för mig att ni bodde söder ut. Men åh! Är så sugen på att byta dit nu! Hur var det med tillgängligheten? Att få tider och komma fram per telefon?
    vet inte hur det funkar nu med de som inte varit där tidigare, kanske tar längre tid isåfall att få tid, vi sökte ju innan corona och då tror jag vi fick vänta några få veckor på första träffen. men annars är de jättebra att svara i telefon, brukade alltid ringa dit på morgonen och så fick man en tid då de ringde upp typ en timme senare. och hade typ alltid tid för vul de dagar man behövde osv! så jag har bara positivt att säga om dem=) 

    varför vill du byta? 
  • amandakollb
    Goose01 skrev 2020-08-28 22:51:18 följande:

    Mikkans har du fått otrivelle av ivfnordic? Jag va där o tjatade men fick inte det utskrivet då det inte fanns någon evidens kring otrivelle :/

    Amanda kul att du snart är förbi v13!! :)


    Jaaa gick in i v 12 igår, känns helt sjukt att nästa lördag går vi in i andra trimestern! Hur går det för dig, hur ligger du till i cykeln?:)
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-08-28 18:25:24 följande:

    Så bra! Vill byta för att ivfnordic känns så stelbenta eller hur jag ska säga. Med lutinus, besöken går så snabbt att man inte hinner ställa frågor, och när man frågar så är engagemanget typ "vet inte, kan vara så" när det finns svar. Tex dålig slemhinna=sannolik östrogenbrist vid pcos. De vill lixom inte veta på riktigt vad som är på tok. Däremot är ivfnordic så bra rent geografiskt för mig... klurigt de här! Hur är det med parkeringar på livio? Har de egna patientparkeringar?


    Okej ja då kanske du ska prova byta! Ring till livio och kolla hur lång väntetid de har för nya :) hm vet faktiskt inte, jag promenerade alltid dit men va ju en rätt stor parkering utanför så hör om de med när du ändå ringer dit :)

    Hur gick det för er, fick ni till något sex även fast du var sjukis? Har du fått någon tempökning? :)
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-08-30 11:30:11 följande:
    Okej, vad bra! Får ringa dit och fråga.

    Inte direkt, vi låg en gång i fredags, tog ovitrelle i torsdags och hade extrema ägglossningssmärtor i lgår(lördag). Vi får inte till de med sexet. Min kille fixar inte att komma flera dagar i rad, speciellt när det är ett rätt osexigt ligg, produktionssex. Jag vet inte vad vi ska göra. Pratade om det igår men jag känner att han är motstridig och jag blev jätteledsen. Jag vill ju inte pressa han, för det är inte lätt att komma under press. Samtidigt är det bara dessa dagar som gäller. Kunde man välja fritt under cykeln kunde vi legat när andan naturligt föll på lixom. Så svårt. Jag googlar nu potensmedel, vilket känns så sjukt.
    okej men då hoppas vi att den gången räcker :) rent generellt så kan det ju absolut de så vi håller tummarna!! 

    nej fy vad jobbigt det är alltså.. jag tycker min sambo var rätt oförstående de första två gångerna och ba nä jag vill inte ha sex på schema, men då tog jag ett snack med han och sa att nu när jag har proppat i mig massa hormoner, tagit sprutor, varit på vul flera gånger och det enda du behöver göra är att komma typ 2-3 dagar i rad, så då tror jag det gick upp för han, och sista omgången så var det tom han som tog initiativ så det var skönt. prova att snacka med han när ni inte är mitt i det kanske? vet hur påfrestande det kan va iaf! 
  • amandakollb
    Goose01 skrev 2020-08-30 23:33:54 följande:
    Förlåt jag menade såklart v12!!

    Jag har ingen aning om vart i min cykel jag är haha då CB visade positivt för över en vecka sedan då jag bara va på cd 8.. men jag har sjukt mkt fertilitetssekret nu och inget då när jag fick positivt på ägglossningstest. Nu är jag på cd 15..så jag litar inte på CB..men nu har jag sjukt mkt ångest. Hade en kompis som sa åt mig o stoppa in en tampong direkt efter samlaget..både hon och hennes kompisar hade blivit gravida så..så jag tänkte att jag skulle testa men ångrade mig efter typ 2min o drog ut den..men verkar som att den hade sugit upp allt..så nu har man ju ångest! Haha. Jag som verkligen tvekade in i det sista med att stoppa in den.

    Sen va jag och spolade äggledarna och åkte på en infektion i livmodern efter det så jag knaprar antibiotika nu. Så sjukt drygt. Man ska va med om allt här i livet! *gråtande-gubbe*.
    okej haha inte lätt att veta jämt! jag har aldig litat på ägglossningstester, då de inte funkar på mig så jag skulle hellre gå på fertilt sekret än äl-testerna :) haha oj den metoden har jag aldrig hört talas om, varför ska den funka? tänker snarare att de blir som du säger, att den typ suger bort spermierna.. 

    ajdå det lät inte kul :/ hur fick du veta att du hade en infektion? fick du ont? 
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-08-31 09:33:25 följande:
    Vi har pratat och han förstår. Ta egna initiativ för att jag ska slippa tjata. Men det är något med stressen, han fixar de inte och blir besviken på sig själv. Sen när han säger att han inte vill söka hjälp för de så blir jag sjukt ledsen på det. Men har förståelsen för att han inte kan komma på beställning, såklart. Kanske varannan dag får funka nästa cykel..så svårt. Tips på potensmedel? Hahah
    okej vad skönt! jaa nä är ju inte lätt att komma på beställning liksom :/ hm nä tyvärr.. vet typ bara om viagra, tror du inte det skulle funka? :) 
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-09-12 16:37:35 följande:

    Hur går det för dig?:)

    Jag ligger på ovitrelle +16 idag. Äl +14. Känner inget och vågar inte testa, haha!


    Det går bra! Var på kub i veckan och allt såg fint ut, fick nytt bf 18e mars.

    Hur går det för dig?<3 bim idag va? Har du testat?
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-09-13 15:41:05 följande:
    Åh, det är så snart ändå! Har du fått någon mage? :D

    Tempen droppade och nu kom mensen. Så CD 1 idag, nu 17 dagar till nästa ägglossning...
    ja men det tycker jag :D har platt mage i vanliga fall så jag tycker det syns rätt mkt men tror inte mina kompisar skulle tänka på det liksom! 

    åh nej :( vad tråkigt! hur mår du? <3 jaa alltså denna eviga väntan :( 
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-09-14 18:01:54 följande:
    Åh, mys! Längtar så efter en egen mage!

    Jag hade räknat med det. Känns tråkigt såklart, men en måste blicka framåt. Annars överlever man inte..

    Är nu inne på letroförsök 5. Heja heja!
    snart kommer du också få uppleva de <3 jaa hejaheja jag tror på nästa cykel!! ska ni göra något annorlunda denna cykel eller bara köra på som vanligt? :)
  • amandakollb
    light skrev 2020-09-21 09:33:54 följande:

    3:e gången gillt?? Plussade precis <3 Vågar inte bli glad än men hoppas såklart att det är vår tur nu. Vet inte om det syns på bilden, är bara på äl+9.


    jag ser också svagt, stort grattis :DDD
Svar på tråden Letrozol - följas åt?