• amandakollb

    Letrozol - följas åt?

    light skrev 2020-06-30 16:30:21 följande:

    Nee tjejer jag hänger kvar i tråden ett tag till.. fick missfall igen. På 5+1.. sitter på ett tåg och har blött igenom trosorna. Har bara trosskydd med mig. Är framme om 20 min som tur är men alltså fan för det här. Jävla skithelvete! :( :( :(


    nej vad tråkigt att höra :((( är du säker på att du får missfall? verkar ändå vanligt att blöda av vad jag läst, och vissa som blött mycket som ändå varit gravida! kramar! 
  • amandakollb
    Asplövet18 skrev 2020-06-30 18:31:39 följande:

    Jaha åh det är ett tag. Håller tummarna :)

    3 gånger! Blir fjärde nu.

    Ja jätteskönt! Om du fått bra mängd ägg andra gångerna hade jag vågat, men jag är kanske lite för orädd haha :)


    Jag är på min tredje så då är vi lika även där :)

    Ja jag har ju fått ok på att ta ovitrelle exakt cd 13 i alla tre cyklerna så tror att jag skulle våga ändå.. men hoppas ju såklart att de tar sig på denna omgång!
  • amandakollb
    Asplövet18 skrev 2020-06-30 19:10:41 följande:

    Åh men så lustigt haha! Hur gamla var ni?

    Ja men dåså!!


    Vi är 30 båda två, ni?:) haha visst!!
  • amandakollb
    light skrev 2020-06-30 23:53:13 följande:

    Undrar hur lång tid det ska ta innan testerna blir svagare? Har blött i ett dygn nu och tog precis ett test. Det är det starkaste jag fått hittills, teststrecket är starkare än kontrollstrecket. Borde börja bli svagare iallafall, har ju fått ut massor.


    tror att man kan ha positivt test flera veckor, men att det blir svagare och svagare, har för mig att jag läst det här på familjeliv om flera som haft! eller så är det inte kört ännu för dig!! :) har du blött något mer? har du ont? 
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-06-30 17:34:53 följande:
    I övrigt tänkte jag hoppa in här igen. Har varit borta en månad cirka efter mitt missfall. Men är ni tillbaka och väntar på BIM om typ 9 dagar! Är jätterefo för att börja testa:D
    har du bestämt vilken dag du ska börja testa? :D
  • amandakollb
    light skrev 2020-07-01 10:12:24 följande:
    Ja precis, blev lite fundersam när det blev starkare istället för svagare bara men ska testa idag igen och se. Jag blödde mycket igår, stora klumpar. Men när klumparna hade kommit ut så blödde det mindre och det blöder inte så mycket nu. Har inte haft ont heller, bara pyttelite mensvärk av mildaste graden igårkväll. Vi får se. Tack för att jag får skriva av mig med er!
    ja säg till när du har testat, det behöver inte vara kört!! :) ja men såklart! <3 vi håller tummarna på att det inte är missfall! 
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-07-01 12:25:44 följande:

    Jag tror på fredag/lördag.. men har en känsla av att de inte blev något denna gång. Vad är oddsen att plusa två gånger på rad? :p


    Så kul! Blev typ också sugen nu på testa tidigt, men jag ska inte haha.

    Fast säg inte de, jag tycker jag läser hela tiden om att man fått missfall för nån månad sen och sen blir gravid igen direkt på! Så det kan nog mkt väl inträffa :D jag känner också att de inte blev något denna gång heller, känns som att om man äter letrozol och tar ovitrelle så antingen funkar det och man blir gravid direkt eller så funkar det inte :( så knäppa tankar har jag
  • amandakollb
    Amidina skrev 2020-07-01 15:28:39 följande:

    Hejhej, slänger mig in här med. 4e omgången letrozol på ungefär 2 år, fick gjort spolning i förra veckan som visade på fritt flöde i äggledarna. Har endo och myom, och inga barn sen tidigare.

    Är på äl+3 idag och har en jäkla molvärk sen igår, någon annan som haft samma symptom? Känns som asjobbig mensvärk, och börjar bli lite småknäpp här.


    Hejhej :) jag är på äl+4 så vi är väldigt lika i cykeln! När har du bim? Nä känner ingenting förutom lite ömma bröst. Har du tagit ovitrelle också? Den får jag rätt mkt typ mensvärk av just innan/efter äl.

    Hur kommer det sig att du bara ätit 4 kurer på 2 år?:)
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-07-01 18:47:55 följande:

    Det är sant, det här man ju faktiskt läst om, att personer blir gravida direkt efter missfall. Jag hoppas, denna gång är jag fullkomligt symptomfri mot förra gången när livmodern ömmade varje dag. Men som en annan tråd jag läste i "när det inte känns är det ofta bäst". Jag försöker hålla mig fast vid det.. tog ett test idag för att se om ovitrellen är ute och det är den iaf. Så det är skönt:)

    Jag tycker inte alls du ska ge upp hoppet, hur många cykler har du kört?????


    Ja visst?! Jag tror du absolut kan bli gravid direkt efter! Okej skönt att den är ute :))

    Detta är tredje omgången med letrozol, och testade tre gånger innan på egen hand så blir sjätte gången totalt. Hur många omgångar har ni kört? :)
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-07-01 21:38:08 följande:

    Räknar du ägglossning samma dag du tar ovitrelle. Eller när börjar du räkna ÄL+?:)


    Nej jag räknar äl efter när natural cycles bekräftade min äl, tog ovitrelle i onsdags och nc säger att äl var i lördags. Dock tror jag snarare att den va i fredags men. Så jag räknar från lördag tror jag och sen 13 dagar framåt för bim. Så bim blir ovitrelle+16 och äl+13 typ, dvs fredag 13e :) hur räknar du?

    Såg att de va fjärde gången letrozol, hur länge hade ni försökt innan?
Svar på tråden Letrozol - följas åt?