• Anonym (Ts)
  Thu 14 Mar 2019 19:58
  7757 visningar
  127 svar
  -4
  127
  7757

  Regler i förhållande

  Jag och min pojkvän har enligt andra en speciell relation, men som vi tycker funkar väldigt bra för oss, vi har ganska strikta regler för varandra. Vi bor isär och i olika städer.

  Några regler jag har är att jag inte får åka nånstans utan att berätta för honom vart, när och skicka bilder på Snapchat när jag kör, är framme och ska hem och kommit hem. Jag måste även skicka bild på vad jag har på mig så han kan se att jag respekterar hans önskemål att inte ha på mig tajta eller avslöjande tröjor när jag ska vara ute bland folk.

  Jag får inte ha manliga vänner, speciellt eftersom alla killar jag någonsin träffat eller varit vän med vill ligga med mig.

  Jag får inte festa, vilket är något jag inte heller känner att jag vill eller behöver.

  Hans regler är att

  Han måste berätta när han ska iväg nånstans, bilder osv är dock inget krav från min sida.

  Han får inte ha kvinnliga vänner.

  Han får inte kolla på porr, då jag anser det som otrohet vilket han inte vill ändå.

  Han får inte festa, men det vill han inte heller.

  Som sagt så funkar detta system väldigt bra för oss och vi är lyckliga, men jag vet att många tycker det är tabu att ha regler. Jag tänker att vi kan inte vara dem enda som har lagt tydliga regler i relationen? Dela gärna med er av era regler.

  Och det är onödigt att lägga kommentarer som att vi inte äger varandra osv, för jo, så länge vi är i ett förhållande med varandra så tillhör vi varandra och har rätt att ställa krav på varandra. Skulle någon av oss inte trivas med det hade det varit en annan sak.

 • Svar på tråden Regler i förhållande
 • Anonym (Ts) Trådstartaren
  Fri 15 Mar 2019 14:05
  #41
  Anonym (Våra regler) skrev 2019-03-14 23:11:55 följande:

  Det är inte det minsta jobbigt tycker jag. Hon är fantastisk på alla andra sätt och vis, dessutom har det blivit bättre med tiden. Bara jag är med så är det faktiskt hon som sköter snacket oftast. Så hon kan vara rätt social trots social fobi.


  Vad bra!
 • Anonym (Ts) Trådstartaren
  Fri 15 Mar 2019 14:08
  #42
  Pope Joan II skrev 2019-03-15 07:50:32 följande:

  Det är ju ett väldigt självbedrägeri ni ägnar er åt. Att du tar bilder av hur du ser ut, färdväg, mål och ankomsttid betyder ingenting. Strax utanför bild kan det stå en eller tre nakna karlar som du stämt träff med och som nu slickar sig om munnen och runkar upp kukarna i väntan på vad som komma skall. 

  Med mindre än att du följs av ett kamerateam dygnet runt och att din särbo/kille tittar på live feeden dynget runt, alternativt att den sparas och han kan se den senare, så ger era "regler" er inte mer kontroll än om ni skulle sagt att ni är investerade i er relation, själv vill vara trogna samt lovar att säga till om den saken skulle ändras.


  Ja jo, förutom att jag bor hemma hos mina föräldrar o han bor hemma hos sina, och vi har Snapchatkartan öppen för varandra 24/7 för vi döljer inget för varandra. :)
 • Anonym (Ts) Trådstartaren
  Fri 15 Mar 2019 14:10
  #43
  GGN skrev 2019-03-15 07:42:51 följande:

  Hur gör ni med homo- eller bisexuella vänner?


  Det är absolut inga problem, min bästa tjejkompis är bisexuell, har tillochmed haft sex med henne innan han och jag träffades, och det är inga problem där då han inte ser henne som någon sorts konkurrens, vilket han inte behöver heller för är ej attraherad av henne, eller någon annan än min pojkvän. :)
 • Anonym (Ts) Trådstartaren
  Fri 15 Mar 2019 14:13
  #44
  Anonym (Rosie) skrev 2019-03-15 10:22:46 följande:

  Håller med om att era regler går lätt att smita runt. Precis efter att du tagit en bild kan du ju bara slänga av dig tröjan du har på dig, eller som någon skrev, träffa någon annan.

  Jag har själv haft ett långdistansförhållande. Vi litade på varandra, så vi behövde inte ha en massa kontrollerande regler.

  Och håller du verkligen på med snapchat när du kör? Det är ju trafikfarligt! Hoppas att du i så fall slutar med det genast. Tror inte att din kille vill att du ska dö (eller döda någon annan) i en olycka bara för att han ville veta om du verkligen körde när du ska att du skulle köra...


  Nej inte samtidigt som jag kör! Skickar en bild i bilen precis när jag ska köra o skriver tex kör till jobbet nu, o när jag är framme tar jag en bild o säger framme osv osv
 • Anonym (....)
  Fri 15 Mar 2019 14:18
  #45

  Vad händer om du glömmer skicka en bild på att du ska till ica/jobbet eller tagit på dig en enligt honom för tight tröja? Varför litar ni inte på varandra så pass att ni inte behöver kontrollera varje steg ni tar med bildbevis?

 • Fri 15 Mar 2019 14:22
  #46
  +1

  Vad skulle han säga om en av dina väninnor kom ut som bisexuell/lesbisk? Av vad jag kan utlösa så är ju en en förklaring till regeln om inga manliga vänner att de potentiellt skulle vilja ha sex med dig. (Underförstått då att ingen av er litar på dig och din förmåga att tacka nej till inviter).


  Vid god typografi ska horungar inte förekomma.
 • Anonym (Ann)
  Fri 15 Mar 2019 14:26
  #47
  +1
  Anonym (Ts) skrev 2019-03-15 14:04:26 följande:
  Men tanke på att varken han eller jag är våldsamma, och ja jag vet då vi varit tillsammans i 3 år o aldrig hamnat i en situation där jag varit rädd osv, så kan du nog sluta oroa dig. Vi har det väldigt bra. :)
  Så du har brutit mot era regler? Eller är det kanske så att han inte är våldsam för att du alltid följer reglerna?
 • Anonym (Fisk)
  Fri 15 Mar 2019 14:30
  #48
  +1
  Anonym (Ts) skrev 2019-03-15 14:13:32 följande:

  Nej inte samtidigt som jag kör! Skickar en bild i bilen precis när jag ska köra o skriver tex kör till jobbet nu, o när jag är framme tar jag en bild o säger framme osv osv


  Jag fattar inte vad du vill med tråden? För väldigt många inklusive mig låter det helt bedrövligt att behöva leva så. Att inte kunna vara fri, något som vi i Sverige ska vara extremt lyckliga över att kunna vara. En extrem majoritet människor runt om i världen har inte den lyckan som vi har. Och att sedan medvetet sätta sig innanför ramar som stryper åt friheten går över mitt förstånd.

  Vad får ni ut av dessa bevis med bilder och göra av sig? Verkligen på riktigt? Det bevisar ju snarare att ni inte har tillit, som tidigare talare nämnt behövs inte detta om man litar på varandra. Oavsett är det en falsk trygghet nu håller på med som skadar mer än gör någon nytta.

  Men det förstår, bättre att ni två är ihop med varandra än att förpesta livet för någon som inte vill låsas in i bur.
 • Anonym (Helt galet)
  Fri 15 Mar 2019 14:35
  #49
  +1

  Snälla TS du måste väl se hur fullständigt galet det här är. En sak att ni inte få ha vänner av motsatta könet.. vilket jag aldrig skulle kräva av min partner. Men att du måste hela tiden dokumentera var du är för din partner. Han kan ju inte lita det minsta på dig. Att han även kontrollerar vad du har på dig är helt oacceptabelt.

  Vill du verkligen leva så här ?

 • Fri 15 Mar 2019 14:43
  #50
  +2
  Anonym (Ts) skrev 2019-03-14 21:20:05 följande:
  Vi har Snapchat kartan på för varandra så nej, de går inte att ?smita? iväg om man nu skulle vilja det.

  Jag glömmer inte ta bild för det är en del av min rutin, sminkar mig, klär på mig, tar bild o sen åker. Men nej han skulle inte misstänka mig för något men däremot bli arg för jag inte gjorde det för han vill veta hur jag går klädd.

  Kan vara bra att tillägga att han har haft en muslimsk uppväxt, så en del saker påverkar nog det även om han inte är en praktiserande muslim.

  Och nu använder jag ju ordet regler men det är inte så att vi har dem nerskrivna på det sätter jag skrivit det, även om det är några viktiga punkter för att båda ska vara glada, utan det är så vi båda vill ha det och vårt förhållande är uppbyggt på det sättet vilket funkar super! :)
  Tänk att jag förstod att karln var muslim! Drömmer Ha det så trevligt med misshandeln som kommer senare för det här kontrollbehovet är bara början.
Svar på tråden Regler i förhållande