Inlägg från: Anonym (Förvirrad och ledsen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förvirrad och ledsen)

    Otrogen flickvän

    Var anser ni gränsen för otrohet går? Min tjej har chattat med en kille som hon träffat på en fest. Hon skrev att hon inte kunde sluta tänka på honom etc. Jag fick se det av misstag och det här är ett tag sen och de har slutat chatta för ganska längesedan. Hon blev ju såklart ställd när jag konfronterade henne. De har inte träffats efter festen och hon gjorde klart för honom från början att hon var upptagen och att det hela var fel och hon kände sig förvirrad. Jag har valt att ge henne en andra chans. Tycker bara att hon verkar lite för oberörd av allt men hon säger att hon verkligen inte är det och försöker bara att få allt vara som vanligt. Jag trodde aldrig något sådanthär om henne och är väldigt förvirrad och ledsen! Hur hade ni reagerat i den här situationen? Hade ni kunnat lita på henne igen? Är det bra att hon känns som en aning obrydd? Vi har ju såklart diskuterat det här massor men vill ju kunna gå vidare..

  • Svar på tråden Otrogen flickvän
  • Anonym (Förvirrad och ledsen)

    Jo det är exakt så jag har tänkt. Måste ju släppa det om det ska fungera men är bra att höra från lite olika håll hur andras tankar går..

  • Anonym (Förvirrad och ledsen)
    Anonym (K) skrev 2019-03-24 18:45:43 följande:

    Jag skulle tippa på att det endast var en tillfällig fling, en tillfällig crush eller sinnesförvirring. Hon blev förvirrad ett tag men sedan sansade sig och valde DIG! Jag tror absolut inte att det behöver betyda att hon inte är att lita på eller kommer att träffa någon annan eller vara med någon annan.

    Sånt kan hända men man kan komma förbi det genom att stå stadigt och rida ut det, hon stannade ändå med dig, träffade honom inte och avbröt kontakten. Jag tror att du kan vara lugn. Lycka till!


    Tack. Det hände ju när vi hade en svacka i förhållandet. Hon har ju som sagt valt mig och verkar planera livet efter "oss"
  • Anonym (Förvirrad och ledsen)
    Anonym (Me) skrev 2019-03-24 20:44:56 följande:

    Jag kan förstå hennes situation då jag varit liknande situation. Jag och min dåvarande jade varit tillsammans i tre år. Träffade en kille på en fest som visade intresse. Det hela slutade med att vi sov ihop inte samma säng men samma rum. Han frågade om han fick sova i min säng men jag så nej (han visste att jag hade kille). Kan ärligt säga att det va svårt att säga nej dels har jag inga problem med att sova i samma säng som nån annan men visste att min dåvarande skulle bli sårad. Dels skulle det garanterat leda till sex och jag ville ha sex med honom men det hade inte varit sjyst gjort mot min dåvarande och jag visste att jag skulle ångra det. Hade svårt att släppa denna kille och vi skrev lite efteråt. Det blev en väldigt förvirrande tid för mig då jag inte visste vad jag längre kände för min kille. Hursomhelst så insåg jag att jag inte hade könslor kvar och inte haft på ett tag och gjorde slut med honom.

    Även om din tjej varit klumpig har hon ändå varit ärlig om dig mot den andra killen och tyckt det känns fel. Många kanske tycker att hon borde slutat skriva till honom om det nu känns fel men så enkelt är det inte. Helt plötsligt har man massa känslor som man inte förstår eller kan kontrollera. Man vill ta reda på vad känslorna betyder och innebär så därför fortsätter man skriva men killen och hoppas på svar.

    Ibland kan man träffa nån man har en direkt attraktion till men jag tror ofta att såna här situationer påverkar en så mycket är för att man saknar något i sitt förhållande (ofta spänning). Man kan älska sin kille hur mycket som helst men vardagar kan vara rätt gråa och det är ingens fel. Men när nån då kommer in och ger lite spänning blir man förvirrad.

    Du skriver att du uppfattat henne som oberörd, hur har du förväntat dig att hon ska bete sig? Gråta och be tusen gånger om ursäkt? Har man själv gjort något dumt vill man gå vidare så fort som möjligt och att allt ska vara som vanligt igen. Men det är bra att ni verkar ha pratat en del. Kan hjälpa att prata om det igen och berätta hur du känner dig. Men det bör bli sista gången du tar upp det då man inte kan älta det förflutna hur länge som helst. Antingen släpp det och gå vidare eller gå skilda vägar. Alla kan göra misstag ingen är felfri och ingen är perfekt.


    Tack för dina tankar och erfarenheter! Det med att hon verkat oberörd menar jag mer att jag kanske hade önskat att hon ville bevisa det lite mer att hon verkligen vill vara med mig. Har försökt satt mig in i hennes situation lite och tror jag hade visat lite mer kärlek/ömhet men alla fungerar och tänker olika. Jag kanske hade agerat precis lika i hennes sits.
  • Anonym (Förvirrad och ledsen)

    Jag har sagt att jag skulle behöva lite ansträngning från henne och visst har hon visat en del av den varan. Och när man är omtumlad och ledsen som jag är så blir det lätt att man tänker och funderar mycket på hur hon beter sig och agerar.

  • Anonym (Förvirrad och ledsen)
    Anonym (FYI) skrev 2019-03-27 13:25:59 följande:

    Det är väl just denna meningen som ställer till det.

    Vad var det som kändes fel...? Varför blir man förvirrad under EN festkväll??

    Det kan ju mycket väl vara så att det hände bra mycket mer än vad ts fått reda på.


    Det kändes fel att hon inte kunnat sluta tänka på honom och att hon tog kontakt med honom efter. Jag har ju inget annat val än att tro på hennes historia om jag ska gå vidare på något vis. Men enligt deras konversation verkar det inte ha hänt något mer och deras kontakt hade avbrutits långt innan jag såg den.
  • Anonym (Förvirrad och ledsen)
    Anonym (FYI) skrev 2019-03-27 15:33:48 följande:

    Nä, så är det ju. Om du vill fortsätta måste du tro på hennes historia, men eftersom du skriver denna tråden måste du ju själv fundera på om du fått hela sanningen?

    Att hon verkar mer oberörd än du vill att hon skall vara är inte så konstigt. Den som varit otrogen eller svikit på annat sätt vill ju helst dra ett streck över det så fort som möjligt och gå vidare. Glömma...Speciellt om man ångrer det. Därför kommer oftast inte hela sanningen fram, ju mindre du vet desto fortare glömmer du.

    Är ni särbos eller sambos? Har du någon aning om när hon kom hem den festkvällen? Om hon var full? Sov hon kanske över där?


    Vill mest höra lite om vad folk har för inställning till den här typen av otrohet, därav detta inlägg. Nej hon sov inte över där. Dom skildes åt relativt tidigt på festen
  • Anonym (Förvirrad och ledsen)

    Sambos sen 2år tillbaka

  • Anonym (Förvirrad och ledsen)

    Glömde skriva att hon sov hos en väninna den natten

  • Anonym (Förvirrad och ledsen)

    Jag vet med säkerhet att hon sov hemma hos väninnan utan killen, det framgick klart i chatten..

  • Anonym (Förvirrad och ledsen)

    Mer som tiden går tror jag på hennes historia. När chocken har lagt sig.

    Direkt när sådant här inträffar och man känner sig lurad, sårad. Just då vet man inte varken in eller ut och hela världen bara snurrar. Nu när jag sansat mej en aning så känns hennes svek inte fullt lika hårt. Klart att det absolut är emot allt vad förhållande heter men snedsteg kan alla göra... vi har haft ett fint förhållande relativt länge innan och de känns ju som att en liten flört som aldrig ledde längre är aningen för lite för att rasera det vi haft

  • Anonym (Förvirrad och ledsen)

    Fråga på bara! Nej att JAG var förvirrad när det här uppdagades. Möjligt att hon ville mer för en kort stund men sansade sig

  • Anonym (Förvirrad och ledsen)
    Anonym (FYI) skrev 2019-03-28 11:19:11 följande:

    Att du blir förvirrad kan jag förstå, även om jag mera skulle bli förbannad. Men i ts skriver du...

    "hon var upptagen och att det hela var fel och hon kände sig förvirrad."

    Och vad i chatten gör att du är säker på att inget mer hände eller var hon sov och med vem? 


    Ja att hon var förvirrad efter festen. Senaste jag skrev var att JAG har lugnat mig efter att der uppdagades. Jag var mer skeptisk till hennes historia när jag var förvirrad och inte visste varken in eller ut.
  • Anonym (Förvirrad och ledsen)
    Nyfikenundrar2 skrev 2019-03-28 15:06:43 följande:

    Grabben lär dig en sak om du förlåter och tar på dig det som hänt så kommer hon framöver att gå hela vägen med nån kille. Bruden har visat att hon inte kan tygla sin inre slyna utan låter den titta upp och pissa på ert förhållande. Så tro inte det här är slutet det är bara början på din ångestresa. Varje ggr hon går ut kommer du fundera på om hon kan tygla sin slynsida eller låter sig pumpas


    Det är nog så det känns om man ska vara ärlig.. hon har ju visat vad hon går för
Svar på tråden Otrogen flickvän