Inlägg från: LittleAngelbeat |Visa alla inlägg
  • LittleAngelbeat

    BIM maj

    Hoppar också in här. Har beräknad BIM 16/5. Blir försök nr 1 med första barnet. Lite nojig att det inte tar sig efter man ätit p-piller i 12år men efter lite rosenrot har första mensen precis passerat så är det någorlunda stabilt så är det äl 2/5. Håller tummarna! :D

  • LittleAngelbeat
    Mela88 skrev 2019-05-06 18:03:26 följande:

    Kan man ana någon stegring? Från vänster till höger. Jag är svullen och ont i tjejmagen. Ägglossningsflytningar sen igår.

    Tempar. Förra månaden så flyttades ägglossningen en hel vecka tillbaka så anar det kommer bli samma denna månad. Vilket borde vara närsomhelst.


    Skulle gissa på ägglossning snart. Dina test ser ut som mina gjorde för några dagar sedan. Testa ta testerna 2gånger om dagen nu när de är så starka. Missade mitt positiva föregående månad så tog några extra tester denna månaden och fick mitt första positivt resultat ( bild nedanför)

    Är på äl+3 idag så nu blir det att vänta 8-9 dagar på att ser om det blir någon bebis av det :D (tiden går så segt...)

  • LittleAngelbeat

    Hej! Ni som har plussat denna månaden, när gjorde ni graviditets test? Är på Äl +4 idag och mensen är beräknad om 7-8 dagar. När borde man få säkrast resultat? Vill försöka att låta bli att kolla för tidigt då jag inte vill bli plåga mig själv med ovisshet av ett otydligt resultat eller negativt långt innan mensen kommer. Samtidigt är det svårt att vänta på att man passerat BIM datum för att kolla xD undrar även vilket grav test ger säkrast resultat och som är lättast att läsa av efter?

    ( Vårt första försök)

  • LittleAngelbeat
    Mela88 skrev 2019-05-07 12:09:13 följande:

    Håller tummarna för oss båda. :) dagens var något starkare. Men jag dricker mkt och kissar mkt så tror det kan sabba lite va? Kanske blir strecken svagare då vid ägglossning?


    Mitt blev svagare när jag gjorde det då vätska spärr ut hormonet man läser av så testet inte blir lika tydligt. Min vännina som är barnmorska rekommenderade att man dricker minimalt under 4h och sen tar prover för bästa resultat. Hoppas du får ditt positiva test snart. Kände mig som ett barn på julafton när jag fick mitt i fredags. Nu måste jag bara vänta tills måndag/ tisdag innan jag kan göra ett graviditetstest och hoppas på samma lycka igen :D
  • LittleAngelbeat
    Mela88 skrev 2019-05-07 17:43:25 följande:

    Detta är ?kvällens?. Kan det vara positivt? :) (det starkaste)

    Myste igår och ska mysa imoegon igen tänkte jag :)

    Håller tummarna du plussar nästa vecka :)


    Skulle gissa på att du får helt positivt imorgon eller senare i kväll. :D Mitt test såg ut så Dagen innan sent på kvällen. Men sen kan det variera från person till person hur snabbt det går. Testa ta ett till innan läggdags och sen prova på förmiddagen och eftermiddag imorgon så får du nog helt klart svar. :D

    Här är bild på mina tester dagen innan äl ( 2/4) och sen fick jag positivt på bild 2-3 (3/4) på båda testerna.

    Uppdatera gärna imorgon om hur resultaten blir :D

    Hade sex dagen innan äl sent på kvällen (ifall jag missade min äl under natten,) sen körde vi på äl också.

    Skulle det inte bli ett plus så har jag nästa äl 29e så det känns lite tröstande.

  • LittleAngelbeat
    Mela88 skrev 2019-05-07 19:08:53 följande:

    Ah men perfekt då ska jag ta ett till sen innan läggdags :)

    Ja men det är ju med snart, datumet alltså :)

    Har ni försökt länge? Har du några barn sen innan? :)

    Kul att ha kontakt och få följa någon annan såhär!


    Ja det är lite av en lättnad även om jag hoppas det tar sig.

    Detta är vårt första försök denna månaden. Slutade med p-pillerna efter 12år 25/3 och fick första mensen 19/4.

    Har inga barn sedan tidigare.

    Du då? Försök länge och barn sedan innan?

    Ja det är jätte kul att följa andra som försöker! Känner att sambon får en break från mina miljoner tankar och man får svar på massa funderingar av andra :D
  • LittleAngelbeat
    Mela88 skrev 2019-05-07 19:56:01 följande:

    Okej :) spännande!!

    Jag har två sen innan från ett tidigare förhållande. Nu försöker jag och min ?nya? få en gemensam liten :)

    Jag slutade med mina piller i mitten på feb och har försökt sen dess. Vart lite svårt att få till det då båda jobbar skift och har mina barn varannan vecka. Sedan har jag inte riktigt haft koll på ägglossningen. Men har börjat tempa och såg förra månaden att jag hade haft ägglossning iaf. Dock så ser man inte att man haft ägglossning förens den är över med temp. Så hoppas stickorna kommer vara till hjälp nu :)

    Mina barn sen innan kom till på första samt 4:e försöket så tyvärr blir jag ju lite rastlös nu.. haha. Noll tålamod!


    Förstår Helt det där med noll tålamod! Min sambo har nog fått tålamod för oss bägge sorgligt nog då han alltid är mer chill än vad han borde vara :x

    Åhh vad kul med det positiva äl testet idag! Grattis! Håller tummarna att det blir ett plus för er och att det går lika smidigt som med din första :D

    Själv sitter jag med någon konstigt smärta i typ livmodern, huden över är varm, kan det vara molvärken alla pratar om? Känns lite som blandningen av smärtan när man är så kissnödig att det gör ont och mensvärk? Försöker att inte leta symptom men detta är en helt ny känsla/ smärta jag inte upplevt tidigare så funderar på molvärk eller kanske något som hänger ihop med ägglossning? Mensvärk är uteslutet ialla fall då jag inte ska ha det förens om tidigare en vecka.
  • LittleAngelbeat
    Mela88 skrev 2019-05-08 18:54:01 följande:

    Ja man kan ju ha en molvärk, Ska kännas typ som mensvärk säger dem. Sista tiden har jag dock haft värk i magen och brösten från ägglossning till mens. Så störande för har verkligen trott att det tagit sig. Kommit på att jag har ägglossning rätt så snabbt efter mens med. Cirka 10 dagar efter, så min menscykel borde vara rätt så kort. Hoppas den känslan är en gavidkänsla nu. Håller verkligen tummarna för det!

    Min sambo med haha, han är mer ?det kommer när det kommer?. Och jag är ett kontrollfreak typ


    Håller tummarna att det är molvärk då. Känns lite svullet över livmodern/ kissblåsan sedan i eftermiddags och värken har hållt i sig hela dagen så håller på att bli galen.

    Har också 10dagar mellan mensens sista dag till ägglossning så har räknat på en 26dagars cykel. Om det stämmer så har jag mens på onsdag så ska testa grav test på måndag eller tisdag.

    Vad jobbigt att ha värk konstant. Det är verkligen så lätt att missta allt för graviditet symtom när man verkligen vill att det ska vara det.. :( så lider med dig!

    Haha ja men min säger exakt samma! Idag frågade jag om vi skulle gå och köpa grav test tillsammans men fick svaret att vi märker väl om det blir något utan tester när mensen aldrig kommer så varför testa? Kommer ändå dröja innan inskrivningen efter ett +. Tror jag skulle få fnatt på honom! XD skulle typ velat testa varje dag just nu xD
  • LittleAngelbeat
    Oktoberflicka93 skrev 2019-05-10 13:03:58 följande:

    Ska jag tolka detta som positivt? :o Är på bim +3, men inte helt regelbunden cykel så det kan skilja några dagar hit eller dit.. Taget mitt på dagen..


    Hur många dagar är det sedan du hade ägglossning? Är själv på äl+7 idag och funderar när man som tidigast kan se på testerna?
  • LittleAngelbeat
    lonelygirl92 skrev 2019-05-10 14:56:54 följande:

    Runt 10-11 dagar efter ÄL kan man få positivt med lite tur, ytterst få som får utslag tidigare än så


    Gäller det även om man har kort cykel tror du?

    Jag har bara 12dagar mellan äl och mensen nämligen. Hela cykeln är på 26dagar.
Svar på tråden BIM maj