• molly50

    Olyckligt, korkat, kär i en gift man.

    Anonym (Yup) skrev 2019-06-30 21:33:30 följande:
    Det man inte vet lider man inte av. Hade han skött det snyggt så hade jag ju aldrig märkt nåt.
    Jag ska tillägga att många otrogna tror nog att de sköter det snyggt. Men många,inklusive mitt ex,blir någon gång avslöjade på ett eller annat sätt.
  • molly50
    Anonym (Yup) skrev 2019-07-01 12:06:24 följande:

    Jag tänker inte diskutera saken mer med er då vi inte kommer att komma någonstans. Det var TS jag vände mig till så vill hon svara får hon det. Er andra kommer jag inte svara mer.


    Du har rätt i att tråden inte handlar om dig.
    Men går man in i ett diskussionsforum och skriver öppet att man är eller har varit otrogen mot sin partner så får man räkna med att inte alla kommer att ge en klapp på axeln.
    Otrohet är ett känsligt ämne som sticker många i ögonen.
  • molly50
    Anonym (Korkad) skrev 2019-07-02 08:55:13 följande:
    Anonym (Yup) skrev 2019-06-29 22:00:32 följande:

    Hej TS! 

    Jag skrev i den här tråden då den var ganska nystartad och beskrev då att jag var i en liknande situation med den enda skillnaden att både han och jag är gifta med barn. Jag har följt tråden hela tiden och har sett hur du mår och vill bara berätta för dig hur jag har gjort. 

    Jag mådde tillslut så vidrigt dåligt av situationen att jag höll på att explodera. Jag förstod att det bara fanns en enda sak att göra för att JAG skulle må bra. Jag vägrade låta mig utnyttjas känslomässigt av X längre. Jag hade kommit till insikten att den enda som kan göra något åt situationen är jag och ingen annan. Jag var beredd att ge upp mitt äktenskap, men för honom har jag bara varit en leksak, ett tidsfördriv och jag hatar det. HATAR. Jag älskar honom av hela mitt hjärta men har nu sagt upp bekantskapen med honom. Det gör så ont, så vidrigt jävla fruktansvärt ont. Men jag vet att det är enda sättet att komma till rätta med problemet. Min man och jag har tack vare det kommit varandra lite närmare och jag har i dagsläget inga planer på att lämna honom. Kanske jag lämnar honom om 2 år, kanske om 5 år eller inte alls. Men just nu måste jag må bra, iaf så bra det går. 

    Jag har raderat X ur mitt liv så mycket det går men eftersom vi har så många gemensamma vänner kan jag inte ta bort honom på facebook då folk skulle börja undra. Det enda jag kan göra där är att avfölja honom för att slippa se hans inlägg. Första 2 veckorna fick jag total panik i kroppen så fort jag påmindes om honom. Det kändes som att nån skar en kniv i mig. Nu känns inte kniven lika ofta även om jag vill lägga mig ner och gråta lite då och då. Men jag är fullständigt livrädd inför att träffa honom igen vilket jag oundvikligen kommer att göra pga div saker. Fullständigt livrädd för att alla känslor ska blossa upp till max igen. 

    Det jag vill säga iaf... För din skull, inte för någon annans skull. Tillåt honom inte att utnyttja dig mer. X och jag höll också på i ett år tills jag sa stopp. Jag hade gått in i väggen mentalt om jag hade fortsatt hoppas lika intensivt som jag gjorde. Jag VET att det känns omöjligt. jag var nyss där själv. Känslorna är som en drog i kroppen och man tar allt man kan få för att man så gärna vill. Kroppen och själen skriker efter den andre men till slut mår man bara dåligt av det. Då är det inte värt det längre. Jag tänker på X flera gånger om dagen och sörjer det som aldrig blev. Jag är livrädd för att känna så resten av livet, att jag hela livet ska längta efter honom och älska honom. Men jag vill avsluta med att skriva ett citat ur Martina Haags bok Det är något som inte stämmer. Även om hennes bok inte handlar om det vi är med om finns det mycket man kan känna igen sig i. Jag rekommenderar dig även att kolla på filmen Broarna i Madison County. 

    "Jag vill berätta att man klarar sig fastän man faller tusen meter i sorg. Att man tror att man ska dö, men man överlever. Jag hade behövt höra det hundratals gånger. Allt går, på något konstigt sätt så går det till slut. Även om man dör ganska mycket på vägen."

    All styrka till dig!


    Åh så strongt av dig, kämpa på! Mår du inte bra av det så är det inget att hålla fast vid... Jag tror att jag kommer att fundera på hur framtiden med den här mannen skulle kunna se ut, dagligen. Jag älskar honom och trots att han har känslor för mig så är de för familjelivet större. Men vem vet hur det ser ut längre fram??? Jag håller fast vid nåt litet obefintligt hopp eftersom jag vet att det här är mannen jag letat efter, han är perfekt för mig! Tyvärr måste jag lägga honom åt sidan för han är upptagen och precis som alla här skrivit så långa gånger så snackar han bara skit, annars hade han såklart redan lämnat! Det får väl ta den tid det tar antar jag men jag måste över honom!

    Jag förstår att du inte lämnar din man, kul att läsa att ni har det bättre nu!!! Förstår också att du väljer att inte berätta om det som varit, det hade inte jag heller gjort!

    Lycka till med din fortsatta kamp!!!!! Kram
    Du kanske skule ta hjälp av en samtalsterapeut. Du måste gå vidare.Både för din egen skull och för hans familj.
    Men om du inte klarar det på egen hand så behöver du hjälp.
    Det kan också hjälpa dig att se saken ur en annan synvinkel.

    Däremot det här med att inte berätta. Det tycker jag är rakt igenom egoistiskt och bara ett sätt att försöka skydda sig själv från konsekvenserna. Inte att man försöker skydda någon annan. Det är bara BS.
  • molly50
    Anonym (suck) skrev 2019-07-02 11:28:03 följande:
    Kan man ju lugnt säga att hon behöver. Snacka om att leva i ett rosa litet moln.
    Ja,det känns lite som att hon försöker leta halmstrån för att få fortsätta träffa den här sk mannen.
    Även om hon ändå verkar ha kommit till viss insikt i de senaste inläggen.
  • molly50
    Anonym (suck) skrev 2019-07-02 11:56:02 följande:
    Ja, hon är helt ute i det blå, bara en sån grej som att hon verkar fatta att han ljuger henne rakt i ansiktet men ändå tycker att han är perfekt för henne och hoppas på en framtid med honom är ju totalt irrationellt och bisarrt.
    Ja,det där är lite svårt att förstå. TS väninna,hans sambo,tycker säkert att han är helt perfekt för henne också.
    Men vet inte hur han behandlar henne i smyg.
    Och vad är dte som säger att han inte kommer att behandla TS på samma sätt om de skulle bli tillsammans?
    Han har ju redan visat att han inte är någon att hålla i handen när åskan går.
  • molly50
    Anonym (suck) skrev 2019-07-02 12:18:27 följande:
    Ja, det är väl just sånt som visar hur irrationellt hon tänker. En person som tänker rationellt skulle fatta att ett sånt asshole inte är "perfekt" för någon, gör han så mot sina barns mamma så kommer han garanterat göra likadant mot en brud som han bara har som sexleksak och inte betyder ett skit för honom annat än ett skönt knull för att variera sig.

    Men hon fattar ju inte det utan har byggt upp världens fantasivärld där hon är centrum i hans universum och han är världens goaste kille som aldrig kommer svika henne för just hon är så värdefull för honom.... riktigt sjukt. Hon behöver helt klart hjälp.
    Ja,hon bygger upp luftslott.
    Och det är de som hon behöver ta ner nu. Och kanske få hjälp med att ner om hon inte klarar det själv.
  • molly50
    Anonym (Korkad) skrev 2019-07-10 09:14:42 följande:

    Jag hatar verkligen att jag tycker om den här mannen, hatar! Jag hoppas kommande semester (då vi inte kan höras av, bara ses som vänner) får mig att tänka på annat!!!


    Det du måste förstå är att så länge du fortsätter träffa honom,även om det bara är som vänner,så kommer du inte att kunna gå vidare.
    Det gör det bara svårare.
    Varför söker du inte hjälp hos en samtalsterapeut,som du fått som råd flera gånger?
    Jag tror att det kan hjälpa dig att komma till insikt.
    Precis som för Anonym (Yup).
  • molly50
    Anonym (suck) skrev 2019-07-10 12:26:33 följande:
    Vetefan om jag tycker terapin gjort så mycket för YUP. Möjligen har det hjälpt henne att bryta med den andra snubben, men hon verkar fortfarande resonera väldigt egoistiskt och tycka att hennes behov och välmående är det enda som räknas. Hennes mans behov av att känna till sanningen så han får en chans att välja verkar inte vara lika intressant.

    Om hon fortfarande resonerar likadant hur stora är då oddsen att hon kommer göra likadant nästa gång hon får dille på en annan snubbe?
    Ja,det har du i och för sig rätt i. Jag syftade mest på att hon tog steget att lämna sin älskare.
  • molly50
    Anonym (Korkad) skrev 2019-07-10 19:55:04 följande:
    Jag kan tyvärr inte u svika honom, det skulle bli för uppenbart... Vill inte prata med någon!
    Det kan du visst. Du kan alltid hitta på någon ursäkt. Frågan är om du vill?

    Varför vill du inte prata med någon? Jag tror det skulle göra dig gott.
    Är du rädd att terapeuten ska få dig att inse att du måste lämna honom?
  • molly50
    Anonym (X) skrev 2019-07-10 21:44:26 följande:
    Problemet med ts är att hon inte vill bryta! För oss förklarar hon att hon vill men ursäktar sig i samma veva med att hon "suckostånk" mååste umgås med honom. Trots att det är det enda hon vill. Gå runt o småsmeka honom tills hon blir upptäckt av frun o förhoppningsvis får på käften.
    Ja,det var just därför jag ställde frågan "Frågan är om du vill?"
Svar på tråden Olyckligt, korkat, kär i en gift man.