Inlägg från: Flash Gordon |Visa alla inlägg
  • Flash Gordon

    Antisemitismen inom vänstern, varför?

    Socialdemokraterna är den största boven när det kommer till att låta islmaistiska och antisemitiska krafter få makt i det svenska samhället.

    Om det intima samarbetet mellan Socialdemokraterna - Muslimska Brödraskapet - Svenska Kyrkan

    kyrkaochfolk.se/2020/09/03/svenska-kyrkan-broderskapsrorelsen-och-brodraskapet/


    Brödraskapet har nämligen inte genomfört sin infiltration av det svenska civilsamhället utan hjälp. Vid sin sida har de haft delar av det Socialdemokratiska partiet och i synnerhet Socialdemokrater för tro och solidaritet (tidigare Broderskapsrörelsen). Inom Socialdemokraterna har Broderskapsrörelsen varit ansvariga för ett långtgående samarbete med brödraskapet. 


    Det är mot bakgrund av detta som man måste se Broderskaps­rörelsens beslut att inte längre vara en kristen sammanslutning under 2011. En naturlig utveckling på detta är att man under sommaren 2020 valt en ny ordförande med islamisk konfession och personkopplingar till kretsen kring brödraskapet. Samtidigt valdes Jesper Eneroth, social­demokratisk gruppledare i kyrkomötet, till vice ordförande och en motion om att lämna kyrkopolitiken röstades ner med förkrossande majoritet. Med detta som bakgrund är det viktigt att påminna sig om att just dessa socialdemokrater är de som har störst inflytande på Svenska kyrkan.


    För Svenska kyrkans del har Muslimska brödraskapets infiltration av politiska partier av enormt stor betydelse. Under de senaste åren har andra frontorganisationer varit välrepresenterade på Svenska kyrkans arrangemang. Utöver samarbete med Islamic Relief finns beröringspunkter med företrädare för brödraskapets frontorganisationer. Detta kan i vart fall spåras tillbaka till det arbete med religionsdialog som bedrevs under KG Hammars tid som ärkebiskop. 

  • Flash Gordon
    RebeckaZ70 skrev 2020-09-11 08:25:08 följande:
    Tågar SD-politiker oftare i demonstrationer med antisemitiska slagord menar du?
    Ett högertåg med antisemitiska slagord skulle generera hundratals spaltmeter i tidningarna.

    Ett socialdemokratisk tåg med antisemitism är bara normalt läge. De ansvariga tänker inte ens på saken: "Vadå? va? Vi?!"
  • Flash Gordon

    Olof Palme om Iran 1982:

    "Iran har byggt upp sina demokratiska institutioner med pedantisk noggrannhet. Den åsikten delar alla"

    corren.se/asikter/ledare/christian-dahlgren-revolt-mot-ayatollorna-om4949543.aspx

    Vänsterns stöd för antisemitiska grupper (Ayatollorna och andra) bygger till del på att dessa grupper setts som progressiva mot det västerländska system som vänstern bekämpar:
    twitter.com/hanifbali/status/1305157264693747713

  • Flash Gordon

    Socialdemokraterna envisas med att vilja finansiera antisemiterna och  islamisterna i Ibn Rushd.

    Varför?

    ledarsidorna.se/2020/09/anna-ekstrom-nyttjar-skenmyndigheter-for-att-sakra-muslimska-brodraskapets-finansiering/

    Utbildningsminister Anna Ekström (S) utnyttjar det kryphål i form av nyttjande av skenmyndigheten Folkbildningsrådet för att säkra Muslimska brödraskapets finansiering. Där andra, riktiga myndigheter såsom MUCF slagit stopp är vägen till skattebetalarnas medel fortfarande öppen genom konstruktionen av skenmyndigheter.

    ------------


    En utbildningsminister som på fullt allvar menar att tidens ting, fortsatt finansiering av Ibn Rushd och Folkbildningsrådet, skall bestå då de ligger inom ramarna för folkbildningen. 

    Ramar som numera tänjts av skenmyndigheten Folkbildningsrådet till att legitimera uttryck och budskap att 'judar är mikrober' utan att det får någon inverkan alls. Att den verksamheten fortsatt skall kunna finansieras med mångmiljonbelopp ur allmänna medel årligen. Fördelade av en förening, Folkbildningsrådet, som i själva verket är en skenmyndighet och som låtit detta passera i över ett decennium.

  • Flash Gordon
    RebeckaZ70 skrev 2020-09-17 20:17:55 följande:
    smile2.gif Det verkar som om blott existensen av den boken får vissa att verkligen se rött smile2.gif  
    Sjätte upplagan slutsåld.
    Över 10000 sålda exemplar i inbunden version för en fackbok inom ett smalt ämnesområde där en normal, genomsnittlig allmän bok säljer runt 1500-2000 exemplar är ganska så mycket en succe.

    Tillkommer e-böcker, ljudböcker och utlåning på bibliotek.

    Sedan kommer antagligen pocketversionen ...

    Jag har dock inga illusioner om att bokens budskap kommer att spridas i någon större omfattning utanför de kretsar som redan är intreserade av samhälle och politik, men det kanske räcker så?!
  • Flash Gordon
    nattuw skrev 2020-09-27 08:33:26 följande:
    Läsvärd?

    Det är inte utan att man börjar bli intresserad av vad de försöker dölja.
    Grunden vet vi redan:

    S + Islamism & antisemitism = SANT

    Det är ju omfattning som kommer fram i boken som är så oerhört mycket större och djupare och längre tillbaka i tiden än vad vi känner till.

    Sedan innehåller den en hel del filosofi, allmänt om antisemitism och politiska teorier.

    Den är LÄSvärd om man vill bli mer allmänbildad. Med betoning på LÄS.

    Själv har jag lyssnat på den som ljudbok - lite lätt jobbigt med alla dessa "citat" - "slutcitat"  Tungan ute
  • Flash Gordon
    RebeckaZ70 skrev 2020-09-27 18:38:19 följande:
    Väldigt läsvärd enligt mig iallafall. 

    Kan undra hur måna av Flamhatarna som överhuvudtaget läst boken. De tycks ha sträckt upp ett finger i luften för att se vad man ska tycka enligt sin respektive överhet.

    Finns förresten på biblioteken under Kc.5 svensk historia. 
    DDC 320, political science. ledsen att göra en hatare besviken smile2.gif  Tomte


    De hatar inte Flam. De är bara störda av att sossarnas och socialismens långvariga kärlekshistoria med islamister och antisemiter läggs fram i det öppna. 

    Från Marx med "the Russian Loan" via införandet av "arierförsäkran" vid giftermål  på 30-talet och Palme och palestinierna till dagens öppna judehat hos exempelvis Socialdemokraterna i Malmö och hos Tro&Solidaritet.

    Arierförsäkran: " Härmed försäkrar jag på heder och samvete, att, såvitt mig bekant, ingen av mina far- eller morföräldrar tillhört den judiska rasen eller religionen"

    portal.research.lu.se/portal/files/65871709/Judisk_Ras.pdf
Svar på tråden Antisemitismen inom vänstern, varför?