• Barnlängtan31år

    IVF hösten 2019

    Hej alla som kämpar!

    Känner igen flera namn i denna tråd och vill bara önska er stort lycka till i höst!! Det är vidrigt att vara ofrivilligt barnlös och blir så tagen av allas berättelser. Vill så gärna att det ska gå bra för er <3

  • Barnlängtan31år
    fannylinnea skrev 2019-08-05 12:26:55 följande:

    Hej. Igen.

    Hur har du det och hur går det för er?

    Kram!


    Hej!

    Jo, jag har det bra. Det har gått bra för oss (än så länge), så är såklart väldigt tacksam. Är dock orolig, vilket inte är så konstigt. Vet ju att man inte kan ta det för givet det här med att få barn. Går in i vecka 13 på onsdag, så det är stort. På något sätt så förstår jag fortfarande inte detta, så i min hjärna är jag fortfarande ofrivilligt barnlös. Är ju det iof fram till att ett barn är fött och kommer väl inte känna mig lugn förrän man har ett barn i famnen. Men försöker vara tacksam för där vi är.

    Önskar dig, och alla andra här inne stort lycka till och hoppas ni får snabb hjälp i höst!

    Kram
  • Barnlängtan31år
    fannylinnea skrev 2019-08-05 16:39:35 följande:

    Men å, vad fint att höra! Stoooort grattis  

    Vad glad jag blir för din skull! Varm kram till dig och den lille i din mage.


    Tack snälla!

    Åter igen, stort lycka till <3

    Kram!
  • Barnlängtan31år
    zey skrev 2019-08-12 14:53:00 följande:

    Okej tjejer! Någon här som vet om man får göra FET (alltså återföring) av blastocyst dag 6 istället för dag 5?

    Min klinik har stängt på söndag och jag fick ju självklart positivt idag... är så jävla ledsen och suttit och gråtit på jobbets toalett...

    Blir ju inte klokare om jag googlar heller.. gah! Vill inte berätta för kliniken att jag fått positivt, har sån ångest!


    Vår klinik har stängt söndagar men de sa till mig innan vår insättning att det skulle lösa sig om ÄL skulle infalla på en söndag. Tror man kunde göra insättningen en dag innan eller nått! Så det borde funka även på din klinik! Stort lycka till!
  • Barnlängtan31år

    M


    Ölandstoka skrev 2019-09-22 14:53:55 följande:

    Idag fick jag spottings toppat med lite mensvärk. Precis som när det sket sig förra gången, bara en dag senare. Fortsätter så klart med lutinus men har helt gett upp allt hopp för den här gången.

    Ska ringa och fråga om nästa steg, brukar det vara ok att göra fet direkt efter misslyckad ivf?


    Behöver inte betyda mens! Jag får alltid spottings innan mens och fick även spottings när jag ruvade några dagar innan BIM. Men det kom ingen mens! Mensvärk hade jag också.

    Håller alla tummar!!
  • Barnlängtan31år
    Ölandstoka skrev 2019-09-22 16:37:41 följande:

    Tack för pepp :) Önskar så att jag kunde vara mer positiv men jag tror att jag försöker skydda mig själv genom att ställa in mig på att det inte gick.

    Fick du spottings samma dag som du brukar när det tog sig? Kändes det som det brukar eller kände du på dig att du var gravid?


    Förstår, man vill liksom skydda sig!

    Fick faktiskt spottings lite senare än vanligt, på BIM-2 typ. Får annars spottings typ 3-4 dagar innan mens. Själva spottingen var ungefär lika. Börjar med beiga flytningar och sen mer rosa. Fick dock inte några bruna flytningar som jag ibland annars kan få. Spottingen höll i sig i tre dagar, sen gick det över. Jag visste dock att jag var gravid för jag orkade inte vänta till testdag! Men jag var jätteorolig för jag trodde att mensen skulle komma hels tiden. Kände lite i brösten och hade ?mensvärk?. Alltså som innan mens typ!

    Håller tummarna!!
  • Barnlängtan31år
    vill2017 skrev 2019-09-27 08:44:06 följande:

    Ja jag håller så många tummar för er som det bara går! Är så glad att sommaren är över och att ni alla är igång igen.

    Vi går in i vecka 26 på söndag så det rullar på bra. IVF-tankarna lämnar mig ändå inte helt. De sitter så djupt rotade och ibland så känns det som att den som ligger i magen är fejk. Den är ju liksom inte gjord på "riktigt" sätt och ibland skäms jag över det. Inte när jag träffar folk som inte vet att vi gjort IVF för då kan man ju låtsas att allt är gjort på naturlig väg men alla vänner som vet om det tycker jag nu att det är lite pinsamt för. Det är helt sjuka känslor, jag vet, men de finns där. Hoppas verkligen att de försvinner för att känna så hela livet vore ju sjukt. Fattar inte varför jag skäms över det nu när det lyckats och inte förut när vi fortfarande försökte.


    Hej!

    Skönt för dig att allt går bra! :)

    Jag tror att man kommer vara kvar i IVF-tankarna länge. Jag är också inne på IVF-sidor som denna fortfarande. Det är svårt att ta in att man faktiskt är gravid. Förstår precis det där med skam, vilket jag också tycker känns helt galet! Jag har ingen lust att berätta för andra om att vi fått hjälp. Skäms dumt nog över att inte vara kapabel till att få barn på egen hand. Är dock otroligt tacksam för där vi är idag och all hjälp vi fått.

    Känner otroligt mycket för alla som kämpar här inne! Vill sååå gärna att det ska gå bra!
  • Barnlängtan31år
    Jagvetdåinte skrev 2019-11-20 09:47:35 följande:

    Ja så kan det uu vara! Hoppas tempdippen beror på det men kommer blod titt som tätt nu så börjar ge upp hoppet. Sov iof dåligt, har vaknat vid 3-snåret varje natt sedan helgen. Så hoppas det är det, men tror inte det. Uppdaterar imorgon ang test och samtal med kliniken.


    Hej!

    Vill bara komma med lite peppande ord :) När vi blev gravida efter insättningen så hade jag spottings, min temp låg vid coverline och jag hade mensvärk. Trots detta, så var jag gravid (och är fortfarande). Min temp är fortfarande låg. Efter ägglossning kan jag ha över 37 grader, men nu som gravid har jag bara typ 36,6.

    Vill önska stort lycka till!!
  • Barnlängtan31år
    Jagvetdåinte skrev 2019-11-20 18:53:42 följande:

    Tack! Blir tårögd av ditt meddelande och hoppas verkligen att det inte är kört. Nu är det färskt blod varje gång jag går på toaletten och i trosskyddet så fort jag byter. Så det kanske är för mycket blod? Men det är inte sådär tjockt och slemmigt som min mens brukar vara, men klarrött. Men hoppas du har rätt! Man blir ju så ledsen när man får positivt på stickan för första gåbgen, att de satt in en fin blastocyst. Men så blir det ändå inget. Känner mig lurad på det fina på något vis. Tom. Stort grattis till graviditeten <3


    Tack snälla!

    Förstår att det känns fruktansvärt jobbigt. Så himla jobbet när man kastas mellan hopp och förtvivlan. Håller alla tummar för att det ska gå bra!! Kram
Svar på tråden IVF hösten 2019