• LLW

    IVF hösten 2019

    Nu kom blödningen jag väntat på. Spraydag 11. Hade ju såklart hoppats att den inte skulle komma o jag var gravid men men. Om en vecka ska vi till Falun för kontroll och intralipiddropp. Hoppas allt ser bra ut så vi kan börja med sprutor!

    Det jobbiga nu är att jag inte får ta några värktabletter.. har riktigt ont och det lär bara bli värre. Ringt och sjukanmält mig, jag fixar inte att jobba med den här smärtan. Hoppas det blir en riktigt kort blödning..


  • LLW
    Loviisa89 skrev 2019-09-05 09:52:06 följande:

    Skönt att ni snart är pågång med sprutor igen :)

    Jobbigt med så ont, men alvedon borde du väl kunna ta? :)


    Ja väntan är alltid värst. Känner mig som mest lugn när jag är mitt i behandling, även om det är en annan sorts stress.

    Har tagit ett par alvedon men tyvärr hjälper de inte alls på mig :( knappt att två alvedon + Ipren gör någon skillnad. Har alltid haft sånna extrema smärtor vid mens..

    Har du haft testdatum än? Tar du lutinus?
  • LLW
    Hedblomster skrev 2019-09-05 15:43:45 följande:

    Min läkare kommer absolut inte skriva ut trombyl tyvärr :( Hoppas verkligen din nästa insättning funkar! Vilken klinik går du på? Tycker scratchen verkar lite intressant iaf...Jag blev också gravid första gången jag fick trombyl men bara i typ tre dagar lol. Problemet nu är att jag bada har 17 tabletter så kan inte fortsätta vid plus och min nya läkare skrattade åt att jag ens fått trombyl av förra kliniken så kommer inte få där :( Vet att många tar receptfria albyl minor men den verkar vara slut överallt...

    Ser förresten att du inte får ta värktabletter nu vid mens, gäller det Alvedon också?! Hade aldrig klarat mig, din stackare...


    Går det inte beställa albyl på nätet? Om jag vore du skulle jag ta dom tabletter jag har, det är ju som mest kritiskt i början när embryot ska fastna så om det kan göra någon skillnad är det ju värt det! Kan inte tänka mig att det skulle vara dåligt att sluta sen?

    Alvedon får jag ta, men dom hjälper inte överhuvudtaget :( alldeles för svaga för den värk jag får. Det är bara rulla ihop i en liten boll med värmekudden och vänta tills det går över. Känns så jävla sorgligt allting.
  • LLW
    melissa8601 skrev 2019-09-10 20:58:52 följande:

    Ivf 1 fick vi ut 16. 14 mogna, 11 befruktade.

    Ett till mig och fyra till frysen. (ingen lycka med ngt)

    Körde på exakt samma protokoll denna gång som resulterade i 0 ägg ut av 18 blåsor. Verkligen förstörd, hade inte alls räknat med detta.

    Läkaren sa att hon trodde det räknades som ett försök eftersom vi genomfört ÄP. Hon skulle dubbelkolla. Känns hur surt som helst, inte ens få ruva en dag. Fattar inte vad som gått fel, de trodde ev att det var fel på ägglossningssprutan


    Nej fy tusan vad tråkigt! Usch vad jobbigt för er :( hoppas verkligen att det inte räknas som ett försök.
  • LLW

    Första omgången intralipiddropp avklarad hos Livio Falun. Skulle dessutom lämna vävnadsprov.. fy tusan. Fick lokalbedövning men det gjorde ändå ont. Så trött på alla dessa gynundersökningar! Räknade på att jag legat i den där stolen närmare 30 gånger de senaste två åren.

    Blodprovet de tog visade att jag nästan är nollad, vilket är jättebra. Så på lördag kör vi igång med sprutorna, sen ultraljud den 19e för att kolla hur blåsorna växer. Ska fortsätta med nässprayen men halvera dosen. Hoppas verkligen att det hjälper att ha gjort den här nedregleringen nu!


  • LLW
    Jooosen skrev 2019-09-13 21:46:56 följande:

    Grattis till alla plus här inne so far! Underbart. Lycka till alla som snart ska ruva/ruvar! Jag börjar med sprutor om några dagar. Andra omgången nu. Läskigt!!


    När börjar du med sprutorna vännen? Jag ska starta imorgon! Jobbigt men ser fram emot det, vill att något ska hända..
  • LLW
    Loviisa89 skrev 2019-09-12 16:44:41 följande:

    Åh vad spännande, då är ni ju igång med sprutor om bara ett par dagar! Vad var det för vävnadsprov dom tog?

    Förstår att det måste vara segt med långa protokollet, men hoppas det ger resultat :) Jag är verkligen jättespänd på er nästa omgång, känns så spännande att ni får prova så mycket nytt nu :)


    Vi är med i en studie om intralipider, vilket innebär att man får intralipiddropp och lämnar vävnadsprov från slemhinnan vid fyra tillfällen; inför sprutstart, vid äggplock, återföring och vid ev graviditet. Inte helt säker på vad de kollar på vävnadsprovet men ont som fan gjorde det iallafall!

    Glad för din skull att du plussat, hoppas verkligen att det ska gå vägen för er!
  • LLW
    Jooosen skrev 2019-09-14 00:29:28 följande:

    Men hur sjukt att vi typ ligger lika igen. Exakt som första ggn vi båda skulle börja med sprutor! Min mens borde komma om några dagar. Så jag ligger återigen några dagar efter dig! Bra att ni gör saker o ting lite annorlunda den här gången!


    Eller hur! Det är ju rätt exakt ett år sen vi båda gjorde första. Tufft när man tänker på det.. ett år senare och fortfarande barnlösa trots ivf. Nu får det fan vara dags!

    Hur är allt mellan dig och killen? Är han helt med på tåget?
  • LLW
    Jooosen skrev 2019-09-17 20:04:31 följande:

    Mensen startade idag, så imorn börjar jag med gonal f 150 enheter. Kommer ha exakt samma behandlingschema som förra gången. Är så skeptisk.. hehe som vanligt. Är mest rädd för att äggplocket ska vara lika överjävligt som förra gången :(


    Men nu är du igång!! Nu jävlar! Önskar så innerligt att det är er tur nu <3 har du fått någon tid för första ultraljudet? Jag ska dit på torsdag. Är det ungefär samma behandlingstid som gångerna innan blir det plock i slutet av nästa vecka. Är så jävla rädd. Har ju varit sövd de tidigare plocken men i Falun ger de inte narkos :( fick du både lugnande och smärtlindrande på ditt plock?
  • LLW
    Loviisa89 skrev 2019-09-17 15:03:08 följande:

    Idag var vi på vårt vul, i vecka 7+1, och det var till min stora förvåning positivt!!! Vi såg ett hjärta som pickade och ett embryo på 10 mm, alldeles lagom storlek. Så nu lämnar jag denna tråden och önskar er alla lycka till! (Jag kommer nog följa med i vad som skrivs ändå, men inte skriva nått själv) :)


    Underbart! Grattis :)
Svar på tråden IVF hösten 2019