• SweetCA

    BF MAJ 2020

    viljaa skrev 2020-04-28 09:19:25 följande:

    1 dag till BF nu. Trodde inte att jag skulle gå så här länge men nu känns det som att jag kommer vara gravid förevigt. Nån mer?


    2 super långa dagar, sitter och läser på nätet hur andras förlossningar har startat haha

    Fick en kraftig mensvärk i natt och hoppades men inget mer än detta...
  • SweetCA
    Daphodil skrev 2020-04-28 11:29:02 följande:

    Tre dagar innan min förlossning hade jag 0 känningar, och jag var säker på att inte föda närmsta veckan. De 2 sista nätterna innan det drog igång hade jag mensvärk i varierande intensitet, så det kan verkligen vara nåt på gång där!


    Hoppas hoppas <3
  • SweetCA
    Blivande3barnsmamma skrev 2020-04-28 12:45:38 följande:

    10.44 kom vår son 2925 gram och 50 cm <3


    Grattis! Grymt jobbat!
  • SweetCA
    EmmaAF skrev 2020-04-28 12:48:09 följande:

    Stooooort grattis till alla er som fått era underverk <3

    Vi är äntligen helt hemma med Texas och jag har följt er lite sådär tyst varje dag


    Åh så skönt att ni är hemma nu!
  • SweetCA
    Söderlund skrev 2020-04-28 16:26:57 följande:

    Jaha, barnmorskebesök idag 38+4. Min ordinarie var sjuk, så det var en helt ny pensionerad barnmorska som hoppat in. Var jättetrevlig och så, men jag fick som inte riktigt kläm på om jag ska oroa mig för nåt eller inte, haha. Blodsocker, järnvärde och SF-mått var bra. Däremot var mitt blodtryck 130/85, är ju knappt högt men högre än vad jag brukar ha, 120/80. Hon mätte två gånger och det blev samma. Då fick jag lämna urinprov. Och först var hon helt säker när hon visade stickan att nej det är ju ingen äggvita i urinen, "eller, är det lite lite lite grann ändå, hm". Fast det ser snarare ut som blod i urinen. Då vart jag helt ställd och kom av mig, haha. Men frågade sen vad hon trodde att det betydde, och då trodde hon mest att vi ska ha barn snart, att det kommer från livmodertappen typ. Men jag fick en ny tid för koll av blodtryck och ska lämna morgonurin nu på torsdag.

    Någon som varit med om samma? Mår bra i övrigt, kan inte säga att jag skulle ha några symtom på havandeskapsförgiftning annars.


    Hon låter mest osäker tycker jag. Om du är orolig så ring BB och se vad de säger. Annars är det inte så långt till torsdag. Har inte varit med om något liknande, fick en ny bm en gång pga sjukdom men det var mätningen som skilde sig iite.
  • SweetCA

    Hepp haft mensvärk med lite intensivare smärtor ungefär en gång i timmen nu sen i går kväll. Ingen bebis eller riktiga värkar (tror jag) seegt och är ganska trött.

    Håll tummarna för att det tar fart snart. Ska ringa BB med tror jag

  • SweetCA
    Bettan84 skrev 2020-04-29 08:30:41 följande:

    Hoppas det är på gång :) !!


    Tack, tog Alvedon och kunde sova men nu har det lugnat ner sig och jag har fått sova. Lite segt dock att det inte känns nu
  • SweetCA
    Millemupp skrev 2020-04-29 17:15:21 följande:

    Hej! Här är en med tänkt BF 23/5 som fick förlösas med akut kejsarsnitt i förrgår.

    Har varit en orolig graviditet. Först upptäcktes ett myom (som de ett tag trodde var en cysta), när den försvann upptäcktes en avvikelse i tillväxt (-18 från medelkurvan). I måndags vid sista TUL låg tillväxten t o m på plus, men då upptäckte de en tredje sak: vätska i buken. Fick köra ner till specialister i Lund på direkten för mer undersökningar. Där såg de att njurarna var förstorade, och efter första beskedet att jag skulle ligga inne för observation (och jag därför fått skicka hem mannen som snällt fått vänta utanför sjukhuset) fick jag nytt besked om att snittas typ direkt. Mannen fick vända tillbaka och invänta bebis på neo medan jag snittades och låg på post op. Fick inte ens hålla bebisen innan de rusade iväg med honom.

    Så nu har bebis undersökts flera gånger och mer undersökningar väntas. Det har visat sig finnas blodpropp i artären vid njurarna. Tydligen väääldigt ovanligt. Flera veckor med undersökningar/medicinering väntar. Och än så länge vågar jag inte riktigt andas ut heller..


    <3 vad kämpigt. Hoppas verkligen att allt går bra för er!
  • SweetCA
    viljaa skrev 2020-04-29 19:18:11 följande:

    Haha ungefär där befinner jag mig också. Idag har jag sovit typ hela dagen också för är så less på att inget händer. Nu har man alltså passerat BF och man har officiellt gått över tiden haha. Har det hänt nåt mer för dig?


    BF idag och inget mer sen igår morse. Det enda är att ja behöver göra nr två en hel del mer än normalt vilket är skönt i all besvikelse haha och man klamrar sig fast vid att det kanske möjligen kan betyda att det blir något snart.

    Håller tummarna för en lyckosam dag för oss båda!
  • SweetCA
    Mischa123 skrev 2020-04-30 02:11:32 följande:

    29/4, 4 dagar innan bf kom våran son :) Värkarna kom från ingenstans kl 2 på natten och var riktigt intensiva utan uppehåll ända från början, 5.30 var vi på förlossningen och 8.40 var han ute, en riktig drömförlossning <3


    Stort grattis! (inte alls avis haha)
Svar på tråden BF MAJ 2020